_chris_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 μου έφερε η αδελφή μου τον φορητό της γκρινιάζοντας ότι δε δουλεύει σωστά. δεν ανοίγει μερικές φορές, κολλάει και τα λοιπά... λίγο που πρόλαβα και τον κοίταξα δεν είδα κάτι περίεργο. δεν αποκλείεται όμως να έχει κάποιο πρόβλημα hardware και απλά να μη μου το εμφάνισε. εξάλλου είχε φάει και μερικά πεσίματα και δεν αποκλείεται να έχει όντως πρόβλημα θα του βάλω πάλι τα windows και θα τον κρατήσω 2-3 μέρες να δω αν εμφανίσει τίποτα. τι προγράμματα και τι ελέγχους πρέπει να τρέξω ώστε να ελέγξω ότι όλα δουλεύουν οκ. πχ έλεγχος σκληρού, μνήμης, κάρτας γραφικών..... θέλω να τον ζορίσω να δω αν κλατάρει. τα φώτα σας.
InfernoN Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 σκληρός hdsentinel κάρτα γραφικών furmark για μνήμες δοκίμασε το memtest επίσης δες και τα speccy,cpuid hwmonitor για θερμοκρασίες και τέτοια
Euclides Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Και OCCT για crash test. Ότι έχει μετά από 2 ώρες τέστ θα στο βγάλει. http://www.ocbase.com/index.php/download
_chris_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 τελικά δε χρειάστηκε τίποτα απο αυτά. ο σκληρός πέθανε. πάλι καλά είχε γίνει backup μια δεν τον εμφανίζει καθόλου μια τον εμφανίζει 0 GB στο BIOS. δοκίμασα έναν παλιό που είχα και δούλεψε μια χαρά. οπότε αγοράζω νέο δίσκο
Euclides Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 οπότε αγοράζω νέο δίσκο Μια και πας για νέο δίσκο, σκέψου και την τοποθέτηση ενός SSD. Θα βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις του υπολογιστή.
chrimara3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μια και πας για νέο δίσκο, σκέψου και την τοποθέτηση ενός SSD. Θα βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις του υπολογιστή. Η αδερφή του το θέλει...Κατά πάσα πιθανότητα,μιας και απευθύνθηκε στον αδερφό για βοήθεια,κλπ κλπ δεν χρειάζεται SSD.Ελάχιστοι χρειάζονται. Μήτε εγώ χρειάζομαι,και ας θυσίασα 60 ευρώ στον βωμό του καταναλωτισμού και της τεχνολογίας.
_chris_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 επανέρχομαι γιατί τα πράγματα είναι άσχημα. πήρα νέο σκληρό (όχι SSD, δε μας χρειάζεται) τον έβαλα και πήγα να κάνω εγκατάσταση τα win7. δοκίμασα 4-5 φορές με dvd και με usb και είτε πετούσε ένα σφάλμα είτε μπλε οθόνη. έψαξα σε forums για το σφάλμα και τελικά κατέληξα να κάνω ένα τεστ με το memtest μιας και μου πέταξε κάτι για memory management κοκκίνισε για τα καλά από την αρχή του τεστ κιόλας. δε το άφησα να τελειώσει γιατί βαριόμουν. έβγαλα το ένα τσιπάκι (2*2 DDR3) και έκανα έλεγχο. πάλι λάθη. δε δοκίμασα αυτό που αφαίρεσα να δω μήπως είναι οκ. κάνω την εγκατάσταση όλα καλά, μου εμφάνισε μια μπλε οθόνη αλλά παρόλο αυτά μπήκε κανονικά στα windows αν και έφαγε κάτι κολλήματα και έκανα ρεσταρτ. προς το παρόν δουλεύει κανονικά. θα δοκιμάσω και το τσιπάκι που αφαίρεσα μήπως είναι οκ. άρα το συμπέρασμα είναι ότι τουλάχιστον το ένα τσιπάκι είναι προβληματικό. ελπίζω όχι και το άλλο. αν το λειτουργώ έτσι τι μπορεί να συμβεί; θα τρώει κολλήματα και θα πετάει μπλε οθόνες; αν ήξερα από την αρχή ότι θα ήθελα και σκληρό και μνήμη θα το πετούσα. ελπίζω το άλλο τσιπάκι να είναι καλό. υπάρχει περίπτωση να φταίει η μητρική και να βγάζει λάθη η μνήμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα