Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαινε σε low profile μνήμες καλύτερα.Και οι 1600 σου κάνουν.Το psu είναι εντάξει αν και εγώ μάλλον θα έβαζα ένα ποιοτικότερο σε τέτοιο budget.

Έχουνε πέσει οι R9 290 και έχουν γίνει δελεαστικότερες.Η κάρτα είναι όπως σου πε ο amd expert,θηρίο και η πιο συμφέρουσα αγορά από τις high end/enthusiast κάρτες.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε σε low profile μνήμες καλύτερα.Και οι 1600 σου κάνουν.Το psu είναι εντάξει αν και εγώ μάλλον θα έβαζα ένα ποιοτικότερο σε τέτοιο budget.

Έχουνε πέσει οι R9 290 και έχουν γίνει δελεαστικότερες.Η κάρτα είναι όπως σου πε ο amd expert,θηρίο και η πιο συμφέρουσα αγορά από τις high end/enthusiast κάρτες.

η μνημες που εχω βαλει δεν κανουν δλδ ?

γιατι στο νετ τα γνωστα site της θεωρουν top στα 2400mhz

Δημοσ.

η παραγγελία έφυγε :)

και παλυ ευχαριστω για την βοηθεια , θα σας εχω νεα μολις το παραλαβω :-)

Τελικά τι παρήγγειλες; ;)

Δημοσ.

στην τελευταία σύνθεση που έχω, πριν την δική σου βασικά.

μου ανέστειλα μαιλ για 22/05 παραλαβή κατα 99% πω πω παναγία μουυυ !!!! :P

Δημοσ.

Ειναι να παραγγειλω παρομοια συνθεση! Περιμενουμε εντυπωσεις!

Καλύτερα να δώσεις κανένα 80άρικο/50άρικο παραπάνω για να βάλεις την R9 290 και κράτα την σύνθεση του φίλου ως έχει. Δεν αξίζει 280X/GTX770 με τόσο μικρή χρηματική διαφορά

Δημοσ.

Ειχα κανει σχετικο topic! Ξεκινησα με 1000€. Και τωρα διαθετω γυρω στα 1200..

(Μαζι με οθονη ομως!)

Δημοσ.

Ειχα κανει σχετικο topic! Ξεκινησα με 1000€. Και τωρα διαθετω γυρω στα 1200..

(Μαζι με οθονη ομως!)

Μαζί με οθόνη..Ηχεία και πληκτρολόγιο/ποντίκι διαθέτεις;

YYG9MOC.png

Απολύτως ισορροποιημένο Build. Την μητρική είμαι σίγουρος πως μερικοί θα την κοιτάξουν με στραβό μάτι,αλλά κακώς. Έχει καλύτερο BIOS από Gigabyte μητρικές,υποστηρίζει nVidia SLi (CF x8-x8),μπορείς να κλοκάρεις καλά μ'αυτήν,έχει καλούτσικο τσιπ ήχου και είναι καλής ποιότητας. Δεν είναι όπως οι ASRock πριν κάποια χρόνια.

Εδώ νομίζω πως μερικοί πληρώνονται από την ASUS :D

Δημοσ.

Προτιμότερο είναι να την πάρει τώρα και να παιζει παιχνίδια με next-gen graphics στο maximum στο μέλλον παρα να την πουλησει και να ψάχνει για καινούργια GPU στο μέλλον. Τουλαχιστον αυτής της άποψης είμαι.

Καλυτερα να μπορεί να κανει dual/triple monitors η ακόμη και 4K αν πάρει οθόνη ποτε παρα να αγοράσει οθόνη+GPU μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...