pavloa Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σήμερα πάω να ανοίξω το pc και μου βγάζει αυτό το μήνυμα : a disk read error occurred ....τα έπαιξε ο σκληρός;;
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δώσε μερικές πληροφορίες πρόκειται για μηχανικό για ssd τον εχεις πολυ καιρό και τι μοντέλο ειναι ; δοκίμασε τον σε αλλη θύρα και με αλλο καλώδιο και δες επίσης αν τον βλέπει μεσα στο bios
pavloa Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 είναι western digital wd5000aaks-65tmao τον έχω 5 χρόνια νομίζω...το έχω δοκιμάσει με αλλο καλώδιο και σε άλλη θύρα αλλά τίποτα....και στο bios τον βγάζει κανονικά...
arc Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Θα κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το hard disk sentinel και πες μας τι λεει στην αρχική οθόνη
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πολυ πιθανόν να εχει πεθάνει ο δίσκος για να σιγουρευτείς ομως δοκίμασε τον σε καποιο αλλο pc σαν 2ο και τσέκαρε τον με το hdsentinel
pavloa Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 πατάω να ανοίξει μου βγάζει την μάρκα απο το την μητρική και μετα μια άσπρη γραμμή που αναβοσβήνει και μετά που πετάει αυτό το μήνυμα που ανέφερα πιο πάνω..το δοκίμασα πριν σε άλλο pc αλλά το ίδιο μου βγάζει....υπάρχει περίπτωση να σωθεί αν όχι τι μου προτείνετε να πάρω ως 60 ευρώ σε 500 gb ;;
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αμα και σε αλλο pc σου βγάζει τα ίδια μαλλον τα εχεις παίξει ο δίσκος αν μπορεις να τον δοκιμάσεις ομως σαν 2ο να δεις αν τον εμφανίζει καθόλου στα windows και έλεγχο με hdsentinel. Τώρα για αλλο δίσκο στα 57 euro μπορεις να πάρεις 750gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31092&cat=6&sub=0&pmanuf=23&sort=3&step=undefined 1
pavloa Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ok θα το δοκιμάσω αύριο σαν 2ο ...το θέμα είναι οτι πριν ένα μήνα περίπου που τον είχα ελέγξει μου έβγαλε 70% το health...έτσι ξαφνικά πέθανε;;θα κάνω μια προσπάθεια αύριο αλλιώς θα παραγγείλω αυτόν που μου είπες...
TheELF Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Το ποιο πιθανό είναι να μπέρδεψε το boot του,παύλα που αναβοσβήνει αλλά και το μήνυμα είναι κλασσικά φαινόμενα ,ιδίως αν του άλλαξες θέση σύστημα κτλ. Εκκίνηση με το δισκάκι τον windows και επιδιόρθωση εκκίνησης να δεις αν φτιαχτεί.
pavloa Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 έβαλα και το cd αλλά πάλι το ίδιο κάνει..το boot του φτιάχνετε η μπα;;
pavloa Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 τελικά αγόρασα αυτόν που μου πρότεινες λογικα θα τον εχω στα χέρια μου αύριο....πως μπορώ να χωρίσω τον δίσκο σε δύο κομμάτια_;; το είχα κάνει παλιά αλλά δεν θυμαμαι πως....
Euclides Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 έβαλα και το cd αλλά πάλι το ίδιο κάνει..το boot του φτιάχνετε η μπα;; Φτιάχνεται: http://www.sevenforums.com/tutorials/20864-mbr-restore-windows-7-master-boot-record.html Ίσως βιάστηκες να αγοράσεις άλλον δίσκο.
pavloa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Σορυ για την καθυστερημένη απάντηση....ο δίσκος ο οποίος τα έφτυσε τον είχα πάει σε τεχνικό και σήμερα πήγα απο εκεί και μου λέει ότι δεν γίνετε....εγώ τον πείρα τον σύνδεσα σαν δεύτερο δίσκο και μου έβγαλε επίδοση 100% και υγεία 89%.....ε πείτε μου τώρα πώς γίνετε να έχει πρόβλημα και να μην φτιάχνετε :;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα