Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μοιαζουν πολυ. Το χονγκμι ειναι λιγο πιο γρηγορο και εχει το πλεονεκτημα της υποδοχης SD, αλλα και την  καλυτερη τιμη, γυρω στα 120€. Το μοτορολα εχει ευρωπαϊκη εγγυηση και θα το εχεις μεσα σε 1-2 μερες απο την παραγγελια.

Εγω θα επαιρνα τον κινεζο (εχω δουλεψει το απλο χονγκμι και εντυπωσιαστηκα).

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μοιαζουν πολυ. Το χονγκμι ειναι λιγο πιο γρηγορο και εχει το πλεονεκτημα της υποδοχης SD, αλλα και την  καλυτερη τιμη, γυρω στα 120€. Το μοτορολα εχει ευρωπαϊκη εγγυηση και θα το εχεις μεσα σε 1-2 μερες απο την παραγγελια.

Εγω θα επαιρνα τον κινεζο (εχω δουλεψει το απλο χονγκμι και εντυπωσιαστηκα).

Στα συν επίσης ότι το Hongmi είναι δίκαρτο.

Δημοσ.

Πήγαινε για moto g. H διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη για να αξίζει να πάρεις κινέζικο.

Δημοσ.

Πήγαινε για moto g. H διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη για να αξίζει να πάρεις κινέζικο.

Έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου το Hongmi;

Δημοσ.

Έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου το Hongmi;

Ναι, και τα 20€ διαφορά δεν δικαιολογούν τον 1 μήνα περίμενε, ρίσκο τελωνείου και αμφίβολης εγγύησης...  

Δημοσ.

Ναι, και τα 20€ διαφορά δεν δικαιολογούν τον 1 μήνα περίμενε, ρίσκο τελωνείου και αμφίβολης εγγύησης...  

Η διαφορά φίλε μου είναι 40€ και όχι 20€. Ο χρόνος αναμονής από 15 έως 30 μέρες είναι όντως ένα θέμα. Κατά τα άλλα τελωνείο με απλό ταχυδρομείο πρέπει να είσαι τρελός γκαντέμης για να πληρώσεις. Το αμφίβολη εγγύηση δεν το καταλαβαίνω. Σε σχέση με την εγγύηση το πρόβλημα είναι ο χρόνος αναμονή και πάλι, αλλά όπως και να έχει σε καλύπτουν. Για κάποιον που θέλει δίκαρτο και sd νομίζω συμφέρει το hongmi. Αν όχι, σαφώς και το moto g είναι φοβερή περίπτωση...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...