billbig2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ναι θυμαμαι που τα ελεγες billbig 2 οτι αντιμετωπισες και αντιμετωπιζεις θεματα απο την μερα που φορεσες 8.1 Τι αλλα προβληματα σου εβγαλε η 8.1 ;; Πλέον δεν έχω Push notifications σε κανένα app (έχω δοκιμάσει πόσες φορές τα περί run always on backround κλπ) το ελληνικό πληκτρολόγιο πολύ συχνά καταλαβαίνει λάθος πλήκτρο ή δεν καταλαβαίνει τίποτα (το αγγλικό είναι πιο οκ) όταν επιστρέφω στη home screen τα εικονίδια των apps αργούν να φορτώσουν (είτε με τα κανονικά είτε με τα περισσότερα tiles) ringtones από mail, sms κ.λπ. πολλές φορές παίζουν για μισό δευτερόλεπτο και όχι μέχρι να ολοκληρωθεί το ringtone ραδιόφωνο και music app καταβροχθίζουν τη μπαταρία (ενώ πριν το update ήταν πολύ καλύτερα) το music app δεν βλέπει album images κλπ (αν και νομίζω αυτό είναι ακόμα ψιλογενικό θέμα και οχι μονο δικό μου) Και (πιο αραιά πλέον) η μπαταρία μπορεί να αδειάσει σε ένα 10ωρο χωρίς να έχω αγγίξει τη συσκευή και με κλειστά wifi κ.λπ. Αυτάα...
stelios18120 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 A ωραια μονο αυτα ;;; λιστα εκανες ε;; ε υπομονη λογικα τελος ιουνιου θα εχουν λυθει τα θεματα σου καιτα δικα σου και των περισσοτερων...εγω παντως τυχερος ημουν δεν βρηκα κανενα θεμα μεχρι στιγμης εστω..
atropa Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 εμενα στο ativ s σε γενικές γραμμές ειμαι οκ. ομως.. δε μου κρατάει τα ringtone που επιλέγω και καθε φορα γυρνάει στα default. σκαλώνει η κάμερα και δε δουλεύει το φλας. και μερικά ακομα μικρακια θέματα. εχω την εντύπωση πως είναι ολα μεχρι να ερθει το επίσημο firmware απο samsung.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πλέον δεν έχω Push notifications σε κανένα app (έχω δοκιμάσει πόσες φορές τα περί run always on backround κλπ) το ελληνικό πληκτρολόγιο πολύ συχνά καταλαβαίνει λάθος πλήκτρο ή δεν καταλαβαίνει τίποτα (το αγγλικό είναι πιο οκ) όταν επιστρέφω στη home screen τα εικονίδια των apps αργούν να φορτώσουν (είτε με τα κανονικά είτε με τα περισσότερα tiles) ringtones από mail, sms κ.λπ. πολλές φορές παίζουν για μισό δευτερόλεπτο και όχι μέχρι να ολοκληρωθεί το ringtone ραδιόφωνο και music app καταβροχθίζουν τη μπαταρία (ενώ πριν το update ήταν πολύ καλύτερα) το music app δεν βλέπει album images κλπ (αν και νομίζω αυτό είναι ακόμα ψιλογενικό θέμα και οχι μονο δικό μου) Και (πιο αραιά πλέον) η μπαταρία μπορεί να αδειάσει σε ένα 10ωρο χωρίς να έχω αγγίξει τη συσκευή και με κλειστά wifi κ.λπ. Αυτάα... Υποθέτω οτι έκανες τουλάχιστον ένα soft-reset ή ένα hard reset.... τόσα μαζεμένα προβλήματα δεν έχω ακούσει σε κανέναν... δεν σε λένε Μήτσο ή Τάκη?....
kostasfalcon Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δινει o ie στην 8.1 full screen browsing? Να μην φαινεται σαν τσοντα η μπαρα διευθυνσεων συνεχεια...
billbig2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Υποθέτω οτι έκανες τουλάχιστον ένα soft-reset ή ένα hard reset.... τόσα μαζεμένα προβλήματα δεν έχω ακούσει σε κανέναν... δεν σε λένε Μήτσο ή Τάκη?.... lol ναι έχουν πέσει resetια και δεν.
ektor7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 RubyRubyRuby, on 12 May 2014 - 2:38 PM, said:RubyRubyRuby, on 12 May 2014 - 2:38 PM, said:Μπράβο. Πολύ δυνατή υποστήριξη απο την Microsoft. lionheart20, on 12 May 2014 - 3:07 PM, said:lionheart20, on 12 May 2014 - 3:07 PM, said:36 μηνες.μπραβο ρε ms.περιμενω πως και πως το 930 Μην ενθουσιαζεστε και δεν εννοει οτι θα περνεις 36 μηνες την τελευταια αναβαθμηση του λογισμικου,αλλα αναβαθμησεις ασφαλειας! Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι σαν να προσπαθει με εμμεσο τροπο να μας προετοιμασει στο οτι καποιες συσκευες ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥ μεχρι την 8.1!!!Θελω να πιστευω οτι τα κινητα που βγαινουν με τα 8.1 ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ σ'αυτα!!!
RubyRubyRuby Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μην ενθουσιαζεστε και δεν εννοει οτι θα περνεις 36 μηνες την τελευταια αναβαθμηση του λογισμικου,αλλα αναβαθμησεις ασφαλειας! Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι σαν να προσπαθει με εμμεσο τροπο να μας προετοιμασει στο οτι καποιες συσκευες ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥ μεχρι την 8.1!!!Θελω να πιστευω οτι τα κινητα που βγαινουν με τα 8.1 ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ σ'αυτα!!! θα προσφέρει αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν στην ασφάλεια KAI asfaleias KAI = & = +
21century Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Περιμένουμε μέχρι τότε να έρθουν και τα νέα όμορφα κινητά...
grnrg Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Για να λεει το 930 την επομενη ναυαρχιδα... αν υποθεσω οτι το 1020 ηταν η προηγουμενη, δεν θα βγαλει 1030?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Για να λεει το 930 την επομενη ναυαρχιδα... αν υποθεσω οτι το 1020 ηταν η προηγουμενη, δεν θα βγαλει 1030? Η προηγουμενη ηταν το 920, το 1020 και οποιο αλλο βγαλει σαν αντικαταστατη του ειναι φωτοκινητο και ειναι σε αλλη κατηγορια.
ektor7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Εχουμε την εμφανηση των πρωτων compatible εφαρμογων μεταξυ WP8.1 και Windows 8.1(x86&RT)! 1
7daysofsunnyjune Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Εγώ πάντως είμαι ακόμα πίτα στο bug με την Preview σε Lumia 520, Οπότε περιμένω την "κανονική" μήπως και στρώσω... Πολύ φοβαμαι μαν ότι σε περιορίζει η 512MB Ram της συσκευής στο 820 που έχω τα 8.1 τρέχουν άψογα
revvok Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πολύ φοβαμαι μαν ότι σε περιορίζει η 512MB Ram της συσκευής στο 820 που έχω τα 8.1 τρέχουν άψογα Εγώ σε 520 δεν έχω κανένα θέμα
foutzos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Που μπορώ να δω τις δυνατότητες (λειτουργίες) των windows 8.1 σε σχέση με τη προηγούμενη έκδοση. Στα ελληνικά αν υπάρχει κάτι στείλτε μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα