Sugarevil Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, καταρχάς είμαι τελείως άσχετη και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σκεφτόμουν να βάλω οθόνη προτζέκτορα στο σπίτι για ταινίες με φίλους. Όμως η αγορά του προτζέκτορα είναι κάπως τσιμπημένη θα έλεγα! Σκέφτηκα λοιπόν μήπως υπάρχουν οθόνες μεγέθους όπως οι οθόνες προβολής μέσω προτζέκτορα ώστε να το συνδέω με το laptop μου. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Και είναι πιο οικονομική λύση από τον προτζέκτορα?
parasaser Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς με το οθόνες μεγέθους. πάντως εγώ θα πρότεινα μια μεγάλη τηλεόραση ή ένα μεγάλο μόνιτορ. δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με προτζέκτορες και άλλα τέτοια γιατί η εμπειρία της οθόνης δεν μπορεί να αποδοθεί στα συμβατικά πάνελ που πωλούνται. Για κάτι αξιόλογο θα πρέπει να ξοδέψεις πολλά χρήματα και δεν συμφέρει εφόσον η χρήση του είναι για προσωπική χρήση. μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να ξοδέψεις? και περίπου πόσο μεγάλη? επίσης με την αγορά τηλεόρασης ή μόνιτορ πέρα από την σύνδεση με καλώδιο μπορείς να την χρησιμοποιείς και ασύρματα, με τον κατάλληλο βέβαια εξοπλισμό.
Sugarevil Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Χμμ... να έλεγα να το βάλω στην ταράτσα ώστε να προβάλετε. να μπαίνει στον τοίχο η οθόνη (τώρα που ανοίγει ο καιρός μην καθόμαστε μέσα στο σπίτι). και έλεγα μήπως γίνεται κάπως να συνδέεται με το laptop ώστε να μην μπαίνω σε μεγάλα έξοδα.Σκεφτόμουν κάτω από 100 ευρώ γενικά
parasaser Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 βασικά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς.
Sugarevil Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Οκ ευχαριστώ πάντως που μπήκες στο κόπο να απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα