Grey Warden Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Aρχιζεις καλα και μετα τα χαλας. Πολυ. Καλοριζικο φιλε. Το γράφω με υπερβολή γιατί 85 ευρώ παραπάνω δεν δικαιολογούνται με τπτ. Πρόβλημα της Htc βέβαια, όχι δικό μου.
Ntenteras Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το καταλαβαινεις οτι το one ειναι 32 gb; Συγκρινε τις τιμες με τα αντιστοιχα μοντελα των αλλων εταριων. 350E εχει το nexus και 380E το s4 στα 32gb.
Papakaliati Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Htc One με τιτανοτεραστια διαφορα απο μενα. Βασικα ειναι το μονο κινητο που δεν θα σε αφησει να ζηλεψεις οποιοδηποτε αλλο κινητο, ever. Ειναι απλα τοσο ομορφο + best and brightest screen. Με τα αλλα θα πιασεις τον ευατο σου να τα κοιτας, με το one απλα οχι. Και 16 gb χωρις καρτα απλα ειναι απειροελαχιστη χωρητικοτητα. Αμα θελεις να το κανεις και ροοτ μαλιστα οποτε θα χρειαστεις και backup απλα δεν γινεται. Το γράφω με υπερβολή γιατί 85 ευρώ παραπάνω δεν δικαιολογούνται με τπτ. Πρόβλημα της Htc βέβαια, όχι δικό μου. 85 ευρω ( που ειναι 40 λογω διαφορα στην χωρητικοτητα αλλα το αφηνω εξω αυτο ) για να παρεις το πιο ομορφο κινητο εβερ αντι για ενα generic design συγνωμη, αλλα ειναι η πιο ευκολη αποφαση που θα παρεις ποτε για μενα. Οσον αφορα την διαφορα στην ταχυτητα του επεξεργαστη απλα δεν θα παιξει ποτε ρολο , δεν αξιζει καν να αναφερθει. Το htc one ειναι τελειως smooth. 1
nikos1965 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Το nexus 5 είναι πολύ καλύτερο του S4 τα είχες και τα δυο και εχεις αποψη ??
Calexako Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εγώ που είχα και τα 2 μπορώ να πω ότι το Nexus 5 είναι σαφως πιο καθαρό και γρήγορο από το S4. Φυσικά το S4 έχει expandable κάρτα μνήμης και αποσπώμενη μπαταρία πράγματα που εγώ τα θεωρώ απαραίτητα. Από τα 3 προσωπικά θα επέλεγα το S4 που το βοηθάνε long term ενώ το HTC One είναι το πιο ωραίο από τα τρια απλά χωλαίνει σε θέμα μπαταρίας. Ταχύτητα εφάμμιλο του nexus 5 και αρκετά καλή κάμερα. Καλύτερη απο τις 3 κάμερες έχει το S4>Nexus4=One
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα