katina Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σας, έκανα μία νέα σύνδεση ADSL και το Router ποθ μου έδωσαν ZTE H108NS δεν είναι ανιχνεύσιμο ασύρματα από έναν υπολογιστή με windows 8, ενώ συχνά και ένα laptop που έχω δεν το βρίσκει. Το βρίσκει μόνο αν κάνω restart το laptop. Τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 α.αυτο που ειπε ο αποπανω. β.πιο νεους drivers στις ασυρματες καρτες των pc. γ.στο ασυρματο δεν θα βαλειςκαναλι auto ουτε 12 ή 13.απο ενα εως 11.επισης δοκιμασε με αλλο κλειδωμα. αν και για μενα απλα πεταξε το τo zte και παρε κατι αλλο.δεν αξιζει ουτε για καδρο στον τοιχο
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 α βλέπω κι άλλους με προβλήματα με το wireless με αυτό το "router". Ο ΟΤΕσ δεν το ξέρει; Να τους ζητήσουμε άλλο;
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αυτο το μαραφέτι μπορει να μπει σε bridge ; ενα 108l που ειχα δει ναι εμπαινε σε bridge.ειχε pppoa/pppoe και καπου κατω κατω ειχε το κλασσικο bridged ethernet rfc 1483.λογικα και σε αυτο το μοντελο ιδιο μενου θα υπαρχει.σβηνει το λαμπακι του ιντερνετ και ειναι ετοιμο για bridge ή μαλλον ετοιμο για πεταμα και να παρεις κατι αλλο.οποιος πηρε αλλο βρηκε την υγεια του.ουτε για bridge δεν θα το εβαζα παντως.το 99 τις 100 των adsl router μπαινει σε bridge κανονικα. α βλέπω κι άλλους με προβλήματα με το wireless με αυτό το "router". Ο ΟΤΕσ δεν το ξέρει; Να τους ζητήσουμε άλλο; δεν ξερω αν εχουν κατι αλλο να σου δωσουν περα απο zte.προσωπικη αποψη το αφηνεις στην ακρη και παιρνεις κατι απο το εμποριο.τι να σου δωσουν?baudtec,Huawei?οτι και να σου δωσουν δεν λεει.καλυτερα να παρεις καατι απο το εμποριο.μονο με το wireless?Να ηταν το μονο προβλημα του καλα θα ηταν.απο τοτε που οι παροχοι δινουν zte εχει γεμισει το insomnia με θεματα για προβληματα οπως wireless,low sync,αποσυνδεσεις και αλλα τοσα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο αξιόπιστο, δέχομαι και pm. σε ευχαριστώ και για την απάντηση στο άλλο θέμα.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 αν έχεις να μου προτείνεις κάποιο αξιόπιστο, δέχομαι και pm. σε ευχαριστώ και για την απάντηση στο άλλο θέμα. πρεπει να υπαρχουν απειρα θεματα ανοιχτα για αγορα ρουτερ αλλα σε γρηγορη απαντηση. αν εχεις 100+ μπορεις να πας σε draytek ειτε σε adsl ειτε σε adsl /vdsl για να εισαι και ετοιμος οταν βαλεις vdsl.Πχ 2710n ή 2760n. αν θες κατι πιο φτηνο κοντα στα 60 υπαρχει το Netgear dgn2200>αν θες μετα σε πιο φτηνο δηλαδη 60 και κατω ειτε σε dlink ειτε σε tp link.πχ 8970 tp link.τα tp link ειναι μια απλη φτηνη καλη λυση για οποιον θελει κατι που να μην ειναι φτηνοκινεζια και να ειναι φτηνο.value for money.Και η d link μια καλη εταιρεια με νορμαλ τιμες και νορμαλ ρουτερ.εγω θα προτεινα ειτε draytek ειτe netgear παντως.τα 60 ευρω του netgear τα θεωρω μια χαρα τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα