Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα και ηλπιζα να μου δωσετε τα φωτα σας.

Λοιπον,  ηρθε ενας φιλος απο το σπιτι μου μαζι με το λαπτοπ του και θελησαμε να παιξουμε ενα αρχειο 

συνδεοντας το με το home cinema, δηλαδη συνεδεσα το ανοιχτο λαπτοπ με το ανοιχτο home cinema 

μεσω καρφιου 3.5mm για ηχο μονο μιας και ηταν αρχειο μουσικης.

να μην τα πολυλογω με το που ακουμπησε το βυσμα στην υποδοχη του home cinema εγινε διακοπη ρευματος, με αποτελεσμα να μην ανοιγει το λαπτοπ ουτε με τη μπαταρια ουτε με τον φορτιστη..

να προσθεσω οτι ο φορτιστης ειναι δυστυχως universal, πιθανον καηκε γιατι δεν αναβει το λεντακι του και τριτον εκανα τη μα@@α να το επαναλαβω δευτερη φορα.. :unsure:

φοβαμαι μηπως το βυσμα εκαψε την καρτα ηχου αρα δημιουργηθηκε προβλημα στη μητρικη..

τι με συμβουλευετε να κανω σαν επομενο βημα?

Δημοσ.

Το laptop είχε την μπαταρία όταν έγινε η διακοπή, ή ήταν χωρίς μπαταρία μόνο με το τροφοδοτικό?

Το βύσμα αποκλείεται να σου έκανε την ζημιά, εκτός αν δημιουργήθηκε με την διακοπή και πρόβλημα στο Home Cinema.

Άπαξ και το Home Cinema δεν έπαθε τίποτα, γιατί να δημιουργήσει πρόβλημα στο laptop η σύνδεση ήχου?

Το πρόβλημα το δημιούργησε το τροφοδοτικό.

Και αν πέρασε spark στο laptop, μαύρα μαντάτα.

Μπορεί να είναι από κάτι απλό (το σκάσιμο κάποιου πυκνωτή π.χ. ή το κάψιμο της ασφάλειας τροφοδοσίας αν υπάρχει), μέχρι να έχεις καμμένη την motherboard, την CPU ή οτιδήποτε άλλο.

Η συμβουλή μου είναι να το στείλεις σε εξειδικευμένο συνεργείο για laptop και ο Θεός βοηθός.

Δημοσ.

ναι, ειχε τη μπαταρια εκεινη τη στιγμη και ηταν συνδεδεμενο με το φορτιστη, ομως εσβησε παρ'ολ'αυτα..

το home cinema δεν εχει προβλημα το τσεκαρα

Δημοσ.

Η μόνη σου επιλογή είναι δυστυχώς να το στείλεις σε συνεργείο, όπως σου έγραψα παραπάνω.

Και να εύχεσαι να είναι κάτι απλό.

Αν είσαι τυχερός, μπορεί να δούλεψε σαν πυκνωτής η μπαταρία και να τράβηξε όλο το spark και να την βγάλεις καθαρή με κάτω από 100€ (μπαταρία, τροφοδοτικό και έλεγχος από το συνεργείο).

Δημοσ.

μμμ μαλιστα..  θα το παω στο σερβισ της acer  να δουμε.. ευχαριστω για τη βοηθεια

Δημοσ.

Μακρυά από το Service της Acer.

Θα σου ζητήσουν τα μαλιοκέφαλά σου.

Υπάρχουν εξειδικευμένα συνεργεία που μπορούν να κάνουν την δουλειά.

Κάνε μια έρευνα στο google, και θα βρεις κάποιο στην περιοχή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...