Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη δυνατότητα Mute, ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά το Twitter, ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν επίμονα οι χρήστες από τη δημοφιλή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.Όπως μπορείτε να μαντέψετε, με τη συγκεκριμένη επιλογή, κάθε χρήστης του Twitter μπορεί να επιλέξει ποιανού χρήστη τα tweets που ακολουθεί δεν θα εμφανίζονται στο timeline του. Η επιλογή θα είναι διαθέσιμη σταδιακά από σήμερα όχι μόνο στην web έκδοση του Twitter αλλά και στις επίσημες εφαρμογές για iOS και Android. Αντίστοιχη επιλογή έχουμε δει από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών όπως το Tweetbot το οποίο έχει ενσωματώσει παρόμοια λειτουργία εδώ και αρκετό καιρό.

Υπάρχουν δύο τρόποι ώστε να μην εμφανίζονται τα tweets και τα retweets συγκεκριμένου χρήστη στο timeline σας, ο πρώτος μέσα από το προφίλ του και ο δεύτερος μέσα από το pull down μενού που υπάρχει σε κάθε tweet. Το mute δεν επηρεάζει το "follow" που έχετε κάνει με τον χρήστη αλλά ούτε και τη δυνατότητα να λάβετε DM (προσωπικό μήνυμα) από αυτόν/αυτή.

Σημαντικό στοιχείο επίσης είναι ότι ο χρήστης για τον οποίο επιλέξατε το Mute, ποτέ δε θα ενημερωθεί γι' αυτή σας την ενέργεια και μπορείτε πάντα να την ακυρώσετε χωρίς και πάλι να ενημερωθεί σε αντίθεση με τη λειτουργία Block.

Link.png Site: Twitter

Δημοσ.

Γιατί να ακολουθείς κάποιον αν δεν θες να εμφανίζονται τα tweet του στο timeline σου; Μη τον ακολουθείς στην τελική! :D

• Like 9
Δημοσ.

Χρησιμο αυτο! Θα τους muteταρω ολους τωρα εκτως απο 2-3 ατομα, απο τους 450 που ακολουθω, γιατι το εχω ψιλοβαρεθει το twitter.

Το 90% των tweets που μου ερχονται λενε ποσο καλη ηταν η γκομενα που εφεραν σπιτι και ποσο αγρια την γα.... Φατε MUTE τωρα!

• Like 4
Δημοσ.

και τα tweets όσων έχεις βάλει σε Mute τι γίνονται;

το καλύτερο θα ήταν να μπαίνουν σε κάποιο άλλο φάκελο και αν θέλεις κάποια στιγμή να τα βλέπεις

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά, ΓΙΑΤΙ να ακολουθείς κάποιον αν δε θες να βλέπεις τι λέει; Για να μη στραβώσει εαν τον κάνεις unfollow? Μα αμα δε σε ενδιαφέρουν αυτά που λέει δε σε ενδιαφέρει και ο ίδιος οπότε χ@στηκες, λέω εγώ τώρα...

• Like 4
Δημοσ.

Mute θελει και στα hashtags οπως εχει το tweetbot για να μπουν εκει μεσα τουρκικα, αυτα τα σοου που χορευουν και μαγειρευουν, ή eurovision και γενικα ολη η ελληνικη τρασιλα ανεξαρτητως user.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά, ΓΙΑΤΙ να ακολουθείς κάποιον αν δε θες να βλέπεις τι λέει; Για να μη στραβώσει εαν τον κάνεις unfollow? Μα αμα δε σε ενδιαφέρουν αυτά που λέει δε σε ενδιαφέρει και ο ίδιος οπότε χ@στηκες, λέω εγώ τώρα...

1. ΑΝ τους κανεις unfollow θα το δουν και θα σε κανουν και αυτοι, οποτε χανεις followers.

2. To τελευταιο επιχειρημα σου δεν ισχυει για κοπελες... .i.

Δημοσ.

αχχααχχαχα, σιγα μωρε :P

η χρησιμοτητα αυτης της λειτουργιας ειναι στο φουμπου, οπου ουτε unfriend θες να κανεις καποιον, αλλα ουτε να τον ακολουθεις αν ειναι πολυλογας ή/και γραφει μπουρδες, απο εκει προφανως εφτασε κ στο τουιτερ, αλλα η διαφορα ειναι οτι το τελευταιο ειναι μερος οπου συνηθως ειναι/ειμαστε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων, αρα χ3στηκαμε αν μας κανει ανφολο κι ο αλλος (μετρανε καπου οι φολοουερς; κερδιζουμε κατι; ) ή παρεξηγηθει...

αρα, αχρηστη μαλλον λειτουργια, πιο χρησιμο ειναι το "turn off retweets" γιατι εχεις ενα σωρο χρηστες που κανουν πολλαπλα rt σε συντομο χρονικο διαστημα κ γεμιζουν το tl σου με πραγματα συνηθως αχρηστα, καλο επισης που μπηκε οριο στα rt

απο την αλλη υπαρχει κι αυτο που ειπε ο st2, οι λιστες με αλλα λογια, οπου πετας εκει μεσα την "σαβουρα" με κοινη θεματολογια ή οχι, τους κανεις ανφολο κ οποτε θες περνας κ διαβαζεις την λιστα, εγω αυτο εκανα προσφατα

Δημοσ.

1. ΑΝ τους κανεις unfollow θα το δουν και θα σε κανουν και αυτοι, οποτε χανεις followers.

Και το πρόβλημα πού είναι;; "Μετράς" περισσότερο όσο περισσότερους έχεις; Πάτε καλά;

• Like 2
Δημοσ.

Το 90% των tweets που μου ερχονται λενε ποσο καλη ηταν η γκομενα που εφεραν σπιτι και ποσο αγρια την γα.... Φατε MUTE τωρα!

Δεν φταίει το twitter γι'αυτό, εσύ πατούσες το [Follow]. ;)

ματαιοδοξία, φορ δε γουιν;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...