Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάται μήπως κανείς που ειχαν βγει προσφορά μόνα τους τα ακουστικά CM Storm pitch? Ενδιαφέρομαι μόνο γι' αυτά.

αν δε με απατα η μνημη μου, σε καποιο  newsletter του e-shop :blink:

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 φορές έχουν βγει στα 20ε από 40 και ναι, είναι / ήταν στο e-shop. όπου τα πήρα για κακιά μου τύχη και είναι τρισκάκιστα. όχι για 20ε δεν κάνουν αλλά ούτε για 5ε πιστεύω (για άπιστους θωμάδες ας ψάξουν real reviews ή από θεσσαλονίκη ας με πούνε να τα δοκιμάσουνε)

• Like 1
Δημοσ.

έχω το razer του 2012, το tk το έχει φιλαράκι μου και δεν με πείθει σαν κατασκευή, μου φαίνεται τσίπικο μπροστά στο δικό μου. Διακόπτες μπλε και το tk όπως το razer. Το razer το έχω 2 χρόνια και είναι σαν καινούργιο, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ο φίλος μου το tk το πήρε τα χριστούγεννα οποτε είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, αλλά παρά το ότι το λιώνει όπως και εγώ το δικό μου σε mmo ,δεν του έχει βγάλει πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

αν δε με απατα η μνημη μου, σε καποιο  newsletter του e-shop :blink:

2 φορές έχουν βγει στα 20ε από 40 και ναι, είναι / ήταν στο e-shop. όπου τα πήρα για κακιά μου τύχη και είναι τρισκάκιστα. όχι για 20ε δεν κάνουν αλλά ούτε για 5ε πιστεύω (για άπιστους θωμάδες ας ψάξουν real reviews ή από θεσσαλονίκη ας με πούνε να τα δοκιμάσουνε)

Ευχαριστώ παιδιά. ΔΕ θα πάρω τότε. Θα βρώ άλλες ταλλιατέλες.

Δημοσ.

στις 20 πληρωνομαι! Ελπιζω να μην ληξει ως τοτε. Να αντικαταστησω το logitech illuminated με αυτο η θα το μετανιωσω; Επισης επειδη γραφω πολυ κωδικα, θα ειναι βολικο η θα πονεσουν τα δαχτυλα μου;

Δημοσ.

στις 20 πληρωνομαι! Ελπιζω να μην ληξει ως τοτε. Να αντικαταστησω το logitech illuminated με αυτο η θα το μετανιωσω; Επισης επειδη γραφω πολυ κωδικα, θα ειναι βολικο η θα πονεσουν τα δαχτυλα μου;

Ναι. Σίγουρα θα σε βολέψει από άποψη typing, αρκεί να σε βολεύει το layout του κάθε keyboard. Γενικά, δοκιμάζοντας brown/red προσωπικά, σε σχέση με μεμβράνης εγώ βρήκα την υγειά μου σε θέμα "κούρασης/πόνου" στα δάχτυλα, χρειάζονται 55g δύναμη τα browns έναντι των 60-80 που χρειάζονται τα περισσότερα μεμβράνης για να ενεργοποιηθεί το πλήκτρο.

Παράγγειλε το αν έχεις καταλήξει σ'αυτό και πες τους ότι μπορείς να παραλάβεις από 21/5 και μετά λόγω προσωπικών υποχρεώσεων  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Σίγουρα θα σε βολέψει από άποψη typing, αρκεί να σε βολεύει το layout του κάθε keyboard. Γενικά, δοκιμάζοντας brown/red προσωπικά, σε σχέση με μεμβράνης εγώ βρήκα την υγειά μου σε θέμα "κούρασης/πόνου" στα δάχτυλα, χρειάζονται 55g δύναμη τα browns έναντι των 60-80 που χρειάζονται τα περισσότερα μεμβράνης για να ενεργοποιηθεί το πλήκτρο.

Παράγγειλε το αν έχεις καταλήξει σ'αυτό και πες τους ότι μπορείς να παραλάβεις από 21/5 και μετά λόγω προσωπικών υποχρεώσεων  :ph34r:

Αυτο θα κανω μαλλον, μ'αρεσει το ατιμο πολυ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ψηθηκα για το stealth ειναι πανεμορφο το ατιμο! αλλα εχω το sidewinder x4 της microsoft που δν ειναι μηχανικο αξιζει να παω σε αυτο? αν ναι το τσιμπαω τωρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...