Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σέ έναν υπολογιστή παρατηρώ οτι κάποιες φορές κρασάρει σε λειτουργεία gaming.

Εκανα πολούς ελενχους σε θερμοκρασίες και αρκετά τεστ πρίν πάρω την απόφαση να αλλάξω vga και παρατήρησα οτι οι θερμοκρασίες δέν είναι ανεβασμένες πχ στήν κάρτα γραφικών κυμαίνετε απο 45-60

και στον επεξεργαστή max 50 (intel)

Tελευταία φορά που τόν άνοιξα είδα κάποιες ψύκτρες της οποίες δέν είχα δώσει σημασία ποιό πρίν.

Ετσι έβγαλλα καθάρισα και άλλαξα πάστα (στην Νο 1) αφου η παλιά πάστα ήθελε σπάτουλα για να βγεί...

Τι είναι αυτές οι ψύκτρες?

Να αλλάξω και στήν άλλη?

Απο τότε δέν μου έχει ξανακρασάρει αλλά δέν ξέρω ακόμα αν όντος έφταιγε αυτό ή αν είναι σύμπτωση.

post-285890-0-78725300-1399844326_thumb.png

Δημοσ.

Ναι καλο ειναι να αλλαξεις και στις αλλες ψύκτρες παστα , ειχα αλλάξει και εγω στην δικια μου motherboard που βάραγε κατι τρελές θερμοκρασιες το northbridge και southbridge

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ πιθανόν να ηταν και αυτη η αιτία , στην δικιά μου περίπτωση παντως ηταν οι υψηλές θερμοκρασίες σε northbridge και southbridge

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ετσι έβγαλλα καθάρισα και άλλαξα πάστα (στην Νο 1) αφου η παλιά πάστα ήθελε σπάτουλα για να βγεί...

Και έβαλες σπάτουλα και έτριβες τον χαλκό;

Δηλαδή κάποιοι τύποι που τοποθετούν διόδους στα 22nm ,και φτιάχνουν μητρικές 4-5 layer,πέρνουν τον Γιάννη τον οικοδόμο να βάλει τις πάστες;

Ίλεος,ίλεος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...