Προς το περιεχόμενο

Dsl και pstn ταυτοχρονα....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι ομως γινεται...Σε εμενα τουλαχιστον πετυχε.Ειχα παει στο σπιτι ενος φιλου να βαλω internet στο pc του γιου του και ειχε παρει μια συνδεση Teledom που αναβε φωτιες ...στο χωμα!!!

Μου ηρθε η ιδεα και δοκιαμσα να μπω με τη δικη μου dsl συνδεση με ACN και προς εκπληξη μου ενω το pc στο σπιτι ηταν ανοιχτο και στο internet ΜΠΗΚΑ κανονικα.Πηρα μαλιστα τηλεφωνο σπιτι για να σιγουρευτω οτι το pc μου ηταν συνδεδεμενο και ηταν.Εχει δοκιμασει αλλος???? :D :D :D :D

Δημοσ.
nai ginetai otan eisai mesa me tin dsl sou,na mpeis kai me 56k kovontas vevaia to tilefono sou....tora an eisai idi mesa kai pas se alli grammi dsl gia na mpeis den ksero...profanos ginetai afou to aneferes.

Μια διευκρινηση..Η αλλη γραμμη που πηγα ηταν απλη γραμμη απλα χρησιμοποιησα τον κωδικο απο τη δικη μου συνδεση.Οι ISP παντως λενε οτι αυτο γινεται μονο αν αποσυνδεθουμε απο την κυρια dsl συνδεση μας .Οχι ταυτοχρονα. :?: :?: :?:

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι αν και γίνεται δεν έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα (εκτός ίσως απο κάποιους πειραματισμούς). Δεν μπορεί κανείς να συνδυάσει το bandwidth για να κάνει downloads. Εκτός βέβαια και αν χρησιμοποιεί ειδικό πρόγραμμα για αυτό τον σκοπό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...