Προς το περιεχόμενο

iphone 5 η 5c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά μεταξύ των δυο θα προτιμούσα το 5... Το 5c ειναι σαν androidοπλαστικούρα...

Το androidoπλαστικουρα δεν το σχολιαζω αλλα θα συμφωνησω οτι καλυτερα να παρει το 5αρι

Δημοσ.

Με το 5αρι διασώζεται η ποιότητα κατασκευής που πλέον ίσως είναι ο μόνος λόγος να πάει κάποιος σε iPhone. Αλλά λέει ότι το 5αρι θα το πάρει μεταχειρισμενο οπότε δεν ξέρω αν αξίζει έναντι του 5c σε αυτή την περίπτωση. Για πες μας, πόσο θα δώσεις για το 5 και πόσο για το 5c.

Δημοσ.

Το καινούργιο να πάρεις, έτσι κι αλλιώς ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά έχουν. Το 5αρι δεν είχε και κορυφαία ποιότητα κατασκευής και είχε αρκετά θέματα, για μένα μη μπλέκεις με μεταχειρισμένο 5.

Δημοσ.

σαν androidοπλαστικούρα...

41DYCtm.jpg

Μπιτς πλις

Στο θέμα, πάρε το 5. Απλά καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Το είχα και έπιασα στα χερια μου 5c και προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει. Τώρα άμα καίγεσαι για τα χρώματα άλλο θέμα...

• Like 1
Δημοσ.

To iphone 5c ειναι λιιιγο μεγαλυτερο σε υψος και πλατος απο το iphone 5 και ειναι 18% βαρυτερο (132 εναντι 112gr). 

Επισης ειναι απο πλαστικο.

Τα specs ειναι ιδια (με μια ελαχιστη διαφορα στην καμερα).

Δεν βρισκω το λογο να πας στο iphone 5c, πηγαινε στο iphone 5.

Δημοσ.

To iphone 5c ειναι λιιιγο μεγαλυτερο σε υψος και πλατος απο το iphone 5 και ειναι 18% βαρυτερο (132 εναντι 112gr). 

Επισης ειναι απο πλαστικο.

Τα specs ειναι ιδια (με μια ελαχιστη διαφορα στην καμερα).

Δεν βρισκω το λογο να πας στο iphone 5c, πηγαινε στο iphone 5.

Το 5 όμως θα το πάρει μεταχειρισμένο και είχε αρκετά θέματα σαν μοντέλο, γι'αυτό λεω να πάρει καινούργιο 5c

Δημοσ.

Να ψαξεις να βρεις ενα καλομεταχειρισμενο 5αρι.Το 5c η τιμη του επεσε αμεσα,πρωτη φορα σε iphone και θα ειναι πολυ δυσκολο να το πουλησεις,οταν καποια στιγμη το παρεις αποφαση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ.. τελικα αγορασα το 5c σε μπανανι. Πηρα και την μαυρη την αυθεντικη τη θηκη και ειμαι κομπλε

• Like 1
Δημοσ.

Αν συμφωνησετε μαζί μου θα πω αχα καλά τα λέω.. Αν διαφωνησετε θα πω οτι θέλετε το κακό μου οπότε θα πάρω αυτό που θέλω.. Χαχα όλοι το έχουμε κάνει!!

Καλοριζικο το 5c και μακρυά από πιθίκια :P

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ.. τελικα αγορασα το 5c σε μπανανι. Πηρα και την μαυρη την αυθεντικη τη θηκη και ειμαι κομπλε

Καλορίζικο φίλε, μεγειά! Καλά έκανες και πήρες το καινούργιο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...το 5αρι δεν είναι τόσο αξιόπιστο.

ΥΓ το μπανανί είναι διαφορετικό χρώμα από το κίτρινο?? :-D  :P

Δημοσ.

Καλορίζικο φίλε μου αλλά μόλις έσκασες ένα κάρο λεφτά για μια μετριατζα τραγικοπλαστικουρα που της δόθηκε παραπάνω αξία επειδή την κυκλοφόρησε η apple

Δημοσ.

Οχι το κιτρινο ειναι :-D φιλε μου αν δεν σου κανει κεφι μην το παρεις. Εμενα μου αρεσει. Ευχαριστω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...