pooksieboo Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Οχι το κιτρινο ειναι φιλε μου αν δεν σου κανει κεφι μην το παρεις. Εμενα μου αρεσει. Ευχαριστω Φυσικα σου αρεσει αφου εχει το μηλο απο πισω ειναι και κιτρινο ωραιο χρωματιστο...Το πουλησα μεσα σε μια εβδομαδα.Ειχε απαισια αισθηση στο χερι και μολις επιασα στα χερια μου ενα G2 επαθα πλακα
Grey Warden Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Καλορίζικο φίλε μου αλλά μόλις έσκασες ένα κάρο λεφτά για μια μετριατζα τραγικοπλαστικουρα που της δόθηκε παραπάνω αξία επειδή την κυκλοφόρησε η apple Μην γράφεις τα αυτονόητα. Αφού του αρέσει του παιδιού. Μήλο να ναι κι ο,τι να ναι. (Αυτό το ΄΄πράγμα΄΄ κοστίζει όσο ένα Note 3 ) 1
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά τώρα δεν έχει νόημα να κράζουμε, δεν είναι και ωραίο. Μας ρώτησε, είπαμε την άποψή μας, διάλεξε. Από δω και πέρα δεν έχει νόημα αν πιστεύουμε ότι έκανε λάθος επιλογή και ακούγεται και άσχημο. Μεγειά και να το χαρείς χωρίς προβλήματα φίλε
ddr2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Με γειά! Και εγώ στη θέση σου πιθανόν να διάλεγα το ωραίο στυλάκι του c , αντί για το 5άρι. Και δεν έχει και άγχος μη σου γρατζουνιστεί εύκολα. *κρίμα που δεν πήρες το G2. Τώρα το καλοκαιράκι θα είναι χρήσιμο για την παραλία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις