Προς το περιεχόμενο

Draytek Vigor VG2710e-B ή TP-Link ΤD-W8970B?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα απο Μήλο.

Θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας. Θελω να αγορασω ενα modem αναμεσα στα:

TP-LinkTD-W8970B

ή

Draytek Vigor VG2710e-B

Εδω στο νήσι παιζει μονο ΟΤΕ και το modem που μου εχουν δωσει κανει αρκετες αποσυνδεσεις, και ποτε δεν εχω σταθερη ταχυτητα... σε 24αρα γραμμη φτανω απο 0.34 έως το ανωτερο 5.2Mbps.

Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το wireless.

Επειδη εχω ενοικιαζομενα δωματια στο modem θελω να συνδεσω εναν υπολογιστη και μια κεραια 

TP-LINK TL-WA5210G.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα απο Μήλο.

Θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας. Θελω να αγορασω ενα modem αναμεσα στα:

TP-LinkTD-W8970B

ή

Draytek Vigor VG2710e-B

Εδω στο νήσι παιζει μονο ΟΤΕ και το modem που μου εχουν δωσει κανει αρκετες αποσυνδεσεις, και ποτε δεν εχω σταθερη ταχυτητα... σε 24αρα γραμμη φτανω απο 0.34 έως το ανωτερο 5.2Mbps.

Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το wireless.

Επειδη εχω ενοικιαζομενα δωματια στο modem θελω να συνδεσω εναν υπολογιστη και μια κεραια 

TP-LINK TL-WA5210G.

Ευχαριστω!

το draytek γενικοτερα θα προτιμουσα αν και σε πολυ χαλια γραμμες πολυ σταθερο ειναι το thomson αλλα ισως εκει να σε συμφερει να κανεις το thomson bridge και ναβαλεις απο πισω ενα ρουτερ αν θες να βαλεις κατι καλυτερο σε wireless (αν και λες οτι θα βαλεις το tp link για  access point)..τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου ποια ειναι?

επισης αν εχειις χαλια γραμμη μια συμβουλη.γυρισε την σε annex a (adsl over pstn/pots) και οχι adsl over isdn που εισαι.το adsl over isdn παιζει χειροτερα απο το adsl over pstn

Δημοσ.

Ιδου:

m8l6q1.png

Δεν μπορω να το αλλαξω λογω FAX, POS και MSN αριθμου.

πραγματι παρα πολυ μακρυα απο το αστικο κεντρο.σχεδον 4km.ισως να αξιζε αυτη η γραμμη να μεινει για τηλεφωνο και να βαλεις μια δευτερη απλα για internet που να ειναι pots.Θα επαιζε πολυ καλυτερα,πιο σταθερα και θα ειχες καλυτερο συγχρονισμο για αυτην την αποσταση .Για isdn παντως παιζεις ΠΑΡΑ πολυ καλα.αν εβρισκες κανα Thomson για δοκιμη να δεις αν παιζει σταθερα θα ηταν μια λυση.φημιζονται για την σταθεροτητα τους ειδικα σε τετοιες γραμμες.σιγουρα δεν ειναι draytek αλλα το πρωτο βασικο ειναι η σταθεροτητα της γραμμης.ετσι και αλλιως δεν σε νοιαζει το wifi του thomson.το draytek μπορει να ειναι θεικο αλλα δεν ξερω ποσο καλα θα παιξουν τα διαφορα ρουτερ σε 50 attenuation>σκοπος ειναι να γλυτωσεις και τα disconnects.αν το thomson παιζει σταθερα και δεν σε καλυπτει σε αλλα πραγματα τοτε απλα το γυρνας σε bridge και βαζεις ρουτερ απο πισω.

στο λεω διοτι το να βαλεις ενα πολυ καλο ρουτερ που ομως σου κανει disconnects αλλα και δεν μπορει να κρατησει πολυ σταθερο το margin ειναι θεμα.και  ο αλλος που θα ειναι στο δωματιο πρωτα θα τον νοιαζει μια σταθερη συνδεση (πχ για skype) και μετα η ταχυτητα.αν τωρα τα δωματια ειναι πολλα εκει θα μπορουσες αν δεν εφτανε το bandwidth να υπαρχει και δευτερη γραμμη.στα λεω ολα αυτα επειδη ειναι κατι βασικο το ιντερνετ για πολλους και ενα κακο ιντερνετ ειναι λογος για μερικους να μην ξαναπανε στο ιδιο δωματιο ή και να φυγουν απο το ξενοδοχειο καλως ή κακως.υπαρχουν και ρουτερ που μπορουν να ενωθουν πανω δυο γραμμες σαν load balancing.

Δημοσ.

Για Thomson δεν νομιζω να βρω... Το modem που ηδη εχω, εχει καψει γενικος, γιατι μου κλεινει που και που μονο του.

Οποτε δεν ξερω τι να κανω. Μαλλον θα παω για Draytek. 

Δημοσ.

αναμεσα σε αυτα τα 2 ναι χτυπα το draytek.ευχομαι τα dc's να ειναι απλα θεμα του υπαρχοντος ρουτερ επειδη οπως λες τα εχει παιξει.

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως θα αγοραζα modem. Το Baudtec που εχω, κλεινει μονο του, ανοιγοκλεινει το WiFi οταν του ερθει και τετοια. Απλα θελω ενα αξιοπιστο modem σε παροδο χρονου. Για αυτο επελεξα το Draytek.

Φιλε Goofy εισαι Super! Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως θα αγοραζα modem. Το Baudtec που εχω, κλεινει μονο του, ανοιγοκλεινει το WiFi οταν του ερθει και τετοια. Απλα θελω ενα αξιοπιστο modem σε παροδο χρονου. Για αυτο επελεξα το Draytek.

Φιλε Goofy εισαι Super! Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!

μην περιμενεις τιποτα απο το baudtec.5 ευρω ρουτερ.καλη αγορα για το draytek.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...