Ονειρολογίτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Γιατι δεν μου δινει την δυνατοτια να γραψω ελληνικα σε website σε γλωσσα .html. ενω αλλοι μπορουν. βοηθίστε με ευχαριστω !!
Ονειρολογίτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ φιλε ! αλλα γράφω ελληνικα οταν γραφω στο σειωματαριο δλδ. οταν μετατρεπετε ομως και ανηγω την ιστοσελιδα μου τα ελληνικα τα εχει αλλαξει σε «αλαμπουρνεζικα» να το πω ετσι.
geomagas Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Τώρα κάτι πάει να γίνει... Από κωδικοσελίδα πως πάμε;;;
Ονειρολογίτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Τι εννοεις ? ειναι ολα ενταξει. αλλα γραφει μονο αγγλικα. οτι αλλο γραφω βγαζει αγνωστα συμβολα.
geomagas Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Τι εννοεις ? ειναι ολα ενταξει. Τι έλεγξες; Σε τι κωδικοσελίδα αποθηκεύεται το αρχείο σου; Ο browser τι κωδικοσελίδα έχει προεπιλεγμένη όταν φορτώνεται η σελίδα σου; Αν του επιλέξεις με το χέρι μία άλλη (πχ Greek/Windows, λέω τώρα μία τυχαία...) σου δείχνει Ελληνικά;
arc Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Γιατι δεν μου δινει την δυνατοτια να γραψω ελληνικα σε website σε γλωσσα .html. ενω αλλοι μπορουν. βοηθίστε με ευχαριστω !! Όταν λες οτι αλλοι μπορούν, εννοείς οτι μπορούν να γράψουν ελληνικά στην ίδια σελίδα που εχεις εσυ πρόβλημα;
gon1332 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Όταν λες οτι αλλοι μπορούν, εννοείς οτι μπορούν να γράψουν ελληνικά στην ίδια σελίδα που εχεις εσυ πρόβλημα; Εννοεί ότι το Insomnia.gr μπορεί να γράφει ελληνικά. Η ιστοσελίδα του όμως όχι.
gon1332 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εγώ από όσα είπες κατάλαβα ότι γράφεις με html μία σελίδα. Εσύ θέλεις να περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά αντι για αυτούς εμφανίζονται κάτι περίεργα σύμβολα [Γραμμική Α ]. Για να σου διορθωθεί αυτό το πρόβλημα, αν κατάλαβα καλά, τότε στο head σου πρέπει να τοποθετήσεις κάτι τέτοιο: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/> Δοκίμασέ το και πες μας πίσω. Υ.Γ.: Έχω μία υπόνοια ότι αυτό το post ανήκει εδώ. 1
migf1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εγώ από όσα είπες κατάλαβα ότι γράφεις με html μία σελίδα. Εσύ θέλεις να περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά αντι για αυτούς εμφανίζονται κάτι περίεργα σύμβολα [Γραμμική Α ]. Για να σου διορθωθεί αυτό το πρόβλημα, αν κατάλαβα καλά, τότε στο head σου πρέπει να τοποθετήσεις κάτι τέτοιο: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/> Δοκίμασέ το και πες μας πίσω.... Αυτό, συν ότι είπε ο pmav99, δλδ να σώσεις και το html αρχείο σε κωδικοποίηση UTF-8 (και αν είσαι σε Windows αλλά σηκώνεις σε apachee server, δοκίμασε με κωδικοποίηση UTF-8 NOBOM).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα