eddie-2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά!Προσπαθώ εδώ και ώρες να κάνω hard reset στο lg g2 και δεν τα καταφέρνω!!!Κάνω κατά γράμμα τις οδηγίες που βρήκα γραπτές (με τρεις παραλλαγές) και όπως τις είδα από το you tube, το μόνο που καταφέρνω είναι από σβηστό να κάνει συνέχεα επανεκκίνηση μέχρι το λογότυπο LG όσο κρατάω πατημένα τα κουμπιά.Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι συμβαίνει;;; Μόνο μέσα από της ρυθμίσεις καταφέρνω να κάνω εργοστασιακές και εδώ θέλω να ρωτήσω. Είναι το ίδιο ο ένας τρόπος με τον άλλον να κάνεις reset;
Unabomber Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δοκιμασες αυτο http://support.sprint.com/support/tutorial/Perform_a_hardware_factory_reset_LG_G2/49589-396 ?
Unabomber Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 οι εργοστασιακες μεσα απο το μενου, στο επαναφερουν ετσι οπως το αγορασες… συνηθως, γιατι σε ορισμενα παιζει να κραταει τις φωτογραφιες. (αλλα οχι παντα)
eddie-2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Κάποιος από άλλο φόρουμ μου είπε το εξής: Μετά την αναβάθμιση άλλαξε η διαδικασία. Πατάς το volume down μαζί με το power button. Μόλις εμφανιστεί το logo της lg αφήνεις και τα δυο κουμπιά, περιμένεις 1 δευτερόλεπτο και πατάς ταυτόχρονα ΜΟΝΟ το volume up και το volume down. Αλλά δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Ανοίγει κανονικά το τηλέφωνο. Πάντως κάπου εκεί πρέπει να είναι το μυστικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα