Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω το ps3 slim και τους τελευταιους μηνες παιζω διαφορα παιχνιδια και laggarei τελειως και πρεπει να το κλεισω και να το ξανανοιξω . το εχω φυσηξει απο σκονη δεν φταιει αυτο. ξερετε τι φταιει ? και ποσο παει η επισκευη ? ευχαριστω

Δημοσ.

τι εννοεις λαγγαρει? κανει σπασιματα την ωρα που παιζεις? στο κανει αμεσως ή μετα απο καποια ωρα παιχνιδιου?

Δημοσ.

κολλαει και δεν μπορω να κανω τιποτα. το κανει μετα απο λιγο ξερω γω μπορει μετα απο 10 λεπτα αλλα συνηθως καμια ωρα μετα

Δημοσ.

για δοκιμασε να το βαλεις καθετα και παρατηρησε αν στο κανει.

αλλιως ανοιγμα και καθαρισμο το ματακι.

Δημοσ.

να ανοιξεις το BlueRay drive και να καθαρισεις το laser lens ( το μπλε ειδικα) με ειδικο πανακι με καθαρο οινοπνευμα η ακομη καλυτερα με ισοπροπυλικη αλκοολη συγκεντρωσης > 80%

Προσοχη στις καλωδιοταινιες οταν τις βγαζεις και τις βαζεις. Δες βιντεακια στο youtube ακομη καλυτερα

Δημοσ.

επειδη δεν το εχω κανει ποτε παιζει κανα video που να το δειχνει ? ευχαριστω και παλι

βασικα πως να το αναζητησω ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποσο θα σε βοηθήσει αυτό αλλα είναι περίπου αυτό που θες,αν τελικά το ανοίξεις μεγάλη προσοχή μην αποκολλήσεις κανένα καλώδιο.πάντως καλά θα ήταν να το πήγαινες σε τεχνικό

Δημοσ.

Αν εχεις σλιμ κονσολα το πρωτο που χρειαζεται προσοχη ειναι οταν βγαζεις το συνδεσμο του ανεμιστηρα.

Η βαση αυτου του συνδεσμου ειναι "κολλημενη" πανω στη μητρικη αλλα ειναι τοσο χαλια το κολλημα που βγαινει για πλακα μαζι με το κουμπωμα της. Οποτε προτιστως προσοχη εκει.

Μετα προσοχη στις καλωδιοταινιες για να μην τσακιστουνε με το βαλε-βγαλε.

εγω εχω παντα οδηγο το youtube οταν καταπιανομαι με τετοια πραματα.

Δεν εχω κρατησει συγκεκριμενα λινκς για να σου στειλω δυστυχως αλλα αν ψαξεις βρισκεις αρκετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης κοίτα μήπως τρέχει κάτι με το σκληρό δίσκο και στα κάνει αυτά.

Επεξ/σία από konpat
Δημοσ.

Διευκρινισε λιγο παραπανω το laggari και θα μπορεσω να σε βοηθησω επακριβως, μιας και το laggari εχει να κανει καθαρα με τη συνδεση σου στο Ιντερνετ :P

Eννοεις κολλαει τελειως και δεν κινειται τπτ, η απλα παει αργα αγρα και φορτωνει με το πασο του? Παντως οπως σου ειπαν τα παιδια, δοκιμασε να το βαλεις σε διαφορετικες στασεις (δεν αστειευομαι!! δουλευει). Βαλτου μαξιλαρακι να στεκεται σταθερο και γυρτο λοξα και ξεκινα το παιχνιδι απο την αρχη. Παντως να ξερεις προβλημα στη κεφαλη ειναι οπως σου ειπαν και τα παιδια. Φροντιζε τα δισκακια που του βαζεις να μην ειναι γρατζουνισμενα του θανατα (σαν τα ενοικιασμενα απο το video club) γιατι στην καταστρεφουν

Δημοσ.

Κατεβασε και παιξε κανα παιχνιδι απο το PlayStation Store για να μαθεις αν ειναι το προβλημα στο ματακι η καπου αλλου.

Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα, νομίζω άρχισε πριν 3 βδομάδες.Tο έχω δοκιμάσει μόνο στο gta online. Laggari τελείως ούτε το ps button στο controller δεν δουλεύει, το πατάω να κλίσει από το κουμπί στην κονσόλα πρώτα κάνει 3 ή 4 μπιπ και μετά θα κλίσει. Αλλά σε εμένα μπορεί να το κάνει μετά από 30 λεπτά ή 3 ώρες+

Δημοσ.

Rebuilt database και file system μέσα από το Service menu καταρχάς , καθώς τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν πολύ τον δίσκο τείνουν να δημιουργούν τέτοια προβλήματα

Δημοσ.

Rebuilt database και file system μέσα από το Service menu καταρχάς , καθώς τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν πολύ τον δίσκο τείνουν να δημιουργούν τέτοια προβλήματα

Το έχω βάλει κάθετα που είπαν τα είπαν παραπάνω αν ξανακυλήσει θα κάνω rebuilt database και file system.

Όταν το κάνω rebuilt database και file system πρέπει να προσέξω κάτι; Παίζει ρόλο αν κάνω πρώτα rebuilt database και μετά το file system;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...