Προς το περιεχόμενο

Laptop ACER ASPIRE E1 i5-4200U 8750M 489€ e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο ένα Tuvlo-X κι άλλο ένα ACER, μή τα μπερδέυουμε και μή τα βάζουμε στο ίδιο σακούλι.

Στα ACER και η αξιοπιστία και το service και η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, είναι τρομακτικά καλύτερα σε σχέση με ενός Tuvlo-X.

Στο δια ταύτα, η ACER από το 2008 και μετά έχει ανεβάσει πολύ την ποιότητα κατασκευής της και την αξιοπιστία της. Για μερικούς μπορεί να έχει ακόμα κακό όνομα, όμως αυτό δεν αποτελεί και κανόνα ή γεγονός.

Σε φτηνά λάπτοπ (300~400) έναντι κάποιων φτηνών HP σειράς Pavillion, σαφώς και θα προτιμούσα ACER. Σε ακριβότερες λύσεις, υπάρχουν κι άλλες επιλογές που μπορεί να εμπιστευτεί κάποιος στα ίδια λεφτά.

Εναλλακτικές επιλογές (και με i5 4200M και όχι τον U):

http://www.skroutz.gr/s/4648131/Lenovo-Essential-G510-i5-4200M-4GB-1TB-Intel-HD.html

http://www.skroutz.gr/s/4336884/HP-ProBook-450-G1-i5-4200M4GB-750.html

Με i5 4200U:

http://www.skroutz.gr/s/4567465/Dell-Inspiron-3537-i5-4200U-4GB-500GB-HD-4400.html

http://www.skroutz.gr/s/4596413/Dell-Inspiron-3537-i5-4200U-4GB-500GB-HD-4400-FreeDOS.html

Με i5 4200U και Radeon:

http://www.skroutz.gr/s/3887243/Dell-Inspiron-15-3537-i5-4200U-4GB-500GB-Linux.html

Μεταξύ όλων (μαζί και του ACER), θα επέλεγα το Probook.

Δημοσ.

5 laptop acer στην οικογενεια απο 6 χρονων ως και ενος και κανενα δεν εχει βγαλει προβλημα και η εξοικονημηση χρηματων για ανιστοιχα laptop πανω απο το χιλιαρικο στο συνολο...Τωρα ο καθενας....εδω αλλοι εχουν συναντησει εξωγηινους οτι δεν ειναι καλα τα acer δεν θα ελεγαν?

Δημοσ.

Πολύ καλα "μηχανήματα" και "τιμια" για αυτα που προσφερουν στην τιμη που το προσφερουν, ΟΜΩΣ, ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ (και δεν ξερω εάν εχει αλλαξει κατι ) η αντιπροσωπεία (?) ή τελος παντων οποιος τα "υποστηριζει" εδώ Ελλαδα.

Για πρόβλημα με το 5920G (αγορα το 2007) που ειχα βρηκα ακρη με την ACER Ισπανιας ΟΧΙ ΟΜΩΣ με την, τοτε, (επαναλαμβάνω δεν γνωριζω εάν είναι ακομα) αντιπροσωπεια (?) εδώ. Το πρόβλημα που ειχα: η οθονη αναβοσβηνε, τρεμοπαιζε όταν την "σηκωνα" ενω το μισο πληκτρολογιο από αριστερα επαψε να "ανταποκρινεται και το οποιο δεν οφειλοταν σε κακη χρηση, απλα μετα απο 4μηνες "συνεργασίας" παρουσιασε τα προβλήματα, εδώ Ελλαδα μου ζητουσαν 600Ε ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με δικα μου εξοδα Ιταλια γιατι δεν "καλυπτοταν" από την εγγυηση, όμως ποτε δεν μου εξηγησαν τη βλαβη ειχε, οποτε σε ένα επαγγελματικο ταξιδι μου Ισπανια το πηγα στην εκει αντιπροσωπεια, οι οποιοι ΠΑΡΟΤΙ τους ειπα ότι είναι αγορασμενο από Ελλαδα το τσεκαραν και κανοντας χρηση της "διεθνους" εγγυησης μου το ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!! από τοτε δουλευει ακομα, και τωρα εχει περασει στα χερια της κορης μου.     

• Like 3
Δημοσ.

Haters topic κατάντησε.

Προσωπικά δεν αποδέχομαι το χαρακτηρισμό (ναι ξέρω μύγα-σφήγκα-κλπ). Δεν είμαι hater κανενός προϊόντος/μάρκας γιατί πολύ απλά δεν εμπορεύομαι ανταγωνιστικό προϊόν. Η γνώμη που εκφράζω είναι προτροπή να βοηθήσω κάποιο συνάνθρωπο (κι ας μην το ξέρω), ώστε να αποφύγει μια αγορά ή να είναι προετοιμασμένος για ενδεχόμενο που ΙΣΩΣ προκύψει.

Αν μιλήσουμε για ανθρώπους, επαγγελματα, κοινωνιολογία εκεί θα βγάλω το κανονικό μου «Hater»

Να προσθέσω κάτι για βοήθεια της συζήτησης. Σε όλες τις εταιρείες (hp,toshiba,dell, κλπ included) τα φθηνά μοντέλα (πρέπει να εχουν και απο αυτά για λόγους marketing) είναι για gtp, αλλά η ύπαρξη σοβαρού service αντισταθμίζει τη χασούρα. 

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά υπέρ του δέοντως καλά τα acer. 5 χρόνια i5 τίποτα αλλαγμένο ούτε πάστα ούτε ξεσκονισμα... Άψογο. Μόνο θερμοκρασία και αυτή με κάποια χρήση (ταινία, game)

• Like 1
Δημοσ.

αν και ειμαστε offtopic

ολα τα λαπτοπ υποφερουν απο θερμοκρασιες, αλλα αυτό οφείλεται κυρίως σε κακή χρήση. Αν το βαζεις στα ποδια σου και μπουκωνει ο ανεμιστήρας, αν οι ξυκτρες εχουν μπουκωσει απο τη σκόνη δε φταιει το λαπτοπ που σηκωνει θερμοκρασια.

Ο κανονας μου για τις θερμοκρασιες έχει 2 βήματα. Καθαρίζεις με τη σκουπα το ανεμιστηρακι, το φυσας με πιεσμενο αερα επισης, και μετα ξαναμετρας θερμοκρασιες. Συνηθως φαινοτναι καθαρα απο σκονες τα λαπτοπς, αλλα με ενα καλο φυσημα-σκουπισμα σκονης επανερχονται.

Δευτερο βημα να ελεγξεις αν καποιο προγραμμα σου κραταει τον επεξεργααστη ψηλα χωρις λογο.

Αν τιποτα απο αυτα δεν κανει δουλεια, τοτε ή τα χει παιξει το ανεμιστηρακι, ή χρειάζεται ανοιγμα για περεταιρω φυσημα, ή απο τη φυση του ειναι κακοσχεδιασμενο και ζεσταινεται αρα δε σωζεται

Δημοσ.

Έξι και μισό έτη με Acer Aspire 5920G, ως χαρούμενος κάτοχος. Βέβαια το συγκεκριμένο είχε τότε 1000€.

Δεν θα διαφωνήσω ότι ίσως η αντιπροσωπία είναι χάλια, σύμφωνα με μαρτυρίες στο ίντερνετ.

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα λεγόμενά σου. 6 χρόνια λάπτοπ και δεν έχει καταλάβει θεό . Υλικές ζημιές έχει μερικές αλλά ως εκεί. Λειτουργικά απίστευτο και γενικά πολύ ευχαριστημένος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...