Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα έχει θέμα τότε θα είναι το ίδιο με το να βάλεις ένα παιγνίδι (και αυτό ζορίζει τον επεξεργαστή και μπορεί απο αυτό να έκλεινε) απλά με το πρόγραμμα αυτό θα βλέπεις και τις θερμοκρασίες live. Στους 120 πρέπει να κλείσει το σύστημα.

Βλάβη ναι, βέβαια, και στους 90 (αν είσαι) πάλι πάνω απο το όριο είσαι....

Δημοσ.

για μενα απλα σκεφτομαι οτι  στην καλυτερη περιπτωση το προβλημα ειναι ο καθαρισμος.Υποθετω απλα πως μετα απο τοσες φορες που το πηγα μαλλον κατι δεν κανανε καλα...για αυτο και ρωταω αν γνωριζουμε καποιος τεχνικος αν ξερουμ ποσο παιρνει στο περιπου για καθαρισμα ή για ελεγχο βλαβης

Επισκέπτης
Δημοσ.

99% καθάρισμα θέλει.

Μην σου φαίνεται περίεργο αν θέλει συχνά καθάρισμα. Ιδίος αν είναι ''κακοκατασκευή'' σαν το δικό μου, Acer, που θέλει κάθε 4-6 μήνες άνοιγμα και καθάρισμα

Δημοσ.

Καθάρισμα υπολόγισε κανένα 30ρι, μαζί με πάστες κτλπ. Πάρε αμπάριζα τα τηλέφωνα αμα είναι για κανέναν πιο φθηνό αλλά δεν νομίζω να βρεις μεγάλη διαφορά.

Κατα τα άλλα ναι, για να χτυπάς 90ρια σε IDLE πάει να πει οτι δεν πατάει καλά η ψήκτρα, κάτι πάει στραβά τέλος πάντων, γιατί αλλιώς θα ζεμάταγε και η κάρτα γραφικών που είναι πιο μετά απο τον επεξεργαστή.... Anyway, χτύπα ένα καθάρισμα αμα είναι και βλέπουμε....

ps ποιο bios έχεις; Μήπως έχει βγάλει η HP κανένα fix τίποτα;

Δημοσ.

bios

Καθάρισμα υπολόγισε κανένα 30ρι, μαζί με πάστες κτλπ. Πάρε αμπάριζα τα τηλέφωνα αμα είναι για κανέναν πιο φθηνό αλλά δεν νομίζω να βρεις μεγάλη διαφορά.

Κατα τα άλλα ναι, για να χτυπάς 90ρια σε IDLE πάει να πει οτι δεν πατάει καλά η ψήκτρα, κάτι πάει στραβά τέλος πάντων, γιατί αλλιώς θα ζεμάταγε και η κάρτα γραφικών που είναι πιο μετά απο τον επεξεργαστή.... Anyway, χτύπα ένα καθάρισμα αμα είναι και βλέπουμε....

ps ποιο bios έχεις; Μήπως έχει βγάλει η HP κανένα fix τίποτα;

bios νομιζω ειναι η εκδοση F.27 απο οτι θυμαμαι

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις θα ψαξω να βρω καποιον τεχνικο.Αν καποιος εχει υποψην του καποιον που να κανει καλη δουλεια και να μου προτεινει θα ημουν ευγνωμων.Και παλι παντως ευχαριστω για την βοηθεια εδω

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν από λίγο καιρό και με το δικό μου laptop (Toshiba L505 Satellite μετά από χρήση 3 χρόνων) και η λύση ήταν το καθάρισμα.

Το πήγα σε συνεργείο μηχανών ενός φίλου και απλά μου το φύσηξε από το πλάι και από κάτω με ένα μηχάνημα που είχαν για αέρα και από τότε είναι κομπλέ. Έβγαλε τα κέρατα του σε σκόνη :P 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός είναι ο πιό απλός και ο πιό γρήγορος τρόπος καθαρισμού.

Μπορείς να τον κάνεις σε κάθε βενζινάδικο ή πλυντήριο αυτοκινήτων με το πιστόλι του αέρα.

Αλλά θέλει προσοχή στην πίεση για να μην στραβώσουν τα πτερύγια της ψύκτρας και μετά δεν περνά αέρας, γιατί σε μερικά laptop είναι πολύ ευαίσθητα.

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι αλλο περα απο τον καθαρισμο? αμα παω στης ρυθμισης του bios εχει το fan σε on λειτουργια .Να λειτουργει συνεχεια μαλλον εννοει αν θυμαμαι καλα.Αυτο δεν μπορει να δημιουργει απο μονο του προβλημα? η να μην το παω καν off ποια η διαφορα?

Δημοσ.

Αυτή η ρύθμηση ενεργοποιεί μόνιμα τον ανεμιστήρα όταν έχεις συνδέσει εξωτερική τροφοδοσία.

Σε γενικές γραμμές άμα έχει πιάσει χνούδι δουλειά δεν θα κάνεις. Άμα πατάει στραβά η ψήκτρα πάλι δουλειά δεν θα κάνεις... Άσε που θα σου πάρει τα αυτιά....

Δοκίμασε και αν νομίζεις οτι είσαι οκ άστο αλλά αυτές οι θερμοκρασίες (αν είναι αληθινές) είναι υπερβολικά ανεβασμένες.

Δημοσ.

γενικα απλα το ρωταω για να ξερω αν ειναι καλο το fan να λειτουργει συνεχεια στο δικο μου λαπτοπ ναι το ακουω οντως που  κανει φασαρια :P

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα ότι έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας, έλεγξε τα events στο:

Event Viewer / Applications and Services Logs / Microsoft / Windows / Kernel Power / Thermal Operation

Εκεί θα δεις ακριβώς το τι σου συμβαίνει.

Δημοσ.

παιδια σιγουρος ειμαι οτι εχω προβλημα θερμοκρασιας γενικα την κανω απλα αυτην την ερωτηση για να ξερω...

για ποιον λογο εννοω χρειαζεται το fan  να λειτουργει συνεχεια και τι χρησιμευει...

Δημοσ.

Η δική μου άποψη είναι ότι κακώς έχεις ενεργοποιήσει την ρύθμιση να λειτουργεί συνέχεια ο ανεμιστήρας.

Πέρα από το ότι δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό, βουλώνει την ψύκτρα μια ώρα αρχίτερα.

Η καλύτερη ρύθμιση για laptop είναι ο ανεμιστήρας να ρυθμίζεται αυτόματα και το power plan σε passive mode.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα δουλεύεις συνέχεια στο φούλ τον ανεμιστήρα ναι, καταπονείται και σε λίγο καιρό θα κάνει σαν ελικόπτερο.... Δεν είναι και οτι το καλύτερο... Και αφου το βλέπεις οτι ζεματάει φουρ για μάζεμα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...