Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image1.jpg

F2G Lucky Day
Δωρεάν SMS προς WIND/Q για όλο το βράδυ με το F2G Lucky Day αυτής της εβδομάδας!

Τώρα με το F2G Lucky Day θα είσαι πάντα κερδισμένος.
H νύχτα για κάποιους είναι ατελείωτη, για αυτό μόνο για σήμερα το βράδυ τo F2G Lucky Day αυτής της εβδομάδας κάνει τη νύχτα ημέρα και σου χαρίζει απεριόριστα* δωρεάν SMS προς όλη την WIND/Q, για να μην κλείσεις μάτι!

Διευκρινίσεις

• Η προσφορά ισχύει για όλους τους F2G συνδρομητές ανεξαιρέτως.
  • Η προσφορά θα είναι σε ισχύ από τις 12/5 (23:00) έως τις 13/5 (7:00).
  • Τα δωρεάν SMS δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καθεστώς περιαγωγής καθώς και προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.
  • Η δωρεάν κίνηση/χρήση μπορεί να καταναλωθεί μόνο προς αριθμούς που ανήκουν στο δίκτυο της WIND.
  • Η προσφορά ισχύει και για συνδρομητές ΑΒ, WIND International & Momad
  • *Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός αποστολής μηνυμάτων 1500 SMS

http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/?utm_source=Master+WIND+List+for+Newsletters+(all+opt-in)&utm_campaign=1ead7a4edf-F2G_Newsletter_Lucky_Day_Free_SMS_12-5-2014&utm_medium=email&utm_term=0_bc08c37031-1ead7a4edf-297531889

Προσθηκη συντονιστη: Αλλαγη τιτλου από Δωρεάν SMS προς όλη τη WIND/Q για σήμερα βράδυ σε Δωρεάν SMS προς όλη τη WIND/Q μονο για σημερα 23.00-07.00

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Δε κοιτάνε να φτιάξουν το σήμα τους που όλο το χειμώνα έβγαινα στο μπαλκόνι για να μιλάω κ δαγκωνα τα....

• Like 4
Δημοσ.

Ρε παιδια οκ ξερω, θα βρεθουν καποιοι με το δικιο τους να πουν οτι καθε τι τζαμπα ειναι καλοδεχουμενο, αλλα ειλικρινα αυτη η "καμπανια" του lucky day να αναρτηθει στο φορουμ ως θεμα μονο σε τζαμπα διαφημιση μου φερνει (και ναι, ειμαι σιγουρος οτι ουδεμια σχεση εχει ο καπετανιος, και ω ναι, εχω Q (!), απλα λεω πώς -μου- φαινεται).

Δημοσ.

ειναι κανενας σας ξυπνιος να του ατειλω ςμς βρε;

ελα τωρα που γυριζει! :)

καλό!

από αυτούς που θα μπορούσαν να πάρουν την προσφορά έτσι όπως είναι τα πακέτα αμφιβάλω αν ήταν ένας χωρίς να έχει άπειρα sms προς wind

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...