Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια παρθενικο ποστ και ειπα να ζητησω την βοηθεια σας.

Μπορω να διαθεσω μεχρι 350 - άντε 400 ευρώ για αγορά κινητού.

Το θέλω πέρα απο κλήσεις και μηνυματα για facebook, ebay, και web browsing.

μεγιστη οθονη 5 ιντσες

Το galaxy S4 αξίζει τα λεφτά του?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

για αυτά που θες και για τα λεφτά που διαθέτεις δες και το sony z1 compact που είναι πιο βολικό αλλά με οθόνη 4,3 '' , αδιάβροχο , καλή αυτονομία . 

Δημοσ.

παιδια παρθενικο ποστ και ειπα να ζητησω την βοηθεια σας.

Μπορω να διαθεσω μεχρι 350 - άντε 400 ευρώ για αγορά κινητού.

Το θέλω πέρα απο κλήσεις και μηνυματα για facebook, ebay, και web browsing.

μεγιστη οθονη 5 ιντσες

Το galaxy S4 αξίζει τα λεφτά του?

Ευχαριστώ!

Όχι. G2 που είπε και ο Chris.

Δημοσ.

Αν δεν εισαι απολυτα αρνητικος με το >5 ιντσες, σκεψου και το νεο Oppo Find 7a. http://europe.oppostyle.com/find-7/80-find-7a-midnight.html

Εξαιρετικη οθονη και καμερα, πολυ ομορφο, για το colorOS της OPPO διαβαζω πολυ καλα πραγματα, εχει λειτουργια fast charging (75% μπαταρια σε 30 λεπτα) και το κινητο σπερνει απο επιδοσεις (>37000 στο antutu   http://gsminsider.com/2014/03/oppo-find-7a-benchmark-scores-antutu-quadrant-vellamo-basemark/ )

Δημοσ.

Lg G2 ανώτερο σ αυτά τα λεφτά.

+1 με τον Chris.

Αυτή τη στιγμή το καλύτερο που μπορείς να αγοράσεις στα λεφτά αυτά είναι το G2 (320 στο skroutz) οπότε γλυτώνεις και 30-100 euro απο το budget σου.

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα facebook ebay και τέτοια είναι αστεία...

Εγώ λέω να δεις και το nexus έχει πιο φυσικά χρώματα πλην μπαταρίας (+εμφανισιακώς πιο ωραίο)

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα facebook ebay και τέτοια είναι αστεία...

Εγώ λέω να δεις και το nexus έχει πιο φυσικά χρώματα πλην μπαταρίας (+εμφανισιακώς πιο ωραίο)

Το εμφανισιακώς είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα το G2 μου αρέσει περισσότερο πχ. Κατά τα άλλα και εγώ G2 προτείνω. Φυσικά είναι στα ίδια κυβικά και το Nexus οπότε πάρε οποίο σου αρέσει

Δημοσ.

Το εμφανισιακώς είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα το G2 μου αρέσει περισσότερο πχ. Κατά τα άλλα και εγώ G2 προτείνω. Φυσικά είναι στα ίδια κυβικά και το Nexus οπότε πάρε οποίο σου αρέσει

Εννοείται είναι υποκειμενικό εξού και η παρένθεση..
Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.

τελικα διαβαζοντας αυτα που μου γραψατε και αφου πηγα μια βολτα απο το πλαισιο ειπα να παρω το lg g2. Μου ειπε ο υπαλληλος ομως οτι πλεον δεν το πουλανε πια (το ενα κομματι που ειχε το μαγαζι ηταν εκθεσιακο) γιατι λέει βγήκε/βγαίνει το επόμενο μοντέλο.

Μήπως να αναθεωρήσω?

Επίσης είδα το Note 3 της Samsung. Εντυπωσιακό, αλλά ρε παιδιά σαν tablet είναι...

Απο tokinito.gr λεω να το παρω. Φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα ε?

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα από σκρουτζ.

Το μέγεθος συνηθίζεται (επικίνδυνα κιόλας) η αλήθεια είναι αλλά προσωπικά δεν ξέρω αν θα πηγαινα στο note λόγω μεγέθους και των παραπανω χρημάτων. G2, nexus με καλύπτουν απόλυτα..

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν ειχαν το κινητο στο Πλαισιο και δεν το πλήρωσε κερατιατικα. Μονο απο σκρουτζ. Αν θέλετε να ξοδέψετε παραπανω λεφτά, δώστε τα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...