purespyros Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Και να μου το χαριζαν θα το πεταγα με τετοια μπεζελ για τα σκουπιδια απαισιο κλπ κλπ καλά αν δεν το θέλεις δεν είναι ανάγκη να το πετάξεις, το θέλω εγώ που δε με χαλάει το μπέζελ του 1
Zapee995 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δηλαδη τα φαρδια bezel βολευουν στο να κρατας το tablet?? Το 8,3 που ειχα μια χαρα καθοταν στο χερι..Επισης το 10,1 δε το κρατας ορθιο αλλα οριζοντια επομενως θα μπορουσαν να βαλουν λεπτοτερα στο κατα μηκος του tablet. Αντικειμενικα λοιπον ειναι χαλια, οταν εδω και 1 χρονο τα περισσοτερα ταμπλετ που κυκλοφορουν εχουν λεπτοτερα bezel απο αυτο. Φιλικα παντα, αλλα δεν ειναι λογος αυτος για να εχει φαρδια περιθωρια σε ολες τις πλευρες.
music_lover Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μεχρι πριν την ελευση του ipad air λεγαμε τι ωραια tablet ειναι τα ipad. Τωρα που το g pad εχει λιγο μεγαλυτερα πλαισια αλλα σιγουρα μικροτερα απο τα προηγουμενα ipad λεμε δε μας κανει. Αβυσσος.. 2
voltmod Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μεχρι πριν την ελευση του ipad air λεγαμε τι ωραια tablet ειναι τα ipad. Τωρα που το g pad εχει λιγο μεγαλυτερα πλαισια αλλα σιγουρα μικροτερα απο τα προηγουμενα ipad λεμε δε μας κανει. Αβυσσος.. Μια σκέτη οθόνη, και μια καλωδιοταινία να κρέμεται μας χρειάζεται 2
Zapee995 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μεχρι πριν την ελευση του ipad air λεγαμε τι ωραια tablet ειναι τα ipad. Τωρα που το g pad εχει λιγο μεγαλυτερα πλαισια αλλα σιγουρα μικροτερα απο τα προηγουμενα ipad λεμε δε μας κανει. Αβυσσος.. Μη συγκρινεις αλλες εταιριες...Εγω μιλησα εξαρχης για το ποσο λογικο ειναι η ιδια εταιρια να βγαζει μοντελα με μεγαλυτερα bezel απο τα προηγουμενα της...Μιλαω για την LG προς LG στο αρχικο μου ποστ οποτε δεν υπαρχει λογος να μπερδευουμε τα μπουτια μας...
Darthvader Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μια χάρα είναι τα bezels. Για να τα αυξησαν θα έχουν τους λόγους τους... Παντως από την δική μου εμπειρία με το nexus 10 θεωρώ ότι αν είχε αντιστοιχα bezels με του g pad θα είχε χειρότερη αίσθηση στο κράτημα. 1
HALF EVIL Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Η LG επεκτείνει τη σειρά tablets της εταιρείας G Pad με τρία νέα μοντέλα, που έρχονται σε τρια διαφορετικά μεγέθη οθόνης, στις 7.0, 8.0 και 10.1 ίντσες.Αν και η Κορεάτικη εταιρεία αποκάλυψε φωτογραφίες από τα νέα προϊόντα δεν έδωσε στη δημοσιότητα κανένα στοιχείο για το κόστος ή τον εξοπλισμό τους. Παρόλα αυτά μάθαμε ότι η νέα σειρά tablets G Pad θα βασίζεται στη πλέον σύγχρονη έκδοση του UI της εταιρείας (πάνω στο Android 4.4.2 KitKat), θα κάνει χρήση του χαρακτηριστικού Knock Code (αφορά στο ξεκλείδωμα) αλλά και του QPair (συγχρονισμός με Android smartphone για ειδοποιήσεις μέσω Bluetooth). Η LG αναμένεται να ανακοινώσει λεπτομέρειες που αφορούν στις προδιαγραφές των G Pad 7.0, G Pad 8.0 και G Pad 10.1 στις επόμενες μέρες (στο MedPI 2014 στο Monaco) οπότε και θα ενημερώσουμε τη συγκεκριμένη είδηση με νέα στοιχεία, όταν είναι διαθέσιμα. Site: Engadget Αν αφήσουμε λίγο τα περιθώρια στην άκρη , εκτός και υπάρχει κάτι που δεν αποκαλύπτει το άρθρο, δεν βλέπω κάτι που δεν έχει πλεόν και το Gpad 8,3
Regulus Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πάρτε ένα ipad ρε παιδιά και μην γκρινιάζετε με τα bezel. Καλά χαρακτηριστικά να έχει, επέκταση μνήμης και καλή τιμή. Αν το bezel είναι τόσο λεπτό που σε αναγκάζει να το κρατάς συνέχεια με ανοιχτή παλάμη από κάτω θα πάθεις ότι έπαθε η Πόπη Τσαπανίδου όταν ήταν στο ΣΚΑΪ. 1
21century Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Όμορφο πλαίσιο αλλά θα είναι πανάκριβο κοντά στις τιμές του ipad mini
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα