Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ! η θα πάρω την R7 ή θα παω για την προηγούμενη που ανέφερε ο Millennium .. Δεν πιστεύω να εχω θέμα με την εγκατάσταση? ταιριάζουν στην μητρική μου έτσι?

Δημοσ.

υπάρχει η r9 270 που ανέφερε το παιδί ...είναι πάρα πολύ καλή στα 160, αλλά ο επεξεργαστής σου δεν είναι τόσο καλός οπότε για gpu πάνω από 130-140 ευρώ μη κοιτάς....

Δημοσ.

υπάρχει η r9 270 που ανέφερε το παιδί ...είναι πάρα πολύ καλή στα 160, αλλά ο επεξεργαστής σου δεν είναι τόσο καλός οπότε για gpu πάνω από 130-140 ευρώ μη κοιτάς....

Θα θελήσω μητρική και επεξεργαστή αργότερα λογικά.. Η μήπως η μητρική μου δέχεται i3 i5 ktl?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες! Λοιπόν κατέληξα στην Sapphire r7 265. Εχω ομως ένα θεματάκι νομίζω...

Λοιπόν αρχικά, μου Βγάζει ενα crash report καθε λίγο που λέει : "The Cgminer.exe has stop working" αυτο μου το εμφάνισε αφού εγκατέστησα την νεα GPU.. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την κάρτα.

Δεύτερον, κατι φορές μ εμφανίζει κατω δεξιά : "The AMD display driver has stopped responding and has recovered" οταν συμβαίνει αυτο η GPU ειναι σαν να σβήνει για 2 δεύτερα και επανέρχεται. Αυτο ξεκίνησε πρίν απο καμία εβδομάδα και με την παλιά GPU

Τρίτον, Δείτε το αρχέιο που ανέβασα, ειναι λογική η θερμοκρασία αυτή και αυτο το activity? Μόλις ειχα ανοίξει το PC και άνοιξα το Hearthstone για να δώ πώς θα παει η καρτα. 

Έχω τούς latest Drivers, Τι μπορει να συμβαινει?

Ευχαριστώ!

4vls87.jpg

EDIT:

Μετά απο ώρες ψαξίματος βρήκα οτι ένας "ιός" cgminer.exe έκανε την κάρτα μου να χρησιμοποιείται  100%.. Το βρήκα στο task manager το εκανα διακοπη και αμέσως έπεσε στο 0%. Πρέπει να βρεθεί ο φακελος που βρίσκεται το αρχείο αυτό και να διαγραφεί απο Safe mode. 

Επεξ/σία από L43rT1-
Δημοσ.

Ξέρεις κανένα καλό? είχα αντιvirus αλλα δεν μου βρίσκανε τπτ και ξέρω περίπου πως να μην πιάνω ιους..

Τεσπα Επιτέλους αφού διέγραψα τον φάκελο που βρισκότανε αυτο το .exe δεν μου έχει παρουσιάσει κανενα απο τα παραπάνω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...