Προς το περιεχόμενο

Λογικα fps?

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,εχω ενα θεματακι με ενα pc ενως φιλου.Το pc αποτελειτε απο 

fx 6300

r9 270 dualx

4gb vengeance

960gc-gs 

xfx 550

Θερμοκρασιες που το κοιταξα δεν ξεπερνανε τους 55 η cpu,mobo,gpu

Το παιδι παιζει σε χαμηλες αναλυσης(μια samsung 19αρα 1366x768)

Kαι κυριος παιζει lol μου εκανε εντυπωση γιατι στα teamfight οταν γινετε χαλασμος δηλαδη(οσο μπορει στο λολ) βγαζει 40-50 fps η οταν θελει να κανει skill παλη το ιδιο και προφανος οταν δεν γινετε τιποτα 60-80fps(με το που ξεκιναει λεει 150-160 fps)

Το pc εχει γινει προσφατα format και latest drivers σε ολα

Στην αρχη σκευτικα την μοβο μιας και δεν την εχω και πολυ ψηλα

του εκανα και Benchmark με το heaven και με ολα στο φουλλ πηγε καπου στο 50fps

Eιναι λογικο αυτο σε τετοιες αναλυσης?και αν οχι τη θα πρεπει να γινει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το LoL ως παιχνιδι ειναι χαλια optimized

Εχω δει να αναφερονται 40 fps κ με πιο δυνατα μηχανηματα , ειναι καλυτερο να παιζει με stable fps capped στα 60

Ας δοκιμασει κι αλλα games imo για σιγουρια

το bf4 εχει απο 40-70 και ειναι στα high το assassin's creed black flag που το δοκιμασα δεν ειδα fps αλλα το επαιζε σχετικα καλα αποτι καταλαβα ειχει και καποια drop fps τα εχει ολα στα high και οι σκιες της ειχα βαλει θυμαμε smooth low με το ματι νομιζω πρεπει να εβγαζε 30-50 fps

Νομίζω ότι όπως είπε ο Atallos, πρόκειται για πρόβλημα του παιχνιδιού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσέχεις με το GPU-Z ή το MSI Afterburner τα ρολόγια/θερμοκρασίες της κάρτας τη στιγμή που παίζεις να δεις αν είναι εκεί το πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι από τη στιγμή που παίζει BF4 και AC πιο smooth, όλα έχουν να κάνουν με το optimization του lol. Επίσης, ας δοκιμάσει να κλείσει 
τα shadows και το AA, να δει αν θα έχει πάλι drop -αν και δεν θα είναι λογικό να παίζεις με τέτοια κάρτα, σε τέτοια ανάλυση το LOL χωρίς maxed out γραφικά-. 

Πάντως, στον υπολογιστή της υπογραφής μου, με GT640 αντί της 7950, το LOL όταν έπαιζε ο φίλος μου ήταν πάντα 60FPS με AA off και VSYNC on, ίσως το πρόβλημα να βρίσκετε μόνο σε AMD κάρτες στο lol (?).

Νομίζω ότι όπως είπε ο Atallos, πρόκειται για πρόβλημα του παιχνιδιού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσέχεις με το GPU-Z ή το MSI Afterburner τα ρολόγια/θερμοκρασίες της κάρτας τη στιγμή που παίζεις να δεις αν είναι εκεί το πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι από τη στιγμή που παίζει BF4 και AC πιο smooth, όλα έχουν να κάνουν με το optimization του lol. Επίσης, ας δοκιμάσει να κλείσει 

τα shadows και το AA, να δει αν θα έχει πάλι drop -αν και δεν θα είναι λογικό να παίζεις με τέτοια κάρτα, σε τέτοια ανάλυση το LOL χωρίς maxed out γραφικά-. 

Πάντως, στον υπολογιστή της υπογραφής μου, με GT640 αντί της 7950, το LOL όταν έπαιζε ο φίλος μου ήταν πάντα 60FPS με AA off και VSYNC on, ίσως το πρόβλημα να βρίσκετε μόνο σε AMD κάρτες στο lol (?).

Ο ξεδερφος μου που παιζει λολ εχει παντα 60 FPS με την 7870.

Ο ξεδερφος μου που παιζει λολ εχει παντα 60 FPS με την 7870.

Ίσως να είναι θέμα των drivers και όχι της συγκεκριμένης κάρτας.

Το LOL ειναι multiplayer, οποτε καθε φορα που εμφανιζονται περισσοτερα ατομα στην οθονη, ειναι λογικο να πεφτουν τα FPS. Απο εκει και περα ο 6300 δεν ειναι και ο καλυτερος για τετοια παιχνιδια. Φυσικα ισως να φταιει και αυτο που ειπαν τα παιδια για το παιχνιδι.

Σε αυτην την αναλυση μετραει και ο επεξεργαστης πολυ, οχι μονο η καρτα. Αν επαιζε σε 1920χ1080 τοτε θα λεγαμε ειναι προβλημα της καρτας η των drivers, αλλα με 1300χχ δεν νομιζω.

Το LOL ειναι multiplayer, οποτε καθε φορα που εμφανιζονται περισσοτερα ατομα στην οθονη, ειναι λογικο να πεφτουν τα FPS. Απο εκει και περα ο 6300 δεν ειναι και ο καλυτερος για τετοια παιχνιδια. Φυσικα ισως να φταιει και αυτο που ειπαν τα παιδια για το παιχνιδι.

Σε αυτην την αναλυση μετραει και ο επεξεργαστης πολυ, οχι μονο η καρτα. Αν επαιζε σε 1920χ1080 τοτε θα λεγαμε ειναι προβλημα της καρτας η των drivers, αλλα με 1300χχ δεν νομιζω.

Δε νομίζω, εδώ ο athlon ii x2 260 καταφέρενει minimum 93 FPS. http://www.tomshardware.com/reviews/league-of-legends-performance-benchmark,3484-8.html

Ο phenom που έχω δεν είχε drops, και είναι στα ίδια πλαίσια σε single-threaded εφαρμογές με τον 6300.

το lol γενικα εχει αρκετα προβληματα,για παραδειγμα εμενα μου τρωει παρα πολλη ραμ 2,5gb~ που ειναι παρα πολλη για τετοιο παιχνιδι,απο fps γενικα ειμαι σταθερος καπου στα 100 αλλα υπαρχουν και φορες που πεφτουν στα 30-40....

• Like 1

Μήπως το πρόβλημα βρίσκετε στη RAM τότε; Γιατί έχει μόνον 4GB, αν έχει και εφαρμογές από πίσω να τρέχουν - ίσως και κανά Malware- να μπουκάρει. Ας δοκιμάσει να δει τι εφαρμογές τρέχουν και να κλείσει όσες δε χρησιμοποιεί.

Αλλά πιο πιθανό είναι  να είναι πρόβλημα του παιχνιδιού, καθώς δεν εξηγείται να τρέχει BF4,AC smooth -εκτός και αν δεν πρόκειται για multiplayer-.

Το LOL τρέχει μόνο σε δυο πυρήνες οπότε αν τον έχει και σε stock συχνότητες λογικό είναι να κοπιάζει σε αυτό το παιχνίδι και σε άλλα παρόμοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...