booZe Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Χαίρετε, Μόλις το πήρε το μάτι μου τυχαία, και μου φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον βάσει των χαρακτηριστικών και της τιμής του (~260 ευρώ). Είναι IPS, και έχει ελάχιστα υψηλότερο dpi σε σχέση με ένα 27άρι 1440p. Υπάρχει κανείς που να το έχει δει από κοντά ή ακόμα καλύτερα να έχει δουλέψει σ'αυτό; http://www.lg.com/uk/monitors/lg-25UM65-P
Cowboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Πριν 2 βδομαδες το ειχα πετυχει στο Πλασιο της Αργυρουπολης (επι της Λεωφορου Βουλιαγμενης) το ιδιο μοντελο σε 29 inches, αν πας πιθανoς να το εχουν ακομα να το δεις και να το δοκιμασεις σε Assassin's Creed Black Flag.Με εντυπωσιασε στα 5 λεπτα που το δοκιμασα, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βολευε σε καθημερινη χρηση. Το μεγαλο του πλεονεκτημα ειναι οτι μπορεις ανετα να δουλευεις σε δυο παραθυρα, αλλα απο την αλλη ισως τα 28cm υψος του να σε περιοριζουν αρκετα σε κατι τετειο, θα ειναι περιπου σαν να δουλευεις σε δυο 19αρες οθονες. (Αναφερομαι στο 25" μοντελο. Το 29" ειναι καλυτερο σε αυτο το θεμα καθως εχει υψος 328cm δηλαδη οσο μια 23αρα οθονη) Στο gaming ειναι εντυπωσιακο, ιδικα αν σου αρεσουν τα "μεγαλα" FOV. Αν επρεπε να επιλεξω αναμεσα σε αυτο και σε ενα Dell U2713HM (AH-IPS, 27", 1440p) (το οποιο και εχω), σιγουρα θα επελεγα το δευτερο. Αλλα θα σου προτεινα να πας να το δεις απο κοντα, διοτη αν σου αρεσει η ιδεα της αναλογιας 21:9, η τιμη του ειναι ακρετα καλη. Και απο ποιοτητα εικονας ειναι πολυ καλο, οχι σαν το U2713HM, αλλα πολυ καλο. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2014 από Cowboy 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα