Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα διέρρευσαν κάποια σχέδια και 3D renderings του νέου smartphone της Apple, υποτίθεται από τη γραμμή παραγωγής έρχοντας να προστεθούν σε μια σειρά από άλλες διαρορές που έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες.Μετά από λίγο καιρό, άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους σε διάφορες ιστοσελίδες “dummies” (ουσιαστικά μη λειτουργικά δείγματα) στους γνωστούς χρωματισμούς του iPhone 5s, σε λευκό, σε μαύρο και σε χρυσό. Σε όλες τις περιπτώσεις, διακρίνεται μία νέα σχεδιαστική προσέγγιση, με περισσότερες καμπύλες και πολύ πιο λεπτό προφίλ, στα πρότυπα των iPad Air και mini και του iPod touch.

Η οθόνη του του iPhone 6 –αν ονομαστεί έτσι, γιατί «παίζει» και η ονομασία iPhone Air ή κάποια άλλη-, λέγεται ότι θα διαθέτει διαγώνιο 4.7 ιντσών ενώ το πάχος του, θα κυμαίνεται κοντά στα 6 χιλιοστά (!). Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο, με την οθόνη δηλαδή των 4.7 ιντσών θα ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο ενώ το μοντέλο με οθόνη 5.5 ιντσών αναμένεται να ακολουθήσει μερικές εβδομάδες αργότερα.

Posted Image

Σύμφωνα με όσα μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες με τα μη λειτουργικά δείγματα, το κινητό διαθέτει στην πρόσοψη το γνωστό πλήκτρο με τη διπλή λειτουργία (Home, Touch ID) ενώ στο πίσω μέρος διακρίνουμε single-LED flash. Στο κάτω μέρος, διακρίνουμε την υποδοχή Lightning, την υποδοχή 3.5 χιλιοστών καθώς και τις οπές για το ηχείο και το μικρόφωνο. Κάποιοι λένε, ότι εκτός από μεταλλικό, το iPhone 6 θα είναι και αδιάβροχο.

Ένας κατασκευαστής θηκών, πρόσφατα διέρρευσε κάποιες φωτογραφίες με θήκες που δείχνουν ωστόσο ένα εντελώς διαφορετικό σχέδιο από αυτό που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα στο Internet. Είναι ένα σχέδιο που έχει πολλές περισσότερες ομοιότητες με το iPhone 5s, κάτι που φαίνεται από την σχεδίαση στη περιφέρεια, τα πλήκτρα έντασης του ήχου ή τη σχεδίαση του πίσω μέρους. Πρόκειται για ένα σχέδιο πιο συντηρητικό από αυτό που επιδεικνύουν τα “dummies”.

iPhone 6 RumorsiPhone 6 Rumors

Δεν είμαστε σίγουροι αν πρόκειται για μία διαρροή που έχει δόση αλήθειας, ωστόσο το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τις προηγούμενες. Θα μπορούσε η Apple να μας εκπλήξει, και το πραγματικό iPhone 6 να είναι εντελώς διαφορετικό και από τα δύο σχέδια. Η εταιρεία θα διατηρήσει το iPhone 5s στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, όπως είναι με την 4άρα οθόνη, για όσους χρήστες θέλουν ένα smartphone με αυτό το μέγεθος οθόνης, ωστόσο η σταδιοδρομία του iPhone 5c στην αγορά θα διακοπεί λογικά.

Ξέρουμε ότι η οθόνη του νέου iPhone 6 –μετά την τεράστια επένδυση που έκανε η Apple και τη συνεργασία με την εταιρεία GT Advanced Technologies- θα προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι (σαν αυτό που χρησιμοποιείται στην ωρολογοποιία). Θα διαθέτει μία εξαιρετικής απόδοσης κάμερα –με Super Resolution Mode- και η άφιξη του πρώην στελέχους της Nokia, Ari Partinen, ίσως να παίξει κάποιο ρόλο, έστω και τη τελευταία στιγμή.

Το νέο iPhone 6 θα συνοδεύεται από τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας, iOS 8.0, το οποίο θα φέρει μία σειρά από βελτιώσεις και νέες λειτουργίες όπως το HealthBook –η Apple έχει διαψεύσει την ύπαρξη τέτοιας εφαρμογής- ενώ θα επιτρέπει στη συνεργασία του κινητού με το επερχόμενο iWatch.

Posted Image

Link.png Site: The Verge

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Γουστάρω!! Αλλά το προτιμώ αιχμηρο περιμετρικά και όχι με καμπύλες!

• Like 4
Δημοσ.

Εβαρεθηκά σας! 
Κάτι τελευταίο γιατί κάποιος αναφέρθηκε γιατί 3,5 ιντσών οθόνη σε σύγκριση με την 5αρα θα ήθελα απλά να σου γνωστοποιήσω ότι αυτό που κρατάς στο χέρι σου είναι τηλέφωνο... και όχι μέτρο σύγκρισης εάν είναι μεγαλύτερο είναι και καλύτερο ο γνωστός ο νόμος δεν ισχύει εδώ..Ξέρουμε ότι 5 θεωρητικά είναι καλύτερο και παίζει παιχνίδια καλύτερα ΕΕΕΕ???Προσπάθησε φίλτατε να κάνεις μία γρήγορη κλήση με τα πλήκτρα και με το ένα χέρι σου με το κινητό τον 5 η 5,5 ιντσών..Ευχαριστώ...Αρά 3,5>5 για το νόμο της λέξης τηλέφωνο.Αυτά.Καλό απόγευμα σε όλους.

Από το iPhone μου

Θα ήθελα να ξανα διαβάσω τη γνώμη του φιλου dogektor μετα τη κυκλοφορία το iphone6.

• Like 16
Δημοσ.

Ας με διαψεύσει κάποιος αλλά αυτοί δεν έλεγαν (apple) ότι μέχρι 4" είναι το ιδανικό μέγεθος για τηλέφωνο;

• Like 7
Δημοσ.

Ε τώρα που είδαν ότι πολλοί (ή οι περισσότεροι) έχουν αρχίσει να στρέφονται προς τα 5άρια κινητά με μικρό bezel, άλλαξαν τα κόζα.

• Like 3
Δημοσ.

Ας με διαψεύσει κάποιος αλλά αυτοί δεν έλεγαν (apple) ότι μέχρι 4" είναι το ιδανικό μέγεθος για τηλέφωνο;

Και πιθανότατα ισχύει. Άντε μέχρι 4.3" για χρήση με το ένα χέρι. Εγώ που πήγα από 3.8" σε 5" δεν έχω συνηθίσει ακόμα με το ένα χέρι, ας πούμε, και δε νομίζω να τα καταφέρω ποτέ, από φόβο μη γλιστρήσει κιόλας, αλλά και επειδή πολύ απλά ο αντίχειράς μου δεν φθάνει από notification bar μέχρι κάτω άνετα (χάνω grip).

Αλλά αυτές οι συσκευές δεν είναι πλέον μόνο τηλέφωνα. Είναι portable media entertainment, Internet browsing, gps, pda, gaming consoles, skype/facetime και πολλά άλλα.

Οπότε αξίζει να έχεις μια απολαυστική οθονάρα για να κάνεις ότι θες και ας χάνεις λίγο σε βολικότητα με το ένα χέρι; Για εμένα ναι αξίζει. Και απ ότι φαίνεται και η Apple κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα (αφού άρμεξε το παλιό μέγεθος όσο μπορούσε 2-3 χρόνια τώρα).

• Like 13
Δημοσ.

Αληθεια δε μπορω να καταλαβω το μενος καποιων εδω στα σχολια. ΝΑΙ η Apple ειπε οτι το ιδανικο μεγεθος ειναι το ταδε. Εμ ομως ο κοσμος αγοραζει ολο και μεγαλυτερα τηλεφωνα για καποιο λογο. Να μη τα φτιαξει? Τι να κανει να κλεισει επειδη ο καταναλωτης θελει κατι αλλο απο το "ιδανικο"?

• Like 2
Δημοσ.

Το μικρο στις 4,7 ειναι οτι πρεπει. Το μονο προβλημα που εχεις ακομη και σε αυτη τη διασταση ειναι το notification bar που λεει και ο φιλος. Αυτο ομως λυνετε ευκολα με ενα launcher.

Δημοσ.

Υπαρχουν μικρες παλαμες και μεγαλες παλαμες, αν τωρα παει καποιος που την εχει μικρη και παρει 4.7 και 5" κινητο προβλημα του!
Παντα θα υπαρχουν και τα 3"- 4" κινητα για οσους δεν μπορουν να χειριστουν τα 5" με το ενα χερι.

Εχω προσωπικα την εχω τεραστια, και μια χαρα το χειριζομαι με ενα χερι το γ*μηστερο Ζ1 μου.

• Like 2
Δημοσ.

και εγω είμαι υπέρ της μεγάλης οθόνης για το λόγο που είπε ο φίλος mindtraper πιο πάνω. κινητό κάτω απο 5,5 - 5,7 '' δεν προκειται να πάρω ξανά ποτέ στη ζωή μου . 

• Like 1
Δημοσ.

τα λεφτά(που χάνουν) αλλάζουν πολλά πράγματα..!

• Like 2
Δημοσ.

H μετά-jobs apple είναι μια εταιρία όπως όλες οι άλλες. Δεν θα δημιουργήσει ένα προιον-πρόταση και η αγορά θα ακολουθήσει, αλλά θα ακολουθεί την αγορά. Η αγορά θέλει μεγάλη οθόνη? Πάρτε την!

• Like 15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...