nikos134 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Εγώ έκανα σχόλιο για το επιχείρημά σου στον φίλο που είπε "παντελώς άχρηστο". Είπες πως είναι το ίδιο με το να σχολιάσεις εσύ πόσο άχρηστη σου είναι μια στολή αστροναύτη. Ωστόσο η σύγκριση αυτή είναι ατυχής, καθώς οι περισσότεροι μπορούμε να εκφέρουμε άποψη για ένα ρολόι -smartwatch ή όχι, είναι ένα ρολόι- δεν είναι κάτι το τόσο μακρινό από την καθημερινότητά μας. Ίσα-ίσα. Άρα και ο άλλος που έκρινε πως του είναι "παντελώς άχρηστο" έχει το δικαίωμα να πει την άποψή του, όσο έχεις κι εσύ το δικαίωμα να πεις τη δική σου και να το θεωρείς πολύ χρήσιμο. Στο θέμα στολή αστροναύτη ή, ξέρω γω...πουκάμισα για σπουργίτια(!), προφανώς και κανείς δεν έχει γνώση. Με δυό λόγια, όλοι ξέρουμε τι είναι ένα ρολόι, όλοι έχουμε καταλάβει τι είναι το g watch ή το i watch κτλ, οπότε όλοι μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας επί του θέματος. Για καποια ατομα ειναι αχρηστα.....Καποιος που θελει να κανει φιγουρα του ειναι χρησιμο....Δεν ξερω τι παιζει με αισθητηρες και ποσο χρησιμο μπορει να ειναι σε αθλητισμο..(πχ καρδιακους σφυγμους κλπ). Υπαρχουν αρκετοι αθλητες που χρειαζοντε κατι τετοιο και χρησιμοποιυν παρομοια και πολυ πιο ακριβα ρολογια...
calculator Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αν εσενα σου ειναι αχρηστο απλα μην το παρεις. Εμενα μου ειναι παν-χρησιμο και με το που βγει θα το παρω. Δεν καταλαβαινω τετοιου ειδους σχολια... ειναι σαν να παω εγω να σχολιασω το ποσο αχρηστη μου ειναι μια στολη αστροναυτη. Καλά, κουβάλα εσύ 5-6 συσκευές πάνω σου με παρόμοιες δυνατότητες. Αφού έχεις το κινητό, τι το θέλεις το χαζοχοντρορολόι? Κάνει τίποτα άλλο?
21century Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Θα είναι αδιάβροχο αλλα ρολόγια δεν βλέπω να φοράει ο κόσμος πλέον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα