Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.Σορρυ αν ποσταρω σε λαθος κατηγορια ας μετακινηθει το ποστ.Εχω ενα pc με τα παρακατω

I5-4670K 3.4Ghz

Gigabyte Z87 DS3H

8GB RAM G skill Ripjaws 1600Mhz

GIGABYTE R9 270X  WINDFORCE 3X OC

Θελω να ρωτησω κατα ποσο ειναι ικανο το συστημα να τρεξει το παραπανω game στο ultra.Γιατι λιγο που το επεξα δεν μου φανηκε και πολυ smooth η κατασταση

Δημοσ.

Καλημερα. Θεωρητικα πρεπει να εισαι ενταξει συμφωνα με αυτο εδω: http://ht4u.net/reviews/2013/xfx_radeon_r9_270x_black_edition_dd_im_test/index21.php.

Kαι οταν γραφεις smooth, σε τι frames μεταφραζεται αυτο? γιατι το w2 ακομα και με 30-35 fps τρεχει αρκετα ομαλα.

Δημοσ.

Πως μπορώ να τσεκάρω τα fps; Όταν λέω smooth εννοώ όταν γυρνάω την κάμερα γύρω γύρω στην εναλλαγή που κάνει στους διαλόγους κτλ. Δεν μου φαίνεται πχ όπως το skyrim

Δημοσ.

Πραξε οπως γραφει ο grouspen και χαμηλωσε και το ΑΑ σε 2x αν παιζεις σε 1080p, συνηθως δεν χρειαζεται παραπανω σε τετοιες αναλυσεις. Επισης, μη δινεις βαση τι γινεται στους διαλογους, τα fps πεφτουν μαζικα οταν βρισκεσαι σε μαχη και σε ανοιχτα τοπια που ζοριζεται η καρτα γραφικων.

Δημοσ.

λογικό. το uber γονατίζει κάρτες για πλάκα και δεν αξίζει για αυτά που προσφέρει κατά την γνώμη μου.

καλύτερα σταθερά 60αρια παρά σκαμπανεβάσματα για τόσο μικρή διαφορά.

υγ. καλό κάψιμο :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...