Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πάω να ανοίξω το pc και μου βγάζει αυτό το μήνυμα : a disk read error occurred ....τα έπαιξε ο σκληρός;;

Δημοσ.

Δώσε μερικές πληροφορίες πρόκειται για μηχανικό για ssd τον εχεις πολυ καιρό και τι μοντέλο ειναι ;  δοκίμασε τον σε αλλη θύρα και με αλλο καλώδιο και δες επίσης αν τον βλέπει μεσα στο bios

Δημοσ.

είναι western digital 

wd5000aaks-65tmao

τον έχω 5 χρόνια νομίζω...το έχω δοκιμάσει με αλλο καλώδιο και σε άλλη θύρα αλλά τίποτα....και στο bios τον βγάζει κανονικά...

Δημοσ.

Πολυ πιθανόν να εχει πεθάνει ο δίσκος για να σιγουρευτείς ομως δοκίμασε τον σε καποιο αλλο pc σαν 2ο και τσέκαρε τον με το hdsentinel

Δημοσ.

πατάω να ανοίξει μου βγάζει την μάρκα απο το την μητρική και μετα μια άσπρη γραμμή που αναβοσβήνει και μετά που πετάει αυτό το μήνυμα που ανέφερα πιο πάνω..το δοκίμασα πριν σε άλλο pc αλλά το ίδιο μου βγάζει....υπάρχει περίπτωση να σωθεί αν όχι τι μου προτείνετε να πάρω ως 60 ευρώ σε 500 gb ;;

Δημοσ.

Αμα και σε αλλο pc σου βγάζει τα ίδια μαλλον τα εχεις παίξει ο δίσκος αν μπορεις να τον δοκιμάσεις ομως σαν 2ο να δεις αν τον εμφανίζει καθόλου στα windows και έλεγχο με hdsentinel.

Τώρα για αλλο δίσκο στα 57 euro μπορεις να πάρεις 750gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31092&cat=6&sub=0&pmanuf=23&sort=3&step=undefined

• Like 1
Δημοσ.

ok θα το δοκιμάσω αύριο σαν 2ο ...το θέμα είναι οτι πριν ένα μήνα περίπου που τον είχα ελέγξει  μου έβγαλε 70% το health...έτσι ξαφνικά πέθανε;;θα κάνω μια προσπάθεια αύριο αλλιώς θα παραγγείλω αυτόν που μου είπες...

Δημοσ.

Το ποιο πιθανό είναι να μπέρδεψε το boot του,παύλα που αναβοσβήνει αλλά και το μήνυμα είναι κλασσικά φαινόμενα ,ιδίως αν του άλλαξες θέση σύστημα κτλ.

Εκκίνηση με το δισκάκι τον windows και επιδιόρθωση εκκίνησης να δεις αν φτιαχτεί.

Δημοσ.

τελικά αγόρασα αυτόν που μου πρότεινες λογικα θα τον εχω στα χέρια μου αύριο....πως μπορώ να χωρίσω τον δίσκο σε δύο κομμάτια_;; το είχα κάνει παλιά αλλά δεν θυμαμαι πως....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σορυ για την καθυστερημένη απάντηση....ο δίσκος ο οποίος τα έφτυσε τον είχα πάει σε τεχνικό και σήμερα πήγα απο εκεί και μου λέει ότι δεν γίνετε....εγώ τον πείρα τον σύνδεσα σαν δεύτερο δίσκο και μου έβγαλε επίδοση 100% και υγεία 89%.....ε πείτε μου τώρα πώς γίνετε να έχει πρόβλημα και να μην φτιάχνετε :;;

post-278010-0-95542200-1402752689_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...