Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια   KVR1333D3N9/4G   και θελω να παω στα 8G ram.

Δοκιμασα να παρω μια KVR13N9S8/4 αλλά έκανα λαθος δεν την δεχεται ο υπολογιστής μου 

Μετα έμαθα πως υπαρχει λιστα με τις συμβατες μνημες για την μητρική που έχω ( Asus P7H55-m ) η οποία ειναι εδώ .

Μου κανει βεβαια μεγαλη εντυπωση πως η λιστα αννεωθηκε τελευταια φορα πριν απο 2 χρόνια. 

Απο αυτες που χει στο αρχειο παντως  φαινεται πως η καλυτερη επιλογη ειναι να παρω αλλη μια στα 4G ιδια με αυτην που έχω.

Το ερωτημα ειναι : θα χω καποιο προβλημα? Ειναι αρκετα ακριβες ( 70-80 ευρώ ) καθως εχουν αποσυρθει απο την αγορά.

Σιγουρα μπορω να βαλω 2 τετοιες μνημες μαζί?

Η άλλη εναλλακτικη ειναι αυτή που αν καταλαβαινω καλα ειναι μια "μαιμου" της original αλλά οσο και αν εψαξα στο google δε βρηκα καποιο σχολιο αν μπορει να λειτουργησει μαζι με μια γνησια.

Υπαρχει καποια αλλη λυση? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οι μνήμες RAM δεν είναι ρούχα για να υπάρχουν μαιμούδες. Ούτε η Kingston είναι η μοναδική εταιρεία που βγάζει μνήμες... 

O κατασκευαστής της μητρικής βγάζει μια λίστα σαν reference για συμβατες μνήμες γιατι προφανώς δεν μπορεί να ελέγξει όλες τις μνήμες τις αγοράς...

Είσαι σίγουρος οτι δεν δεχεται τις μνήμες αυτές;

Δοκίμασε κάτι άλλο, βάλε την μνήμη μόνη στο pc, χωρίς την παλιά...

Δημοσ.

Πολυ περίεργο κανονικα πρέπει να την δέχεται .... τι ενοείς ομως δεν την δέχεται δεν κανει boot το σύστημα ή κανει boot αλλα δεν την βλέπουν τα windows ; δες στο bios ποσο βλέπει και δοκίμασε την και μόνη της

Δημοσ.

Πολυ περίεργο κανονικα πρέπει να την δέχεται .... τι ενοείς ομως δεν την δέχεται δεν κανει boot το σύστημα ή κανει boot αλλα δεν την βλέπουν τα windows ; δες στο bios ποσο βλέπει και δοκίμασε την και μόνη της

την εβαλα μονη της και δεν κατάφερα τιποτα.

Εννοώ πως ξεκινά και μπουτάρει κανονικά αλλά αν παω να "σηκωσω" καποιο προγραμμα είτε κολλάει είτε κανει restart μονο του.

Πιστεψα πως ειναι καμμένη και για αυτο το λογο την επεστρεψα στο καταστημα  αλλά την τεστάραν και δεν έχει προβλημα. Αν τη βαλω στο δικο μου μηχανημα να τρεξω memtest δεν τρεχει καθολου - μενει κολλημενο στο 0% pass Και 0% test και συνολικο χρονο 0:00:01

Που θα βρω ποσο βλεπει στο BIOS? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με την παλιά παίζει κανονικά φαντάζομαι ;

Δοκίμασε αυτην που πήρες και σε καποιο αλλο pc αν εχεις την δυνατότητα και αν λειτουργεί εκει κανονικα μαλλον εχεις πέσει σε ασυμβατότητα , κανε μια ερώτηση αν μπορεις να την αλλάξεις με καποια αλλη

Στο bios στην πρώτη καρτέλα λεει συνήθως επεξεργαστή και ποσο ram βλέπει

Δημοσ.

Η παλιά δεν έχει θεμα.

H καινουργια σε pc φίλου παιζει κανονικά. 

Αυτο που μπορω να καταλαβω απο όσα διάβασα ειναι πως η  καινουργια ειναι One sided ram - 8 χ 512  που μαλλον πεφτει πολύ για την μητρική μου.

Το γράφουν και εδώ ( στο δευτερο ποστ )

Άντε τωρα να βρεις μνημη με τα ιδια χαρακτηριστικά και να 'ναι και double sided!!! Όσο εχω ψαξει σε e-shop δε βρισκω...  :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...