Προς το περιεχόμενο

Laptop ACER ASPIRE E1 i5-4200U 8750M 489€ e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως 

OXI turbox

ετσι κι

OXI Acer

Βέβαια λίγο πιο χαμηλά η ένταση της φωνής, αλλά το οχι ειναι οχι.

• Like 4
Δημοσ.

Έξι και μισό έτη με Acer Aspire 5920G, ως χαρούμενος κάτοχος. Βέβαια το συγκεκριμένο είχε τότε 1000€.
Δεν θα διαφωνήσω ότι ίσως η αντιπροσωπία είναι χάλια, σύμφωνα με μαρτυρίες στο ίντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα ξαναπροτιμούσα acer πάντως, δε ξέρω τι λέτε...

aspire 7720G όσα χρόνια υπάρχει σα μοντέλο (δε θυμάμαι καν πόσα), σε hard core χρήση της αδερφής μου*  Μια φορά χρειάστηκα σέρβις όπου μου αντικατέστισαν μητρική τσακ μπαμ χωρίς παρατράγουδα.

*2 φορές έκανε μπάνιο, ακαθάριστο για μήνες να μουγκρίζει, να δουλεύει πάνω σε κρεβάτια καναπέδες κλπ. Και το μόνο που έχει πάθει ήταν η 8600GT να φρικάρει και δεν φταίει η acer για αυτό. Ακόμα δουλεύει σαν σκυλί. 

aspire 7738G πάνω από 5 χρόνια σε παρόμοια και ίσως χειρότερη χρήση (μόνο νερά δεν έχει φάει μάλλον) και μόνο ένας δίσκος χτύπησε στην αρχή που αλλάχτηκε εντός εγγύησης. Το βύσμα τροφοδοσίας έχει χαλαρώσει μονο. (πολύ λογικό αν δει κανεις την κατάσταση του λάπτοπ) 

Γενικώς δεν φταίει η acer για αυτά που έχουν περάσει στα παραπάνω λάπτοπ. Φυσικά δε μιλάμε για φυσικές καταστροφές φορτιστών και μπαταριών λόγω κακής χρήσης. Στο πρώτο  μάλιστα η μπαταρία ακόμα λειτουργεί. Στο δεύτερο χάλασε μετά από 2-3 χρόνια, αντικαταστάθηκε με κινέζικη που κράτησε άλλα 2 χρόνια.

Δημοσ.

Όπως 

OXI turbox

ετσι κι

OXI Acer

Βέβαια λίγο πιο χαμηλά η ένταση της φωνής, αλλά το οχι ειναι οχι.

Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που είσαι στις εξαιρέσεις του κανόνα

acer core duo 7 χρονων εκαψε μητρικη που αντικαταστηθηκε απο ebay με 50€. Λειτουργει μια χαρα

acer ι5 4 χρονων παιζει μια χαρα ακομα

acer i5 3 χρονων επισης

toshiba celeron 4 χρονων αλλαξε motherboard τον 1ο χρονο on site εγγυσηη παιζει ακομα μια χαρα.

dell i7 μερικων μηνων, ο χρονος θα δειξει

αντιλαμβανομαι την απεχθεια για τα turbo-x , εχω πολλους γνωστους που σηχτιριζουν, ομως για τα acer εξηγησε μου τι παιζει γιατι πραγματικα το χω απορια

• Like 5
Δημοσ.

απλα μαγκες τωρα που το ξαναειδα η 2gb 8750 ειναι ddr3 και οχι gddr5 οποτε παει απατο

Εντάξει απ' ότι βλέπεις δε σχολιάζουμε το συγκεκριμένο, αλλά γενικώς έχουμε βγει offtopic :P

• Like 1
Δημοσ.

αντιλαμβανομαι την απεχθεια για τα turbo-x , εχω πολλους γνωστους που σηχτιριζουν, ομως για τα acer εξηγησε μου τι παιζει γιατι πραγματικα το χω απορια

Το γιατί το εχω γράψει ουκ ολίγες φορες σε διάφορα θέματα. 

Δημοσ.

Acer e1-571 με i3, τον έχω 2 χρόνια και δεν κλείνει σχεδόν ποτέ.

Σκυλί βγήκε.

H αληθεια ειναι οτι ουτε γω ειχα ποτε προβλημα με 2-3 μηχανακια της Acer που ετυχε να δουλεψω. 

Δημοσ.

Το γιατί το εχω γράψει ουκ ολίγες φορες σε διάφορα θέματα. 

στειλε κανα λινκ αν μπορεις, γιατι μου διαφευγουν τα αντιστοιχα ποστς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...