Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Αντιμετωπίζω καποιο προβλημα με τον υπολογιστη μου...
θελω να περασω καποια αρχεια απο τον υπολογιστη μου στο usb flash μου...Η αντιγραφη γινεται κανονικα..απο την στιγμη ομως που βαλω το usb flash σε αλλο υπολογιστη για να περασω τα αρχεια μου,μου τα εμφανιζει σαν συντομευσεις..εχω κανει scan με το antivirus αλλα δεν βρισκει τιποτα...
σας ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων..

Δημοσ.

τι αρχεία θες να βάλεις μήπως προγράμματα και αντιγράφεις τις συντομεύσεις τους αντί τα install τους ?  :blink:

Δημοσ.

Μια διαμόρφωση στο USB flash και ξανά προσπάθεια.

Δoκιμή με άλλο USB flash?

Τα αρχεία θα ανοίγουν ασφαλώς κανονικά στο Πισι σου ε?  Αν δοκιμάσεις  copy-paste των αρχείων σου σε άλλο φάκελλο στο Πισι,  ανοίγουν κανονικά ?

Δημοσ.

εκανα αντιγραφη αλλου τα αρχεια και μετα τα εβαλα στο usb flash,αλλα παλι στους αλλους υπολογιστες το αναγνωριζει σαν συντομευση και σε εμενα τα ανοιγει κανονικα.....

δοκιμασα και την διαμορφβση που μου ειπες αλλα τιποτα...

Δημοσ.

Στουσ υπολογιστεσ που το βαζεισ υπερχουν τα αντιστοιχα προγραματα για να διαβασουν τα αρχεια

Δημοσ.

φίλε στον άλλο υπολογιστή όταν βάλεις το στικακι εμφάνισε τους κρυφούς φακέλους απο πίνακα ελέγχου και δες μηπως έχουν γίνει κρυφα τα αρχεια και εσυ απλα βλέπεις τις συντομεύσεις

Δημοσ.

και εγω τοχω παθει , δεν τοκανα καλα η το εκανα γρηγορα , γι'αυτο η στειλε τα με το sendto , η αφου τα επιλεξεις ,με το δεξι κλικ συρετα στο usb.

Δημοσ.

παιδια εκανα εγκατασταση το malwarebytes antimalware μου εμφανισε οτι εχει καποιους ιους...τους διεγραψα αλλα παλι τιποτα...

Δημοσ.

Ο ιός αυτός κάνει κρυφά τα πραγματικά αρχεία και δημιουργεί συντομεύσεις από αυτά. Τα πραγματικά αρχεία δηλαδή υπάρχουν εκεί μαζί αλλά για να φανούν πρέπει να ενεργοποιήσεις όχι μόνο τα κρυφά αρχεία, αλλά και τα αρχεία συστήματος! Το γιατί σου το ξανακάνει συνέχεια δε ξέρω, μάλλον κάποιο PC που το βάζεις έχει τον ιό και το ξανακάνει στο στικάκι. 

Διαμόρφωσε το στικάκι να σβηστούν όλα, βγάλτο απο το PC και μετά καθάρισε τον υπολογιστή από ιούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...