szam Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μαζι με την παραγγελια μου για το pc build εχω παρει το παρακατω monitor ASUS VE247H Το θεμα ειναι οτι παντου στο internet λενε για προβλημα με ghosting στο browsing και σε text editors... Η παραγγελια μου ειναι σε εξελιξη καθως περιμενουν την παραπανω οθονη να ερθει... Λετε να γινεται αλλαγη? και αν ναι εχετε καποιο monitor να μου προτεινεται για gaming και web browsing μεχρι 200Ε?
Cowboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει monitor μεχρι 200 ευρω που να μην εχει Ghosting. To monitor που εχεις επιλεξει φοραει TN panel και ειναι απο τα καλυτερα σε θεμα Ghosting στα χρηματα που κοιτας. Αλλα λογο του TN panel χανει σε αναπαρασταση χρωματων, σε αντιθεση, και σε ποιοτητα εικονας γενικοτερα οπως και σε γνωνιες θεασης, σε σχεση με ενα IPS/PLS και VA. Αν θελεις να κανεις αλλαγη γινεται, απο τη στιγμη που δεν την εχεις παραλαβει ακομα. Εγω θα σου προτεινα Dell U2414H (IPS, 24" 1080p 60hz) στα 235 ευρω. Εχει λιγο περισσοτερο Ghosting απο την Asus, αλλα ειναι πολυ καλυτερα σε ποιοτητα εικονας, γωνιες θεασης, και ποιοτητα κατασκευης. Η VE247H ειναι μια οθονη 3ετιας και φοραει ΤΝ panel.Αν θελεις κατι κατω απο 200 ευρω, δες τη BENQ GW2460HM (VA, 24" 1080p 60hz) η οποια εχει λιγοτερο Ghosting απο τη Dell και αρκετα καλυτερη ποιοτητα εικονας και γωνιες θεασης απο την Asus.Τωρα αν θελεις να πας σε TN panel και να θυσιασεις ποιοτητα εικονας και οπτικες γωνιες για ακομα λιγοτερο Ghosting, πηγαινε σε ASUS VX238H (TN, 23" 1080p 60hz) η οποια ειναι φετινο μοντελο και ειναι πολυ καλυτερη απο την VE247H απο καθε αποψη. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2014 από Cowboy
szam Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δηλαδη ολα τα monitor εχουν ghosting απλα μερικα λιγοτερο και αλλα περισσοτερο? Αυτην την στιγμη εχω την M2352D και δεν βλεπω κανενα προβλημα με ghosting οπως σε πολλα videos στο YT
Cowboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Σωστα, ολες οι TN/VA/IPS/PLS οθονες εχουν ghosting, αλλες περισσοτερο και αλλες λιγοτερο. Υπαρχουν οθονες που εχουν σχεδων μηδενικο ghosting, αλλα κοστιζουν αρκετα περισσοτερο απο τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις. Αν ηδη εχεις την M2352D δεν σε συμφερει να αλλαξεις οθονη. Εκτως αν θες να πας σε κατι αρκετα πιο ακριβο. Επισης αν δεν βλεπεις ghosting στην M2352D σιγουρα δεν θα δεις ghosting στην Asus η οποια εχει ακομα λιγοτερο απο την δικια σου. Εγω προσωπικα που ειχα για 1 χρονο την Asus VG278HE (144Hz + Lightboost) τωρα βλεπω ghosting σε οποιαδηποτε αλλη οθονη! Δες και αυτο το σχετικο Post που εγραψα εχθες. 1
szam Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τελεια... εβλεπα το εξης video της asus στο YT για το ghosting https://www.youtube.com/watch?v=WhteKcHpjoc και προσπαθουσα να το check στην LG που εχω και δεν μπορουσα και δω το "ghosting".... οποτε πιστευω οτι θα ειναι οκ το monitor οταν ερθει... Επισης αν δεν βλεπεις ghosting στην M2352D σιγουρα δεν θα δεις ghosting στην Asus η οποια εχει ακομα λιγοτερο απο την δικια σου. Εγω προσωπικα που ειχα για 1 χρονο την Asus VG278HE (144Hz + Lightboost) τωρα βλεπω ghosting σε οποιαδηποτε αλλη οθονη! φανταζομαι...
Cowboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αυτο στο βιντεο πιθανος να οφειλεται σε λαθος ρυθμισεις γιατι η οθονη αυτη δεν εχει τοσο εμφανες ghosting, αυτο ειναι υπερβολικο.Γιατι πας ομως απο την LG M2352D σε Asus VE247H? Η οθονη που εχεις τωρα ειναι αρκετα καλυτερη.
szam Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αυτο στο βιντεο πιθανος να οφειλεται σε λαθος ρυθμισεις γιατι η οθονη αυτη δεν εχει τοσο εμφανες ghosting, αυτο ειναι υπερβολικο. Γιατι πας ομως απο την LG M2352D σε Asus VE247H? Η οθονη που εχεις τωρα ειναι αρκετα καλυτερη. Την LG την εχω εδω και καιρο και επειδη ηταν για TV,ps3 θελω να παρω μια δευτερη οθονη για dual-monitor και gaming
Millennium Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τέτοιο ghosting που δείχνει το βιντεο με την Asus που έβαλες προσωπικά δεν έχω δει και με πιο αργά panels.Κάτι είναι λάθος.
szam Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τέτοιο ghosting που δείχνει το βιντεο με την Asus που έβαλες προσωπικά δεν έχω δει και με πιο αργά panels.Κάτι είναι λάθος. Τι να πω... μακαρι να ειναι ολα ΟΚ και η οθονη να μην βγαλει καποιο προβλημα...
Cowboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Την LG την ειχω εδω και καιρο και επειδη ηταν για TV,ps3 θελω να παρω μια δευτερη οθονη για dual-monitor και gaming Οκ φιλε μου, παντως υπαρχουν αρκετα καλυτερα monitors στα χρηματα αυτα οπως σου ειπα στο πρωτο μου post. Δεν θα σου προτεινα να παρεις ενα monitor τριετιας με TN panel.
szam Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Οκ φιλε μου, παντως υπαρχουν αρκετα καλυτερα monitors στα χρηματα αυτα οπως σου ειπα στο πρωτο μου post. Δεν θα σου προτεινα να παρεις ενα monitor τριετιας με TN panel. Ξερω οτι εκανα βιαστικη κινηση για το monitor... Οποτε πιστευεις οτι το BENQ GW2460HMειναι καλυτερο απο το asus σε θεματα gaming, browsing? Εαν ναι και αξιζει τοτε ισως δω αν γινεται αλλαγη με την BENQ...
Cowboy Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ναι, το BenQ ειναι πολυ καλυτερο. Και γενικοτερα υπαρχουν πολλες καλυτερες επιλογες στα χρηματα αυτα, δεν ειναι σωστη επιλογη να πας σε ενα monitor τριετιας με TN panel.Να κανεις αλλαγη γινεται, παιρνεις τηλεφωνο το e-shop στο 211 500 0 500 και τους λες οτι θελεις να κανεις μια αλλαγη στην παραγγελια σου, και τους λες να αντικαταστισουν το Asus VE247H με το BenQ ή οποιο θελεις.
szam Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ωραια, και κατι τελευταιο... υπαρχει τρομερη αλλαγη της BENQ που μου ειπες με την BENQ GW2450HM ?
Cowboy Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τι εννοεις "αλλαγη"?Η BENQ ειναι αρκετα καλυτερη σε ποιοτητα εικονας, οπτικες γωνιες και panel uniformity απο την Asus αν εννοεις αυτο. Και γενικοτερα ειναι μια ΠΟΛΥ καλυτερη επιλογη.
szam Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 εννοω απο το αλλο μοντελο της BENQ που εχω στο παραπανω post.. ειναι νομιζω ενα μοντελο πριν... δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ τους... Δηλαδη το μοντελο που μου ειπες εσυ BENQ GW2460HM σε σχεση με αυτο BENQ GW2450HM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα