Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Έχω το εξής πρόβλημα: Δημιουργώ μία οικιακή ομάδα σε Windows 8.1, προσθέτω το PC της αδερφής μου (Windows 7 starter) και όλα καλά, βλέπει σειρές και ταινίες κανονικά.. Μετά από μία δύο μέρες δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία.. Έχει τύχει σε κάποιον..??

Το πρόβλημα δεν υπήρχε όσο είχα Windows 7 και στο δικό μου PC αλλά και τον πρώτο καιρό που έβαλα τα 8.1. Το error είναι το "0x80070035"

Δημοσ.

Οπως το βρηκα σε αλλη σελιδα

Removed both PCs from the HomeGroup. Created a new HomeGroup, added the other PC to it. Still no dice. Something about the permissions. Went into the advanced sharing properties panel of the shared folder, saw some 'unknown' user objects there, unchecked the 'Shared' checkbox and deleted all user objects from the list below it, as well as from the Security tab, and repeated these actions for both the parent folder (my personal folder in C:\Users) and its parent folder (C:\Users). Shared the folder again using the 'Share with specific...' method and voilà, it works.

Πηγη:

http://www.eightforums.com/network-sharing/15822-error-0x80070035-network-path-not-found.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...