Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To λάπτοπ έχει ένα λαμπάκι που ανάβει όταν είναι ON το WiFi, όταν ανάβει ο υπολογιστής αυτό είναι ON ή OFF? Μετά που μπαίνει στο λειτουργικό κλείνει απο εκεί που ήταν ανοικτό ή ήταν κλειστό και παραμένει;

Αυτό στο κάνει απο την αρχή που το πήρες ή έτσι απότομα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλο λέω, στην εκκίνηση, το λαμπάκι είναι αναμμένο, δηλαδή λειτουργεί το wifi ή οχι; Πιο συγκεκριμένα το wifi κλείνει με το που μπει στο λειτουργικό το pc ή είναι κλειστό απο την ώρα που ποστάρει (bios)?

Edit: Άμα μπορείς ψάξε λίγο να κάνεις ένα bat και να το βάλεις να τρέχει κάθε φορά στο logon για να σου ανάβει το WiFi, βέβαια αυτό μπάλωμα θα είναι αλλά την δουλειά λογικά θα την κάνει.

Επεξ/σία από nikos903
Δημοσ.

ειναι κλειστο απο την ωρα που ποσταρει (bios) το λαμπακη δεν ειναι αναμενο κλεινη οταν κλεινη και ο υπολογιστης 

και πως το κανουμε το bat αμα μπορεις ενημερωσε με 

το εκανα το βατ file  αλλα παλι τιποτα μονο με το φν+φ2 παλι αλλα αμα το ενεργοποιησω με τα κουμπια μετα με τα βατ κλεινη ανοιγει αλλα αμα δεν το κανω με τα κουμπια τιποτα ουτε enable ουτε disable 

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Βρεθηκε τελικα λυση?αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα.εχω κανει τα παντα που αναγραφονται στο ποστ αλλα καμια αλλαγη.Ενεργοποιειτε μονο με φν+φ2 και ετσι απενεργοποιειτε.μολισ πατησεισ φν φ2 αναβει το ξεχωριστο κουμπακι που εχει για το wifi αλλα αν το πατησεισσ δεν σβηνει πρεπει παλι να πατησεις φν φ2. 

Δημοσ.
Στις 24/8/2019 στις 12:19 ΠΜ, transporterjim είπε

Βρεθηκε τελικα λυση?αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα.εχω κανει τα παντα που αναγραφονται στο ποστ αλλα καμια αλλαγη.Ενεργοποιειτε μονο με φν+φ2 και ετσι απενεργοποιειτε.μολισ πατησεισ φν φ2 αναβει το ξεχωριστο κουμπακι που εχει για το wifi αλλα αν το πατησεισσ δεν σβηνει πρεπει παλι να πατησεις φν φ2. 

Τελικά βρήκα την λύση . Ως προς ενημέρωση λοιπον άλλων χρηστών με το ιδιο θεμα μπορουν να πανε στην σελίδα του πλαισίου plaisio.gr/wizards/FindYourDriver.aspx 

Συμπληρώνεις το μοντέλο του λαπτοπ σου και κατεβάζεις τα driver σε μορφή iso. Στην περίπτωση μου 1 Γκιγκα. Ειναι εφαρμογή που περιέχει ολα τα driver. Την τρέχεις και οποία driver σου λειπουν τα κανει εγκατάσταση. Ενα απο αυτα αφορά τα hotkeys Αυτα φορτώνουν στο start up  των windows και διαχειρίζονται τοWi-Fi κατα την έναρξη του λαπτοπ. Μετα θα δουλεύουν ολα στην εντέλεια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/5/2014 στις 8:48 ΜΜ, florianakos είπε

το εκανα ρε συ αλλα παλι εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα εχο κανει υπντατε τα ντριβερς εκατο φορες αλλα τιποτα

για παραδειγμα αυτο συμβαινει και στα HP αλλα εχουν το προγραμμα hp network assistant

για τυρβο χ υπαρχει κανενα παρομιο ?

Πρωτα θα δεις εάν κρατάει της ρύθμισης.

Δηλαδή η CMOS μπαταρία είναι καλή.

Και εάν δεν βγάζεις άκρη νομίζω υπάρχει στο BIOS η ρύθμιση για την κάρτα δικτύου.

Εάν όχι κάνε αναβάθμιση BIOS.

Σε pegatron A15HE λύση ήταν η αλλαγή CMOS μπαταρίας.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/5/2014 στις 9:31 ΜΜ, florianakos είπε

ρε παιδια το λαπτοπ μου εχει ενα προβλημα καθο φορα που γινεται επανεκινηση η το σβηνω εντελως το ιντερνετ κλεινη μονο του  και δεν ξερω τι να κανω υπαρχει κανεις που μπορει να με βοηθησει ;

και κατι ακομα το ιντερνετ ανοιγει μονο με το φν+φ2 

Πρέπει να κάνεις εγκ του hotkey drivers , δοκίμασε αυτούς https://www.mediafire.com/download/vzcmmco5aat1bc1/Win10_Hotkey_1.00.0116.rar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...