poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Παιδια εγω, το παρατησα, δεν ξερω τι κανω λαθος και αν κανω λαθος.. Πηγα και πηρα ενα TP-Link της πριζας και παιζω/σερφαρω στον κατω οροφο, με καλη αποδοση! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟUVLO-X, τουλαχιστον οχι σε ολα (καποια μου εχουν βγει καλα) μα σε τιποτα.αντε κανα καλωδιο μεχρι εκει.και η καταντια ειναι να βλεπεις οτι εχουν βγαλει τα παντα σε turbo x.οθονες τηλεορασεις Ups τα παντα και οι πωλητες τρεχουν αυτα να σου πουλησουν οπως και το καταστημα γεματο απο αυτα.την καλυτερη δουλεια εκανες.τα tp link ειναι vfm και σιγουρα καλυτερα απο turbo x.τωρα τι μπορει να εκανες λαθος με το tenda τι να σου πω. Καλημερα Εχει και firmware upgrade (V5.07.15_EN ειναι το τελευταιο) και το εκανα σημερα στο δικο μου ολα ειναι ΟΚ. το μονο που αλλαζει ειναι οτι απο TURBO-X εχει τωρα λογοτυπο TENDA. http://www.tenda.cn/...x?productid=406 ε ναι με λογοτυπο tenda εχει περισσοτερες πιθανοτητες να πουλησει απο οτι να γραφει turbo x.καποιοι θα την πατησουν.
zagman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, έκανα το λάθος και πείρα και εγώ το ίδιο απο το πλαίσιο, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής , χωρίς να το συνδέσω με κάποιο καλώδιο ethernet μπορεί να μου μεγαλώσει την εμβέλεια του σήματος του router η θα πρέπει να το έχω μονίμως συνδεδεμένο προκειμένου να μου κάνει μετάδοση ; να επιλέξω universal repeater η WDS Bridge ;
johnmegarythmos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, έκανα το λάθος και πείρα και εγώ το ίδιο απο το πλαίσιο, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής , χωρίς να το συνδέσω με κάποιο καλώδιο ethernet μπορεί να μου μεγαλώσει την εμβέλεια του σήματος του router η θα πρέπει να το έχω μονίμως συνδεδεμένο προκειμένου να μου κάνει μετάδοση ; να επιλέξω universal repeater η WDS Bridge ; καλησπερα εχω το tenda a30 και ειχα και εγω προβλημα για το πως θα κανω να δουλευει χωρις καλωδιο ethernet αλλα μονο ασυρματα , τελικα περασα την αναβαθμιση του V5.07.15_EN απο εδω http://www.tenda.cn/tendacn/product/show.aspx?productid=406. και μου εμφανιστηκαν οι επιλογες wireless extender , μπηκα εκει επελεξα universal μετα εκανα σκαναρισμα βρηκα το δικτυο που ηθελα να αναμεταδωσει και επελεξα οκ , μετα εβαλα τον κωδικο του wifi του πρωτου ρουτερ και πατησα apply αυτο ητανε εκανε επανεκκινηση και αναμεταδιδει απο το κεντρικο ρουτερ , μου ελυσε τα χερια που μπορω να το μεταφερω οπου θελω και αναμεταδωσει το σημα χωρις να χανει τις ρυθμισεις που του εχω βαλει αμα το βγαλω απο την μπριζα, αρκει να ειναι σε εμβελεια με το βασικο ρουτερ. Μου ειπε ενας φιλος μου να χρησιμοποιησω το wifi analyzer απο android market για να δω που εχει καλο σημα για να βαλω το tenda για να εχει καλο σημα wifi απο το αρχικο μου ρουτερ και ετσι και εκανα και εχει πολυ καλο σημα , αυτες οι 2 κεραιες ειναι πολυ δυνατες και ακομα και πολλα νεκρα σημα εχουνε καλυφθει απο σημα! . Το προτεινω 100% να το παρετε ειναι πολυ απλο να το ρυθμισετε , και εγω το εχω πανω απο 2-3 χρονια και το δουλευα με καλωδιο ethernet αλλα δεν καλυπτε ολο το σημειο που ηθελα ,αλλα χαρις εσας απο αυτο το ποστ μου δωσατε την ευκαιρια να ξανα ασχοληθω μαζι του και να το συνδεσω ασυρματα κανοντας την αναβαθμιση.
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, έκανα το λάθος και πείρα και εγώ το ίδιο απο το πλαίσιο, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής , χωρίς να το συνδέσω με κάποιο καλώδιο ethernet μπορεί να μου μεγαλώσει την εμβέλεια του σήματος του router η θα πρέπει να το έχω μονίμως συνδεδεμένο προκειμένου να μου κάνει μετάδοση ; να επιλέξω universal repeater η WDS Bridge ; παντα Universal repeater οπως και στα tp link.η πιο ευκολη επιλογη στο σεταρισμα
dr_giwrgos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Θα ήθελα κ εγώ να δημιουργήσω κάνω επέκταση του ασύρματού δικτύου. Το router που θέλω να χρησιμοποιήσω είναι το tenda a30 Πληροφορίες έλαβα απο το συγκεκριμενο post αλλά κ απο αυτό το greek video Επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω wireless extend απο οποιοδήποτε άλλο adsl router (Που θα έιναι το βασικό) μέσω του tenda a30. Αυτό που ζητάω είναι το router να έχει επιλογή universal repeater, ε? Και οχι wds μόνο! Το wds σε σχέση με το universal repeater τι διαφορά έχει? (Με λίγα λόγια ας μου αναφέρει κάποιος) Σύμφωνα με το συγκεκριμένο post πιστεύω πως αξίζει το Tenda A30 Wireless N300 Range Extender (Χαμηλή τιμή για απλές δουλειές) Το official site εχει κατεστραμένο link για firmware download (κατά την δική αναζήτηση) tenda.cn Συμφωνα με το site το τελευταίο firmware είναι το 5.07.11 Αν κάποιος το έχει αποθηκευμένο ας μου το στείλει.
johnmegarythmos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 οπως εχω αναφερει παραπανω θα πρεπει αν περασεις την αναβαθμιση για να σου δωσει την επιλογη του universal repeater . Οσο για το wds γνωριζω οτι εξυπηρετει για να συνδεσεις συσκευες που το υποστηριζουνε και παιρνουνε αυτοματα τον κωδικο κατι αλλο δεν γνωριζω για το wds. Αλλα αμα εχεις το παλιο το ρουτερ του οτε το h10ns της zte μην κανεις συνδεση ασυρματα σε αυτο , το εκανα εγω παλια μετα απο λιγη χρηση σου επανακινει το zte και τα παιζει τελειως , καλυτερα να τραβηξεις καλωδιο απο το βασικο ρουτερ και το συνδεσεις . 1
dr_giwrgos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 οπως εχω αναφερει παραπανω θα πρεπει αν περασεις την αναβαθμιση για να σου δωσει την επιλογη του universal repeater . Οσο για το wds γνωριζω οτι εξυπηρετει για να συνδεσεις συσκευες που το υποστηριζουνε και παιρνουνε αυτοματα τον κωδικο κατι αλλο δεν γνωριζω για το wds. Αλλα αμα εχεις το παλιο το ρουτερ του οτε το h10ns της zte μην κανεις συνδεση ασυρματα σε αυτο , το εκανα εγω παλια μετα απο λιγη χρηση σου επανακινει το zte και τα παιζει τελειως , καλυτερα να τραβηξεις καλωδιο απο το βασικο ρουτερ και το συνδεσεις . Μπορείς να μου στείλεις το firmware bin? Αλλιώς link για download. Επίσης βρήκα κ αυτό που αναφέρει σίγουρα οτι είναι universal repeater. --->netis eshop Απο την άλλη έστειλα email στον τεχνικό του aerial net ώστε να μου διευκρινίσει άν το tenda που συζητάμε κάνει την δουλειά universal repeater κ την σχετική κουβέντα για το firmware.
johnmegarythmos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 θα την κατεβασεις απο εδω http://www.tenda.cz/article/tenda-a30-wireless-n-mini-access-point. και μετα θα μπεις στο interface και θα βρεις που κανεις αναβαθμιση και επιλεγεις το αρχειο και ξεκιναει η αναβαθμιση . Oδηγιες για την αναβαθμιση θα δεις εδω . Επισης δες και αυτο το βιντεο , τελος υπαρχει αναλυτικο βιντεο και στα ελληνικα δες εδω . Ελπιζω να σε βοηθησα.
dr_giwrgos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 θα την κατεβασεις απο εδω http://www.tenda.cz/article/tenda-a30-wireless-n-mini-access-point. και μετα θα μπεις στο interface και θα βρεις που κανεις αναβαθμιση και επιλεγεις το αρχειο και ξεκιναει η αναβαθμιση . Oδηγιες για την αναβαθμιση θα δεις εδω . Επισης δες και αυτο το βιντεο , τελος υπαρχει αναλυτικο βιντεο και στα ελληνικα δες εδω . Ελπιζω να σε βοηθησα. Το βρήκα εδώ
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Θα ήθελα κ εγώ να δημιουργήσω κάνω επέκταση του ασύρματού δικτύου. Το router που θέλω να χρησιμοποιήσω είναι το tenda a30 Πληροφορίες έλαβα απο το συγκεκριμενο post αλλά κ απο αυτό το greek video Επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω wireless extend απο οποιοδήποτε άλλο adsl router (Που θα έιναι το βασικό) μέσω του tenda a30. Αυτό που ζητάω είναι το router να έχει επιλογή universal repeater, ε? Και οχι wds μόνο! Το wds σε σχέση με το universal repeater τι διαφορά έχει? (Με λίγα λόγια ας μου αναφέρει κάποιος) Σύμφωνα με το συγκεκριμένο post πιστεύω πως αξίζει το Tenda A30 Wireless N300 Range Extender (Χαμηλή τιμή για απλές δουλειές) Το official site εχει κατεστραμένο link για firmware download (κατά την δική αναζήτηση) tenda.cn Συμφωνα με το site το τελευταίο firmware είναι το 5.07.11 Αν κάποιος το έχει αποθηκευμένο ας μου το στείλει. θεωρητικα ενα extender,repeater κανει extend,repeat οποιοδηποτε ασυρματο ασχετα απο ποιο ρουτερ ειναι εκτος αν υπαρχει σπανια μεν καμια ασυμβατοτητα. δεν θες wds διοτι το wds ειναι πιο παραξενο.θα το αναλυσω πιο κατω. το Tenda βεβαια παραμενει ενα χαλια Repeater/access point και το θεωρω χαλια και απο αποψη τιμης διοτι με λιγα λεφτα παραπανω υπαρχει το tp link 701nd που ειναι tp link και πολυ καλυτερο.μετα υπαρχουν και τα 801nd οπως και 901nd. τωρα για αυτο που γραφεις οτι Σύμφωνα με το συγκεκριμένο post πιστεύω πως αξίζει το Tenda A30 Wireless N300 Range Extender (Χαμηλή τιμή για απλές δουλειές να πω οτι οχι δεν αξιζει οπως εγραψα πιο πανω. το tenda a30 κυκλοφορει και στην ιδια εκδοση που απλα γραφει πανω turbox a30.μαλλον το πλαισιο το εβγαλε και με το λογοτυπο του.μην χασει. τωρα για το wds παιζει και οι 2 συσκευες να υποστηριζουν wds αντιθετα με το Repeater που κανεις Repeat μονο απο το repeater και στο adsl/vdsl router δεν πειραζεις κατι., επισης το wds μπορει να μην παιξει μεταξυ διαφορετικων κατασκευαστων οπως επισης μου εχει τυχει να μην εχει παιξει σωστα ουτε αναμεσα σε δυο ολοιδια ρουτερ με το ιδιο ακριβως firmware.ειχα packet loss.επισης δεν επαιζε στα συγκεκριμενα(thomson) με wpa key και επαιζε μονο με wep που σπαει ευκολα.ευτυχως η thomson εγινε technicolor και το wds εμεινε εκει που επρεπε να ειχε μεινει απο καιρο. στα σκουπιδια.δεν εχουν βαλει wds στα νεα adsl/vdsl router ευτυχως. ναι το Link δεν λειτουργει.σου ανεβασα εδω το firmware. οπως εχω αναφερει παραπανω θα πρεπει αν περασεις την αναβαθμιση για να σου δωσει την επιλογη του universal repeater . Οσο για το wds γνωριζω οτι εξυπηρετει για να συνδεσεις συσκευες που το υποστηριζουνε και παιρνουνε αυτοματα τον κωδικο κατι αλλο δεν γνωριζω για το wds. Αλλα αμα εχεις το παλιο το ρουτερ του οτε το h10ns της zte μην κανεις συνδεση ασυρματα σε αυτο , το εκανα εγω παλια μετα απο λιγη χρηση σου επανακινει το zte και τα παιζει τελειως , καλυτερα να τραβηξεις καλωδιο απο το βασικο ρουτερ και το συνδεσεις . ειχα δει καποιο να παιζει παλια που το ειχα ξηλωσει για να βαλω tp link αλλα δεν επαιζε σαν repeater.δεν ηξερα αν ειχε το τελευταιο firmware ή απο default επαιζε.και νομιζω ηταν turbox αντι για tenda.same thing δηλαδη.ιδια συσκευη.απλα νομιζω εχει βγει και με τα 2 ονοματα. αυτο που λες εσυ δεν ειναι το wds αλλα ειναι το wps wds = wireless distribution system wps που εχουν πολλα ρουτερ (wifi protected setup) που ειναι αυτο που πατας κουμπι σε συσκευη και κουμπι στο κινητο/λαπτοπ /tablet/pc και συνδεεται χωρις κωδικο.το zte εχει wps κουμπακι http://www.kenable.co.uk/images/h108n_BK.jpg αλλα γενικα το ασυρματο του ειναι για κλαματα.το κουμπακι του μαρανε για το wps δηλαδη. Μπορείς να μου στείλεις το firmware bin? Αλλιώς link για download. Επίσης βρήκα κ αυτό που αναφέρει σίγουρα οτι είναι universal repeater. --->netis eshop Απο την άλλη έστειλα email στον τεχνικό του aerial net ώστε να μου διευκρινίσει άν το tenda που συζητάμε κάνει την δουλειά universal repeater κ την σχετική κουβέντα για το firmware. to firmware το εβαλα στo post μου κατω κατω. γιατι δεν πας σε κατι που το εχει χρησιμοποιησει αρκετος κοσμος και μπορει να σε βοηθησει και πας σε tenda και δεν ξερω τι αλλο που και η tenda ειναι για κλαματα αλλα και λιγοι το εχουν γιανα σε βοηθησουν.τωρα repeater σε tp link ή σε air live αλλλα ειναι πιο ακριβα.το tenda το γραφει οτι ειναι και repeater. Tenda A30 Wireless N300 Range Extender θα την κατεβασεις απο εδω http://www.tenda.cz/article/tenda-a30-wireless-n-mini-access-point. και μετα θα μπεις στο interface και θα βρεις που κανεις αναβαθμιση και επιλεγεις το αρχειο και ξεκιναει η αναβαθμιση . Oδηγιες για την αναβαθμιση θα δεις εδω . Επισης δες και αυτο το βιντεο , τελος υπαρχει αναλυτικο βιντεο και στα ελληνικα δες εδω Ελπιζω να σε βοηθησα. δεν δουλευει το link.το site ειναι www.tendacn.com και ειναι και στα αγγλικα. ποιος κανει review για τετοια ρουτερ. β.το δευτερο video ειναι με wds οχι σαν universal repeater οσο βλεπω στην αρχη του video Το βρήκα εδώ τωρα ειδα οτι το βρηκες. US_A30BR_V5.07.15_en_TDE_new.zip 2
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω το repeater για το οποίο συζητάτε αρκετά χρόνια. μέχρι στιγμής δεν είχα προβλήματα ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να κάνει κάτι περίεργα και δεν μπορούσα να συνδεθώ, είτε δεν ήταν εμφανές το δίκτυο οπότε το έκανα reset. Προσπαθώ τόσο καιρό να συνδεθώ στην 192.168.0.254 και δεν μπορώ. Έχω χάσει και τις οδηγίες και δεν θυμάμαι πώς να το κάνω set-up. πήρα το Πλαίσιο τηλέφωνο και μου πρότειναν να δοκιμάσω διαφορετικό browser και διαφορετικό υπολογιστή. μπήκα από τέσσερις διαφορετικούς browser και από το κινητό και καμία συσκευή δεν φορτώνει την διεύθυνση που προανέφερα. Έχω δοκιμάσει να συνδεθώ και ασύρματα και ενσύρματα ενώ βρίσκεται με ethernet στο δίκτυο το repeater είτε όχι. Any help please!!!
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 On 10/09/2019 at 16:52, μπαρμπαγιωργος said: Καλησπέρα. Έχω το repeater για το οποίο συζητάτε αρκετά χρόνια. μέχρι στιγμής δεν είχα προβλήματα ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να κάνει κάτι περίεργα και δεν μπορούσα να συνδεθώ, είτε δεν ήταν εμφανές το δίκτυο οπότε το έκανα reset. Προσπαθώ τόσο καιρό να συνδεθώ στην 192.168.0.254 και δεν μπορώ. Έχω χάσει και τις οδηγίες και δεν θυμάμαι πώς να το κάνω set-up. πήρα το Πλαίσιο τηλέφωνο και μου πρότειναν να δοκιμάσω διαφορετικό browser και διαφορετικό υπολογιστή. μπήκα από τέσσερις διαφορετικούς browser και από το κινητό και καμία συσκευή δεν φορτώνει την διεύθυνση που προανέφερα. Έχω δοκιμάσει να συνδεθώ και ασύρματα και ενσύρματα ενώ βρίσκεται με ethernet στο δίκτυο το repeater είτε όχι. Any help please!!! το κανεις hard reset. το συνδεεις με ενα Pc με ethernet.πας σε cmd και κανεις Ipconfig.βλεπεις τι εχει ως default gateway.δοκιμαζεις να συνδεθεις σε αυτην την ip.μετα θα κοιταγα και για firmware update. θα πρεπει μετα να του κλεισεις dhcp και να το βαλεις στο ιδιο δικτυο με το adsl router που εχεις.αν το adslrouter ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε αυτο το βαζεις 192.168.1.254. δες για Manual online αν βρεις.κακη αγορα.ισως να βρεις το Manual στο site της tenda αφου το Plaisio μαλλον απο εκει τα παιρνει.βλεπεις το ιδιο σασι σε 2-3 εταιρειες. yeaaaaa
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, poulinos είπε το κανεις hard reset. το συνδεεις με ενα Pc με ethernet.πας σε cmd και κανεις Ipconfig.βλεπεις τι εχει ως default gateway.δοκιμαζεις να συνδεθεις σε αυτην την ip.μετα θα κοιταγα και για firmware update. θα πρεπει μετα να του κλεισεις dhcp και να το βαλεις στο ιδιο δικτυο με το adsl router που εχεις.αν το adslrouter ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε αυτο το βαζεις 192.168.1.254. δες για Manual online αν βρεις.κακη αγορα.ισως να βρεις το Manual στο site της tenda αφου το Plaisio μαλλον απο εκει τα παιρνει.βλεπεις το ιδιο σασι σε 2-3 εταιρειες. Όταν πατάω ipconfig, αφού έχω συνδεθεί στο repeater με ethernet, μου βγάζει αυτό: Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από μπαρμπαγιωργος
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 2 hours ago, μπαρμπαγιωργος said: Όταν πατάω ipconfig, αφού έχω συνδεθεί στο repeater με ethernet, μου βγάζει αυτό: καντο Hard reset.και δες στο manual τι ip εχει.οπως το βλεπω ή δεν εχει γίνει Hard reset ή για καποιο λογο δεν τραβας ip απο τον Dhcp.και το θεωρω δυσκολο εως απιθανο να εχει σαν default επιλογη να τραβαει ip απο dhcp. οταν βλεπεις 169.χ.χ.χ σημαινει οτι δεν εχει παρει Ip.θα πρεπει να δεις κατι σε στυλ 192.168.1.χ subnet 255.255.255.0 gateway 192.168.1.x.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε καντο Hard reset.και δες στο manual τι ip εχει.οπως το βλεπω ή δεν εχει γίνει Hard reset ή για καποιο λογο δεν τραβας ip απο τον Dhcp.και το θεωρω δυσκολο εως απιθανο να εχει σαν default επιλογη να τραβαει ip απο dhcp. οταν βλεπεις 169.χ.χ.χ σημαινει οτι δεν εχει παρει Ip.θα πρεπει να δεις κατι σε στυλ 192.168.1.χ subnet 255.255.255.0 gateway 192.168.1.x. Το έχω κάνει ρεσετ πολλές φορές. 192.168.0.254 γράφει τι αυτοκόλλητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα