Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ καλη τιμουλα. Αν δεν ειχα το Trigger θα με εψηνε αρκετα! 

Αλλα επειδη το εχεις (οπως κι εγω) ξερεις για τι "ποιοτητα" μιλαμε και δεν σε ψηνει...Η CM απλα δεν το εχει στο θεμα keyboards. Πληκτρολογια των 100 ευρω που ξεφλουδιζουν πληκτρα και pad στο 3μηνο. Ευχαριστω αλλα δε θα ξαναπαρω.

Δημοσ.

Αλλα επειδη το εχεις (οπως κι εγω) ξερεις για τι "ποιοτητα" μιλαμε και δεν σε ψηνει...Η CM απλα δεν το εχει στο θεμα keyboards. Πληκτρολογια των 100 ευρω που ξεφλουδιζουν πληκτρα και pad στο 3μηνο. Ευχαριστω αλλα δε θα ξαναπαρω.

Τι να σου πω ,εγώ τρεις μήνες και κάτι ψιλά έχω το δικό μου και όλα είναι όπως το πήρα..Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι θα αντέξει πολύ..

Δημοσ.

Ούτε εγώ, με QuickFire Rapid.. πολύ καλή κατασκευή, και εμένα μου φαίνεται πως θα αντέξει στο χρόνο.. πιστεύω για entry-level budget τα coolermaster σε μηχανικά είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Δημοσ.

To storm trigger για το οποιο λεω, ξεφλουδιζει σε πολλους, οχι μονο σε εμενα. Υπαρχει και αντιστοιχο τοπικ που το αναφερουν. Επισης χαλαει το usb καλωδιο σε πολλους.

Για το quickfire δεν ξερω. Ισως η cm να βελτιωσε την ποιοτητα σε αυτο.

Δημοσ.

Αν και είναι το μοναδικό πληκτρολόγιο με brown που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα σε σχετικά προσιτή τιμή, αυτή την έλλειψη βελακίων δεν μπορώ να την χωνέψω με την καμία όμως...

Δημοσ.

Αν και είναι το μοναδικό πληκτρολόγιο με brown που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα σε σχετικά προσιτή τιμή, αυτή την έλλειψη βελακίων δεν μπορώ να την χωνέψω με την καμία όμως...

Επειδη το εψαξα προσφατα για αγορα mechanical, ειδα οτι στο συγκεκριμενο υπαρχουν βελακια απλα ειναι ενσωματωμενα στο αριθμιτικο δεξια..Δεν ειναι κακο αλλα δεν ειναι και "σωστο" για καποιους...:)

Δημοσ.

Με το numlock ON το numpad γίνετε ακριβώς το ίδιο με τη σειρά που λείπει - βελάκια,DEL END κλπ. Εμένα δε με βόλευε και γι'αυτό είχα πάρει το Rapid, θυσιάζοντας τον φωτισμό.

Δημοσ.

Πωπω, έχω ήδη το Stealth στο σπίτι και σχεδόν το σκέφτομαι να πάρω ένα ακόμα με αυτή τη τιμή για την δουλειά.

Τα brown switches είναι απίστευτα στην αίσθηση. 

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάται μήπως κανείς που ειχαν βγει προσφορά μόνα τους τα ακουστικά CM Storm pitch? Ενδιαφέρομαι μόνο γι' αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...