paylidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Έχω. Αλλά δεν υπάρχει νόημα να βάλω και θα εξηγήσω και γιατί. Ολα τα παράπονα είναι για τη λειτουργία του και την αποδοση σου κοι οχι για αξιοπιστία. Αυτά όμως θα φανούν αν ενοχλούν σε ενα οποιοδήποτε test drive. Εγώ απλά θα πω όποιος ενδιαφερεται να οδηγήσει και τους ανταγωνιστες. Μην ξεχνάμε πως ο κινητηρας αυτός σταμάτησε. οπα, αυτό λοιπον ειναι άλλη κουβεντα... Οπότε ειναι καθαρα στο άτομο αν ειναι ικανοποιημενος ή οχι απο το test drive.. Εγω καταλαβα οτι ειναι ζημιάρικος... Μη ξεχνάμε οτι ειναι αυτοκίνητο πόλης οποτε δε μπορούμε να ζητάμε επιδόσεις...
Antwni Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Έχω. Αλλά δεν υπάρχει νόημα να βάλω και θα εξηγήσω και γιατί. Ολα τα παράπονα είναι για τη λειτουργία του και την αποδοση σου κοι οχι για αξιοπιστία. Αυτά όμως θα φανούν αν ενοχλούν σε ενα οποιοδήποτε test drive. Εγώ απλά θα πω όποιος ενδιαφερεται να οδηγήσει και τους ανταγωνιστες. Μην ξεχνάμε πως ο κινητηρας αυτός σταμάτησε. Μια χαρά επιδόσεις έχουν τα πετρελαιοκίνητα με τα turbo Κοίτα για το καινούργιο κλιο ( ) ή το γιαράκι. Κατά την γνώμη μου τα καλύτερα πετρελαιοκίνητα. Αν και το γιαράκι θα βγάλει νέο facelift όπου ναναι νομίζω... Στο πολο θα βγει νέος κινητήρας Το κορσα πόσα χρόνια είναι αυτό το μοντέλο?
NickTG Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μια χαρά επιδόσεις έχουν τα πετρελαιοκίνητα με τα turbo Είπα πως δεν έχουν? Μίλησα συγκεκριμενα για το Polo 1.2.
Antwni Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Είπα πως δεν έχουν? Μίλησα συγκεκριμενα για το Polo 1.2. Ok. Λάθος κατάλαβα. Συμφωνώ για το πολο. Επίση ξέχασα και το φιέστα.Ωραίο αυτοκίνητο και αυτό.
spyrossss Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Θελω να συμπληρωσω οτι το yaris diesel δεν ειναι turbo.
NickTG Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μπορεί να θες να το συμπληρωσεις αλλά αυτό παραμένει turbo. Όπως και ολα τα σύγχρονα diesel. 4
spyrossss Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ουπς μαλ@κία μου ,μου είχε κολλήσει ότι δεν είναι turbo.Τέσπα.Πάντως το yaris είναι εργαλείο!
lupo2109 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Lupo 1.2 tdi;Το γνωστο και ως 3L...Αν δεν εχεις απαιτησεις χωρου αποσκευων και αρκεισαι σε ενα σακο γυμναστηριου....3 λιτρα στα 100... Εν ετει 2000
NT1G Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ε ναι γιατί ήταν και τόσο διαδεδομένο που το βρίσκεις παντού.
matias Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Η αληθεια ειναι οτι εδω και μερες εχω λατρεψει το kia pro ceed 1.4 (diesel παντα). Αλλα εχω καποιους ενδοιασμους γτ πρωτον εχει τελη κυκλοφοριας 90 (και δεν ξερω το γιατι ενω τα περισσοτερα diesel δεν εχουν τελη) και εχω διαβασει οτι μπορει να λεει η εταιρια οτι η καταναλωση ειναι 4.1 αλλα ανεβαινει αρκετα και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι οικονομικο. Οσο αναφορα το μεγεθος,αποθηκευτικο χωρο, ιπποδυναμη και εμφανιση τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα ειναι αυτο που ψαχνω. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι οικονομικο οπως αναφερα και πιο πανω.
Antwni Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Και το yaris πχ νομίζω έχει τέλη. Αν εκμπέμπει πάνω από 100 gr CO2 τότε πληρώνεις τέλη. Αλλά αυτός ο νόμος πιστεύω θα αλλάξει... Τώρα για την κατανάλωση, μην πιστεύεις ό,τι λένε τα φυλλάδια.Αυτές οι τιμές είναι σε πολύ ειδικές περιπτώσεις. Ανέβασε 0.5 με 1 λίτρο από αυτά που λένε. Επίσης δες τι κατανάλωση έχει από οδηγούς που το έχουν...αν ψάξεις στο ιντερνετ κάτι θα βρεις. Η kia πάντως δίνει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Το κλιο (από ότι είχα ακούσει πριν καιρό) έχει την μικρότερη κατανάλωση...
Papakaliati Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τώρα για την κατανάλωση, μην πιστεύεις ό,τι λένε τα φυλλάδια.Αυτές οι τιμές είναι σε πολύ ειδικές περιπτώσεις. Ανέβασε 0.5 με 1 λίτρο από αυτά που λένε. Επίσης δες τι κατανάλωση έχει από οδηγούς που το έχουν...αν ψάξεις στο ιντερνετ κάτι θα βρεις. Η kia πάντως δίνει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Ανεβασε τουλαχιστον 1 λιτρο και αυτο αμα πας πχ στην εθνικη μεχρι 120 μαχ.
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Η κατανάλωση που δίνουν οι εταιρείες είναι σαν τις ώρες αναμονής στα κινητά, τα εως 24mbps στο Internet, τις εκπτώσεις εως 70%, τα από 9990€ στις τιμές των αυτοκινήτων κλπ (αλήθεια τις έχει πιάσει ποτέ κανείς αυτές τις καταναλώσεις?!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα