Προς το περιεχόμενο

wd tv live (gen3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω την συσκευη. Με ενδιαφερει κυριως ασυρματο streaming απο τον server μου (linux/samba), με hdmi αλλα και composite σε μια παλια crt σε αλλο δωματιο. Απλα πραματα, κανα dvdrip, το πολυ κανα mkv 720p.

Διαβαζω για διαφορα προβληματα με τα firmware updates. Να μην κανω updates?

Θα ειμαι οκ? Εντυπωσεις γενικα?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγώ με το που πήρα, το έκανα το update. Δεν έχω εντωπίσει κάποιο πρόβλημα. Και στο streaming κομμάτι, μια χαρά το πάει. Γενικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τις δυνατότητές του και λειτουργίες του.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω ενας ακομα ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο. κανενα προβλημα με το update. με το ασυρματο δε μπορω να σε βοηθησω, γιατι εγω το λειτουργω ενσυρματα. σιγουρα ομως θελεις παρα πολυ καλο σημα για 720p.

• Like 1
Δημοσ.

σε composite+scart δειχνει ικανοποιητικα? το εχει συνδεσει κανεις ετσι για δοκιμη?

Το composite είναι μόνο SD και σαφώς κατώτερης ποιότητας. Υποθέτω ότι κάπου δεν έχεις HDMI; Component τουλάχιστον; Κρίμα είναι να παίζεις 720p με composite.

Με το ασύρματο λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Η ανάλυση (720, 1080) δεν παίζει κάποιο ρόλο. Το θέμα είναι το BitRate. Ένα DVD rip, μπορεί να έχει μεγαλύτερο BitRate από ένα 1080p αλλά και 10Mbps να είναι το αρχείο δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Καθυστέρηση θα καταλάβεις μόνο στα ξεκινήματα-σταματήματα και γενικώς δεν είναι ακαριαίες οι αντιδράσεις του.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω κανα 2μηνο περίπου. Τα 720p σίγουρα τα παίζει άνετα. Ta 1080p ανάλογα το bitrate όπως αναφέρθηκε. Αν το ασύρματό σου δίκτυο είναι class n, δεν νομίζω να έχεις το παραμικρό πρόβλημα. Προσωπικά με class g έχω δει 1080p ταινία, όγκου ~7Gb.

Τώρα να δείχνεις μέσω composite, η ποιότητα θα είναι χαμηλότερη αλλά είναι θέμα της σύνδεσης και όχι του media player. Βέβαια καi η CRT low def. θα είναι οπότε δεν πειράζει.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω hdmi στην δικη μου tv, απλα εχω και μια αλλη παλια crt τηλεοραση σε αλλο δωματιο για αυτο ρωταω.

Οκ παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

ΟΚ ηρθε χθες. Ολα κομπλε. Απενεργοποιησα media library μιας και δεν την χρειαζομαι και οτιδηποτε εχει σχεση με fw updates γιατι ειδα αυτο και σκιαχτηκα :P

Αναγνωρισε ταχυτατα τον server μου και μπορεσα να δω και hd (720p δοκιμασα και απο 1080p το δειγμα με το Bunny) μεσω wifi χωρις προβλημα.

Και το composite μια χαρα.

Στα μειον οτι καποιοι χαρακτηρες στους υποτιτλους (πχ το δ) φαινονται λιγο περιεργα και οτι υπαρχει σχετικα μεγαλο κενο αναμεσα στις γραμμες των υποτιτλων. Μικρο το κακο.

Ολα καλα λοιπον, ευχαριστω ολους και παλι.

Δημοσ.

Στα μειον οτι καποιοι χαρακτηρες στους υποτιτλους (πχ το δ) φαινονται λιγο περιεργα και οτι υπαρχει σχετικα μεγαλο κενο αναμεσα στις γραμμες των υποτιτλων. 

'Εχεις αλλάξει κωδικοποίηση;

Ναι, αυτό με το μεγάλο κενό ανάμεσα στις 2 αράδες μου τη σπάει και 'μένα. Το καλό είναι ότι μπορείς να τους μετακινήσεις.

Δημοσ.

το ειχα δει και εγω αυτο το αρθρο σχετικα με το firmware, αλλα προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...