voltmod Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Η Microsoft θα ξεκινήσει επίσημα τη διανομή του νέου λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8.1 στις 24 Ιουνίου, ημερομηνία που συμπίπτει με το λανσάρισμα του Lumia 930, της επερχόμενης ναυαρχίδας της Nokia.Τα Windows Phone 8.1 φέρνουν πολλά νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως το κέντρο ελέγχου, την δυνατότητα εφαρμογής ταπετσαρίας, τη ψηφιακή βοηθό Cortana και άλλες λειτουργίες για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Η Microsoft επισημαίνει ότι για 36 μήνες από την ημερομηνία λανσαρίσματος των Windows Phone 8.1 (έως στις 11 Ιουλίου του 2017), θα προσφέρει αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν στην ασφάλεια. Επίσης αναφέρει, ότι οι αναβαθμίσεις εξαρτώνται και από τον κατασκευαστή του κινητού όσο και από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει: “Η Microsoft θα παρέχει ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα, όπως ενδεικτικά ενημερώσεις ασφαλείας, για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα 36 μηνών από την ημερομηνία έναρξης του κύκλου ζωής. Αυτές οι ενημερώσεις θα είναι επαυξητικού τύπου, με κάθε ενημέρωση να έχει σχεδιαστεί πάνω στην προηγούμενη ενημέρωση. Οι πελάτες θα χρειαστεί να εγκαταστήσουν κάθε ενημέρωση, προκειμένου να εξακολουθήσουν να λαμβάνουν υποστήριξη. Η διανομή αυτών των επαυξητικών ενημερώσεων μπορεί να ελέγχεται από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας ή τον κατασκευαστή του τηλεφώνου από τον οποίο αγοράσατε τη συσκευή σας, και η εγκατάσταση θα απαιτεί να έχετε εγκαταστήσει όλες τις προηγούμενες ενημερώσεις στη συσκευή σας. Επίσης, η διαθεσιμότητα των ενημερώσεων θα ποικίλλει ανάλογα με την εκάστοτε χώρα, περιοχή και τις δυνατότητες του υλικού”. Site: Microsoft Site: GeekOnGadgets
RubyRubyRuby Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μπράβο. Πολύ δυνατή υποστήριξη απο την Microsoft. 5
fingolfingr Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αυτό που λεει ότι "οι αναβαθμίσεις εξαρτώνται και από τον κατασκευαστή του κινητού όσο και από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας" με φοβίζει 3
flogerakos Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αυτό που λεει ότι "οι αναβαθμίσεις εξαρτώνται και από τον κατασκευαστή του κινητού όσο και από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας" με φοβίζει ενοει απλά οπως συμβαίνει και τωρα πως η διάθεση τους εξαρτάτε απο τον παροχο και το μοντέλο. στο τέλος αργά η γρήγορα ολοι θα τις περνουν 1
lionheart20 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 36 μηνες.μπραβο ρε ms.περιμενω πως και πως το 930
theoklis Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ενοει απλά οπως συμβαίνει και τωρα πως η διάθεση τους εξαρτάτε απο τον παροχο και το μοντέλο. στο τέλος αργά η γρήγορα ολοι θα τις περνουν Developers Preview και εχεις την αναβαθμιση πολυ καιρο πριν την πλασαρουν κατασκευαστες και οι εταιριες κινητης.Ειναι ακριβως η ιδια εκδοση λογισμικου μειον τα extra που βαζει ο καθε κατασκευαστης, 1
billbig2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Developers Preview και εχεις την αναβαθμιση πολυ καιρο πριν την πλασαρουν κατασκευαστες και οι εταιριες κινητης.Ειναι ακριβως η ιδια εκδοση λογισμικου μειον τα extra που βαζει ο καθε κατασκευαστης, Εγώ πάντως είμαι ακόμα πίτα στο bug με την Preview σε Lumia 520, Οπότε περιμένω την "κανονική" μήπως και στρώσω...
stelios18120 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 με το ativ s εδω και ποσο καιρο ειμαι με developers preview και ειναι μια χαρα.βολιδα το κινητο και εφτιαξε και το θεμα με την καταναλωση μπαταριας.ολα οκ. 1
abruzzi Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Παιδιά εμείς που περάσαμε την preview developer, θα μας την ξαναπεράσει από πάνω κανα η ενημέρωση???
efo355 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Παιδιά εμείς που περάσαμε την preview developer, θα μας την ξαναπεράσει από πάνω κανα η ενημέρωση??? Ναι. Το ίδιο είχε συμβεί και με τη gdr3
billbig2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 με το ativ s εδω και ποσο καιρο ειμαι με developers preview και ειναι μια χαρα.βολιδα το κινητο και εφτιαξε και το θεμα με την καταναλωση μπαταριας.ολα οκ. Εμένα μόνο η μπαταρία έστρωσε και αυτή όχι εντελώς . Έχω κάνει συλλογή γενικά.
stelios18120 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ναι θυμαμαι που τα ελεγες billbig 2 οτι αντιμετωπισες και αντιμετωπιζεις θεματα απο την μερα που φορεσες 8.1 Τι αλλα προβληματα σου εβγαλε η 8.1 ;;
palawiaris Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ναι θυμαμαι που τα ελεγες billbig 2 οτι αντιμετωπισες και αντιμετωπιζεις θεματα απο την μερα που φορεσες 8.1 Τι αλλα προβληματα σου εβγαλε η 8.1 ;; Σε εμένα στο navigon μετά από κάποια δευτερόλεπτα η μαντάμ του προγράμματος ήταν άλαλη. 1
zampONakiaskiou Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Το 920 φίλης αφού της πέρασα το update αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ξυπνητήρια.Μία χτυπάει, μία όχι καθώς και αρκετές φορές το κινητό κάνει restart μόνο του.. Σε άλλα 3 κινητά που πέρασα το update (920 και δύο 520) δεν έχουν κανένα πρόβλημα... Ελπίζω με το επίσημο update να στρώσει και το άλλο. 36 μήνες είναι αρκετά μεγάλο διάστημα...Μπράβο στη Microsoft. 1
tasos1995 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Κάποια bugs που έχει το preview λύνονται με hard reset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα