Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βρω ακρη με τις δοσεις του Κωτσοβολου είναι 100% ότι θα παρω το lenovo Z710.Τωρα,οσο για την τιμη του στο κατάστημα,δεν μου φαινεται εντελως εξωφρενικη,καθως το εχω βρει μονο μεχρι 60 ευρω κατω.Θα ηθελα όμως να ρωτησω τους κατοχους lenovo αν είναι ικανοποιημένοι από τα μηχανήματα τους και αν αξιζει ολος αυτος ο ντορος γυρω από το ονομα τους.Να ευχαριστησω και ολους οσους με βοηθησαν να παρω αυτή την αποφαση και κυριως αυτους που με απετρεψαν να παρω το turbo-x

Δημοσ.

κοιτα παντα ειναι στον καθενα τι μηχανημα θα του κατσει.

γενικα διαβασε και αποψεις εδω μεσα να παρεις ιδεα τι παιζει.

θεωρουνται καλα μηχανηματα (dell lenovo toshiba).

αν θες και μπορεις σκεψου -αν κανει και ο κωτσο- επεκταση εγγυησης στην τελικη.

Δημοσ.

Και μία αρνητική εμπειρία από εμένα που τόλμησα να δοκιμάσω να πάρω ένα Turbo-X με Intel Ι7 πριν 2 χρόνια... Στους 2 μήνες πήγα να βάλω μία SD κάρτα μνήμης στο πλάι και έσπασε η υποδοχή χωρίς να βάλω καν δύναμη. Η εγγύηση δεν προέβλεπε αντικατάσταση γιατί θεωρούσε ότι ήταν φθορά από το χρήστη. Με ανοιχτό μόνο τον browser και κλειστές όλες τις εφαρμογές, μέσα σε λίγα λεπτά υπερθερμαινόταν και το λάπτοπ έκανε φασαρία τρακτέρ. Μετά από κάποια ώρα έκλεινε φυσικά λόγω της υπερθέρμανσης. 3 φορές το πήγα και μου είπαν ότι δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα πάνω σε αυτό. Όταν το έψαξα, είδα ότι οι μητρικές που έρχονται από Κίνα και είναι μάρκας Clevo, έχουν τεράστιο πρόβλημα σχεδιασμού και υπερθερμαίνονται όπου και αν βρίσκονται... Turbo-X άντε να πάρω κάνα καλώδιο δικτύου από τότε και πολύ είναι.

Δημοσ.

Ενταξει εβγαλα ακρη και με τις δοσεις χωρις πιστωτικη στον Κωτσοβολο.Το μονο αρνητικο είναι ότι θα κατεβω Θεσσαλονικη(σπουδαζω Κομοτηνή)την Παρασκευη,γιατι με εβαλαν εφορευτικη και στις δυο εκλογες,και θα κατσω 10-11 μερες.Στον Κωτσοβολο μου ειπαν ότι επειδή δεν είναι διαθεσιμο σε καποιο κατάστημα θα πρεπει να περιμενω 10-15 μερες.Οποτε θα αργησω να το παρω στα χερια μου.Τεσπα,όταν θα παω να το παραγγειλω θα τους τριξω λιγο τα δοντια,λεγοντας τους ότι είμαι φοιτητης και το βιαζομαι γιατι μου χρειαζεται για την σχολη και βλέπουμε.Αλλιως θα το παραγγειλω από Θεσσαλονικη και θα ζητησω να μου το στειλουν στο κατάστημα την Κομοτηνής.Απλα αυτή την αναμονη όταν παιρνω κατι καινουριο την μισω :)

Δημοσ.

@devil ηταν από τις αρχικες μου επιλογες το toshiba,αλλα αφου ανεβηκε το μπατζετ,ειπα να δω κατι με καλυτερη και μεγαλυτερη οθονη,με καλυτερη αναλυση,με μεγαλυτερο σκληρο δισκο(to lenovo εχει και 8ssd) και μας εκατσε εν τελει και μια ελαφρως καλυτερη καρτα γραφικων.Παντως οντως το toshiba είναι λαπτοπαρα.Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει και μια καλη βαση-ψυκτρα για το lenovo?Αν θα ηταν ευκολο θα προτιμουσα από τον Κωτσοβολο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...