Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να αγορασω ενα αυτοκινητο για να το κρατησω πολλα χρονια. Δεν θελω κατι πολυ μεγαλο μεχρι 1400 κυβικα αλλα σιγουρα diesel απλα δεν ακουω και τα καλυτερα για τα μεταχειρισμενα κυριως απο το εξωτερικο. Απο την αλλη τα λεφτα για ενα καινουργιο ειναι πολλα και οπως λενε με το που αγορασεις καινουργιο αμαξι χανει την μιση του αξια.

Δημοσ.

Εφόσον εισαι βεβαιος οτι θέλεις και χρειάζεσαι πετρέλαιο γνώμη μου ειναι να δείς καινούργιο... Δε ξέρεις τι μπορει να σου βγάλει τον επομενο μήνα, για να μην πώ ημέρα το μεταχειρισμένο...

Δημοσ.

θα ηθελα να αγορασω ενα αυτοκινητο για να το κρατησω πολλα χρονια. Δεν θελω κατι πολυ μεγαλο μεχρι 1400 κυβικα αλλα σιγουρα diesel απλα δεν ακουω και τα καλυτερα για τα μεταχειρισμενα κυριως απο το εξωτερικο. Απο την αλλη τα λεφτα για ενα καινουργιο ειναι πολλα και οπως λενε με το που αγορασεις καινουργιο αμαξι χανει την μιση του αξια.

Αφού έχεις σκοπό να το κρατήσεις πολλά χρόνια, δεν έχει και πολύ σημασία πόση αξία θα χάσει με το που θα το αγοράσεις. Σε καμία περίπτωση βέβαια το καινούργιο δεν χάνει τη μισή αξία από τη μια μέρα στην άλλη, θα χρειαστεί να περάσουν 5+ χρόνια για να γίνει αυτό. Απλά αν το μετανιώσεις γρήγορα και το ξαναδώσεις, η χασούρα θα είναι μικρότερη αν έχεις πάρει μεταχειρισμένο.

Σε πρώτη φάση ορίζεις το badget, κοιτάς αν χρειάζεσαι μικρό/μικρομεσαίο/πολυμορφικό ή οτιδήποτε άλλο, και μετά ψάχνεις τις επιλογές υπάρχουν. Το "όχι πολύ μεγάλο, μέχρι 1400 και diesel" είναι πολύ αόριστο.

Δημοσ.

Πιστευω οτι 1400 θα ηταν το ιδανικο. Οσο αναφορα το badget μεχρι 15.000 (με δοσεις φυσιικα) ειμαι διατεθειμένος να ξοδεξω. Τι επιλογες εχω σε αυτα τα χρηματα? οπως καταλαβαινετε ειμαι ασχετος απο αμαξια

Δημοσ.

και εγω προτεινω καινουριο αν προκειται για diesel εκτος εαν εχεις πολυ γνωστο που το εμπιστευεσαι γιατι ειδικα στα πετρελαια πεφτει πολυ γυρισμα χιλιομετρων.Εκτος απο αυτο οπως λενε και τα παιδια απο πανω δεν ξερεις τι θα σου βγαλει την επομενη μερα και το πετρελαιο στα ανταλλακτικα δεν ειναι σαν την βενζινη.

Ειδικα οτι αφορα το συστημα τροφοδοσιας ξεκιναει απο 700αρια ,μπεκ αντια κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω προς το καινουργιο ετεινα απλα ηθελα μια δευτερη γνωμη. Τωρα οσο αναφορα το ποιο μοντελο εχω καποια στο μυαλο μου οπως το corsa to eco και το peugeot 208 αλλα θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες.

Δημοσ.

αν αυτήν την στιγμή δεν θα παρότρυνα κάποιον να πάρει diesel λόγω κακής ποιότητας των ελληνικών καυσίμων αλλα με λιγο προσοχή (επιλογη έμπιστου πρατηρίου ) και με τακτική συντήρηση δεν θα υπαρχει θέμα ,όσο για τα οφέλη του diesel ειναι ολα υπέρ του αντοχή,ροπή,κατανάλωση,συντήρηση

Δημοσ.

αμα παρει  euro 4 και κατω δεν μπαινει αθηνα

Αν πάρει euro 4  και κάτω ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μπει στην Ελλάδα. Αρκετό καρκινο τρώμε απο τα σαπιοταξί του 95-00...

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...