xontroulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 γεια..... αν ξερει καποιος να μου πει .... ΠΟΥ ΣΤΟ Μ.....Ο ΜΟΥ αποθηκευει το ashampoo studio 14....windows 7 εχω ,αποθηκευσα ενα slide show καποια δοση , τωρα θελω να συνεχισω απο κει και δεν ξερω που να το βρω...ουτε ρυθμισεις για αποθηκευση μπορω να βρω....please help, καθοτιν ''ψιλοασχετος''..tnks προκαταβολικα....
Acepower Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 ...ή στο C:\Users\Yourname\Appdata\Roaming\Ashampoo;
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Που πάτησες αποθήκευση; Εκείνο που είναι κάτω δεξιά στη δημιουργία slideshow αποθηκεύει προσωρινά το slideshow αλλά μετά πρέπει να αποθηκεύσεις το σχέδιο (project) από το βασικό παράθυρο (μενού Αρχείο->Αποθήκευση ως). Όταν κάνεις αποθήκευση σχεδίου την πρώτη φορά σε ρωτάει που να το αποθηκεύσει. Αν το έκλεισες χωρίς να το αποθηκεύσεις σε ρωτάει αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να βγεις χωρίς να αποθηκεύσεις. Αν εσύ πάτησες εκεί Ναι τότε... με 'γειά. btw, το wmm live κάνει φοβερή δουλειά σε slideshow και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα