Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Έχω έναν σκληρό δίσκο seagate 1TB τον οποίο όταν τον συνδέω στον υπολογιστή δέν τον αναγνωρίζει. Ανάβει το λαμπάκι του σκληρού αλλα δέν κάνει τιποτα και όταν παω να κάνω επανεκκίνηση κολλάει ο υπολογιστής μου εκεί που λέει restarting. δοκίμασα και με άλλο καλώδιο μετάδοσης δεδομένων αλλα πάλι τίποτα. Εγώ νομίζω πως είναι η πλακέτα μέσα κάνει κάποιο βραχυκύκλωμα αλλα δεν το εχω ανοίξει ακόμα γιατί πρέπει να βρώ την απόδηξη να δώ αν είναι εντός εγγύησης. Σε περίπτωση που τον ανοίξω θα βρώ μεσα εναν απλό 2,5inc σκληρό δίσκο SATA που μπορώ να τον συνδέσω στον υπολογιστή? αυτο που με καίει είναι τα δεδομένα που είχα μέσα. Να σημειώσω πως ο σκληρός δέν κάνει κάποιον περίεργο ήχο όπως όταν χτυπάει. Πείτε μου την γνώμη σας τι πιστεύεται ότι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να κάνω. 

Δημοσ.

Αν μπορείς δοκίμασε τον σαν 2ο σε ενα αλλο pc να δεις αν τον βλέπει στα windiws και τσέκαρε τον με το hdsentinel

Δημοσ.

Σε περίπτωση που τον ανοίξω θα βρώ μεσα εναν απλό 2,5inc σκληρό δίσκο που μπορώ να τον συνδέσω στον υπολογιστή?

Ότι και να βρεις μέσα, είτε 2,5'', είτε 3,5'', μπορείς να το συνδέσεις στον υπολογιστή σου.

Επίσης, αν είσαι σίγουρος ότι φταίει η θήκη του σκληρού και όχι ο σκληρός, μπορείς να αγοράσεις μιά άλλη θήκη να τον βάλεις:

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&&category=%C5%CE%D9%D4%C5%D1%C9%CA%C5%D3+%C8%C7%CA%C5%D3

Αλλά πριν περάσεις σε δραστικές λύσεις, δοκίμασε να βάλεις το service:  Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework να ξεκινά αυτόματα, και δες αν πάλι έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Ότι και να βρεις μέσα, είτε 2,5'', είτε 3,5'', μπορείς να το συνδέσεις στον υπολογιστή σου.

Επίσης, αν είσαι σίγουρος ότι φταίει η θήκη του σκληρού και όχι ο σκληρός, μπορείς να αγοράσεις μιά άλλη θήκη να τον βάλεις:

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&&category=%C5%CE%D9%D4%C5%D1%C9%CA%C5%D3+%C8%C7%CA%C5%D3

Αλλά πριν περάσεις σε δραστικές λύσεις, δοκίμασε να βάλεις το service:  Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework να ξεκινά αυτόματα, και δες αν πάλι έχεις πρόβλημα.

Έγινε θα τα δοκιμάσω και θα σας πω τι έγινε τελικά! σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες σου!

Δημοσ.

Αν διαλεξεις παντως την οδό της εγγύησης προφανώς χαιρετάς τα δεδομένα σου. Αν δεν έχει κάποιο αυτοκόλλητο ασφαλείας ή κάποιον τρόπο για να δουν ότι το άνοιξες, μπορείς να το ανοίξεις προσεκτικά να δεις αν θα κάνεις δουλειά απευθείας σε PC και μετά να τον ξανακλείσεις και να πας για την εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...