Sova Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Ελπίζω να ρωτάω στη σωστή ενότητα Υποθέτουμε ότι μπαίνω με ένα κωδικό στον υπολογιστή της δουλειάς μου και με τον ίδιο κωδικό μπαίνω στο outlook της εταιρείας από το σπίτι. Αν θέλω να φτιάξω διαφορετικό κωδικό πρόσβασης για όταν μπαίνω από το σπίτι, αυτό γίνεται; Δηλαδή με άλλο κωδικό να ανοίγει ο υπολογιστής (και το outlook) στη δουλειά και με διαφορετικό να ανοίγει από το σπίτι. Ευχαριστώ!
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αν καταλαβα καλα θελεις να εχεις δυο κωδικους για τον ιδιο λογαριασμο, δεν εχω δει αυτη την επιλογη στις ρυθμισεις . Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να λαμβανεις τα email της δουλειας σε αλλο λογαριασμο, μπορει να ειναι και yahoo η gmail . 1
arc Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αν ο κωδικός του υπολογιστή στη δουλειά ειναι συνδεμένος με το email λογαριασμό (π.χ. exchange server) τότε δεν μπορείς να εχεις δυο κωδικους. Μπορείς όμως να μιλήσεις με τον administrator να σου φτιάξει αλλο email account ανεξάρτητο από τον υπολογιστή. 1
Sova Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ! Ναι, ακριβώς αυτό θα ήθελα. Για τον ίδιο λογαριασμό δυο διαφορετικούς κωδικούς, αναλόγως από το αν μπαίνω από τη δουλειά ή από το σπίτι. Ανεξάρτητο λογαριασμό μάλλον δεν γίνεται να μου φτιάξουν επειδή όλα τα μηνύματαστο πρέπει να έρχονται ίδιο e-mail (οι συνεργάτες δηλ. μια διεύθυνση έχουν και δε γνωρίζουν αν τους απαντάω από το γραφείο ή από το σπίτι μου). Αν αυτό δε γίνεται, τουλάχιστον υπάρχει η δυνατότητα να βλέπω πόσες φορές συνδέθηκε ένας εκτός εταιρείας υπολογιστής στο outlook μου; Και τέλος υπάρχει δυνατότητα να επιτρέπεται πρόσβαση στο λογαριασμό μου μόνο από έναν συγκεκριμένο (τον δικό μου) υπολογιστή;
arc Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Το ποιος είδε και τι έκανε στον υπολογιστή σου, συζήτησε το με τον administrator. Του είναι πιο ευκολο να σου φτιάξει αλλο account alias και να στέλνει εκεί την αλληλογραφία σου. Επιμένω οτι πρέπει να μιλήσεις μαζί του και να του τονίσεις οτι σε ενδιαφέρει η ασφάλεια των μηνυμάτων σου. Λύσεις υπάρχουν. 1
Sova Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Έχεις δίκιο, ευχαριστώ πολύ θα τον ρωτήσω αύριο στη δουλειά.
Sova Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τελικά δε γίνεται αυτό που ζητάω επειδή όπως μου εξήγησαν είμαστε όλοι συνδεδεμένοι στο domain network όπου όλα τα προφίλ και e-mails είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Απογοήτευση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα