AMD Expert Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Corsair C70 vs Corsair Obsidian 450D Ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο; Θα μπει το συστημα της υπογραφής και στο μέλλον θα μπει custom water cooling με 2 240αρια ψυγεία (η τουλαχιστον αυτό είναι το σχεδιο μου) Α! Και το fractal design define r4 window στην σύγκριση!
stathisgtr Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Σε αυτα τα δυο αναμεσα ημουν και πηρα το 450d.Τρομερος εσωτερικος χωρος.Το πλαινο window ειναι τεραστιο.Απλα ειναι πιο στυλατο κουτι απο το c 70.Το water cooling νομιζω θα το παρει απο τι βλεπω.Οτι και να διαλεξεις corsair θα ειναι.Αρα θα ειναι καλο. 1
chicken32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 επειδή κι εγώ ψάχνω τα κουτιά αυτό το καιρό, θα έλεγα το 450d λόγω παραθύρου και μαγνητικών φίλτρων (και πολλά άλλα που τώρα δε μου ρχονται) Site:
linkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Και τα 2 κουτια ειναι εξαιρετικα. To c70 ειναι πολυδοκιμασμενο, το 450D ειναι καινουριο αλλα εχοντας δει ΟΛΑ τα reviews που παιζουν (καθως με ενδιαφερει πολυ) ειναι απιστευτο κουτακι με εξαιρετικες επιδοσεις και χωρους. Για μενα παρε οτι σου αρεσει καλυτερα στο ματι. Το 450d ειναι πιο σαλονατο, το C70 πιο αγριο.
jokerakias Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το είπα και σε προηγούμενο πόστ κοιτά προς phanteks μεριά και συγκεκριμένα το enthoo pro.καταπληκτικο κουτί τσεκάρε το Έλα και που θα παει κάποια στιγμή αν συνεχίσω να το προτείνω θα μου το στείλουν και στο σπίτι... 1
linkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 To enthoo pro οντως ειναι καταπληκτικο κουτι (και σε τρομερη τιμη) αλλα σε διαφορετικη κατηγορια. Ειναι full tower ενω τα αλλα 2 mid. 1
jokerakias Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ε και;ας το πάρει και άμα θέλει το βαφτίζει mid.. 1
PCstas007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 το c70 εχει 6 θεσεις για σκληρους ( δεν θημαμαι αν εχει απο πισω για ssd), ενω το 450d εχει 3 και πισω αλλες 2 για ssd εγω εχω φιλο με το 450d και ειναι πολυ ευχαριστημενος, και επισης κραταει και χαμηλες θερμοκρασιες στο εσωτερικο του (δηλαδη εχει καλω airflow)
zefiroth Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 +1 Για enthoo pro.Σε αυτα τα λεφτα που κοιτας(και οχι μονο) ειναι κορυφαιο .Επισης κοιτα και κατα nzxt μερια (Η440 και σειρα phantom) Υ.Γ.(Γενικα μιλωντας) Τολμηστε και κατι διαφορετικο εκτος απο corsair οταν κοιτατε κουτια.Συμφωνοι ,σε καθε κατηγορια τιμης υπαρχει ενα καλο corsair, αλλα πλεον την κοντραρουν στα ισια ,σε value for money /features και την ξεπερνουν σε πολλες περιπτωσεις αντιστοιχες προτασεις απο αλλες εταιριες.-my 2 cents. Χτυπα ενα enthoo pro ειναι η αποψη μου ,και μονο το ονομα ρε παιδι μου ,εμπνεει για μεγαλα πραγματα πως να το κανουμε
jokerakias Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 καλό και το NZXT H440 ειδικά το red/black πανέμορφο....
linkin Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 To H440 οντως ειναι πανεμορφο, το ειδα απο κοντα και το λατρεψα. Το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι αρκετα πνιγμενο απο εισαγωγη και εξαγωγη αερα ελεω silent computing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα