Hasekura Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 παιδια παρθενικο ποστ και ειπα να ζητησω την βοηθεια σας. Μπορω να διαθεσω μεχρι 350 - άντε 400 ευρώ για αγορά κινητού. Το θέλω πέρα απο κλήσεις και μηνυματα για facebook, ebay, και web browsing. μεγιστη οθονη 5 ιντσες Το galaxy S4 αξίζει τα λεφτά του? Ευχαριστώ!
tiropitas Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 για αυτά που θες και για τα λεφτά που διαθέτεις δες και το sony z1 compact που είναι πιο βολικό αλλά με οθόνη 4,3 '' , αδιάβροχο , καλή αυτονομία .
GiannisK45 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 παιδια παρθενικο ποστ και ειπα να ζητησω την βοηθεια σας. Μπορω να διαθεσω μεχρι 350 - άντε 400 ευρώ για αγορά κινητού. Το θέλω πέρα απο κλήσεις και μηνυματα για facebook, ebay, και web browsing. μεγιστη οθονη 5 ιντσες Το galaxy S4 αξίζει τα λεφτά του? Ευχαριστώ! Όχι. G2 που είπε και ο Chris.
doctorkostis Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αν δεν εισαι απολυτα αρνητικος με το >5 ιντσες, σκεψου και το νεο Oppo Find 7a. http://europe.oppostyle.com/find-7/80-find-7a-midnight.html Εξαιρετικη οθονη και καμερα, πολυ ομορφο, για το colorOS της OPPO διαβαζω πολυ καλα πραγματα, εχει λειτουργια fast charging (75% μπαταρια σε 30 λεπτα) και το κινητο σπερνει απο επιδοσεις (>37000 στο antutu http://gsminsider.com/2014/03/oppo-find-7a-benchmark-scores-antutu-quadrant-vellamo-basemark/ )
StigmaX Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Lg G2 ανώτερο σ αυτά τα λεφτά. +1 με τον Chris. Αυτή τη στιγμή το καλύτερο που μπορείς να αγοράσεις στα λεφτά αυτά είναι το G2 (320 στο skroutz) οπότε γλυτώνεις και 30-100 euro απο το budget σου.
Hasekura Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! το G2 πόσο κάνει?
tony81 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Σε αυτά τα χρήματα facebook ebay και τέτοια είναι αστεία... Εγώ λέω να δεις και το nexus έχει πιο φυσικά χρώματα πλην μπαταρίας (+εμφανισιακώς πιο ωραίο)
kataramenos32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Σε αυτά τα χρήματα facebook ebay και τέτοια είναι αστεία... Εγώ λέω να δεις και το nexus έχει πιο φυσικά χρώματα πλην μπαταρίας (+εμφανισιακώς πιο ωραίο) Το εμφανισιακώς είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα το G2 μου αρέσει περισσότερο πχ. Κατά τα άλλα και εγώ G2 προτείνω. Φυσικά είναι στα ίδια κυβικά και το Nexus οπότε πάρε οποίο σου αρέσει
tony81 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το εμφανισιακώς είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα το G2 μου αρέσει περισσότερο πχ. Κατά τα άλλα και εγώ G2 προτείνω. Φυσικά είναι στα ίδια κυβικά και το Nexus οπότε πάρε οποίο σου αρέσειΕννοείται είναι υποκειμενικό εξού και η παρένθεση..
Hasekura Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. τελικα διαβαζοντας αυτα που μου γραψατε και αφου πηγα μια βολτα απο το πλαισιο ειπα να παρω το lg g2. Μου ειπε ο υπαλληλος ομως οτι πλεον δεν το πουλανε πια (το ενα κομματι που ειχε το μαγαζι ηταν εκθεσιακο) γιατι λέει βγήκε/βγαίνει το επόμενο μοντέλο.Μήπως να αναθεωρήσω? Επίσης είδα το Note 3 της Samsung. Εντυπωσιακό, αλλά ρε παιδιά σαν tablet είναι... Απο tokinito.gr λεω να το παρω. Φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα ε?
kataramenos32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μακριά από πλαίσιο. Διάβασε το καρφιτσωμένο θέμα εδώ στην ενότητα smartphones για να πάρεις γνώμη για τα καταστήματα του σκρουτζ
tony81 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Κανένα πρόβλημα από σκρουτζ. Το μέγεθος συνηθίζεται (επικίνδυνα κιόλας) η αλήθεια είναι αλλά προσωπικά δεν ξέρω αν θα πηγαινα στο note λόγω μεγέθους και των παραπανω χρημάτων. G2, nexus με καλύπτουν απόλυτα..
Grey Warden Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ευτυχώς που δεν ειχαν το κινητο στο Πλαισιο και δεν το πλήρωσε κερατιατικα. Μονο απο σκρουτζ. Αν θέλετε να ξοδέψετε παραπανω λεφτά, δώστε τα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα