Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το συγεκριμενο laptop και την ωρα που παιζω καποιο game ανα διαφορες ακυρες περιοδους κολλαει ο ηχος εμφανιζεται μια μαυρη οθονη και το laptop κλεινει βγαζοντας ενα μηνυμα οτι εκλεισε λογω υπερφορτωσης για να μην υπαρξει  καποια ζημια στο hardware καπως ετσι ειναι το μηνυμα στα αγγλικα απο οτι θυμαμαι(αλλες φορες παλι δεν το βγαζει καν)και μετα κανει συνεχιση των windows απο εκει που ημουν.Επισης εχω παρατηρηση πως αν το βαλω να τρεξει καποια διαγνωστικα για το hardware της ιδιας της hp παλι κλεινει.Τι ακριβως μπορει να φταιει?να υποθεσω θεμα σκονης ή κατι ποιο σοβαρο?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Κατέβασε το HW monitor για να δούμε θερμοκρασίες για αρχή.

Μετά άμα μπορείς κατέβασε το memtest 86+ bootable και να το αφήσεις να τρέξει 3-4 φορές (κανονικά θέλει όλο το βράδυ) για να δούμε και τις μνήμες. 

Τέλος κατεβάζεις το HDsentinel και μας λες την υγεία του δίσκου σου.

Πες μας αμα θες το μοντέλο του λάπτοπ (το γράφει κάτω απο το λάπτοπ σε ένα αυτοκόλλητο).

Δημοσ.

Συγνωμη δικο μου το λαθος που νομιζα οτι εγραψα αυτες τις επιλεον πληροφοριες.Λοιπον το λαπτοπ μου ειναι το εξης

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03382798&cc=gr&dlc=el&lc=el&jumpid=reg_r1002_grel_c-001_title_r0001

με το hd sentinel μου βγαζει οτι ο δισκος ειναι 100% υγιης εδω και καιρο.Τωρα θα τρεξω και τα υπολοιπα

Οριστε οι θερμοκρασιες με το HWmonitor αν και με το speed fan δειχνει αλλες θερμοκρασιες για τον επεξεργαστη

αυτες οι θερμοκρασιες ειναι χωρις καποια αλλη δραστηριοτητα απο μενα

post-238459-0-37406100-1399829590_thumb.png

Δημοσ.

O επεξεργαστής ζεματάει ή ιδέα μου είναι; 100 βαθμοί.... Καθάρισμα και αλλαγή πάστας σε πρώτη φάση.

On second thought.... Εγγύηση δεν έχει; Αμα έχει τους τον πας πίσω και τους λες για τα 100ρια και στο καθαρίζουν free και χωρίς να παραβιάσεις την εγγύηση.

Edit Edit Edit.... Δηλαδή το speedfan πόσο δείχνει; Κατέβασε και το AIDA και δες και εκεί πόσο λέει... 

Ο ανεμιστήρας δουλεύει; ο αέρας που βγαίνει απο το πλάι είναι ζεστός;

Δημοσ.

ξαναλεω δεν ξερω καταποσο μπορω να βασιστω στις θερμοκρασιες που μου δειχνει γιατι με αλλα προγραμματα δεν πηγαινει 120

δεν δειχνει να πηγαινει τοσο

O επεξεργαστής ζεματάει ή ιδέα μου είναι; 100 βαθμοί.... Καθάρισμα και αλλαγή πάστας σε πρώτη φάση.

On second thought.... Εγγύηση δεν έχει; Αμα έχει τους τον πας πίσω και τους λες για τα 100ρια και στο καθαρίζουν free και χωρίς να παραβιάσεις την εγγύηση.

Edit Edit Edit.... Δηλαδή το speedfan πόσο δείχνει; Κατέβασε και το AIDA και δες και εκεί πόσο λέει... 

Ο ανεμιστήρας δουλεύει; ο αέρας που βγαίνει απο το πλάι είναι ζεστός;

εγγυηση ειχε το πηγα αρκετες φορες και ελειξε.Στην αρχη μου δωσαν καινουργιο,μετα ανεμιστηρα στο καινουργιο,την επομενη μητρικη και την τελευταια φορα που το πηγα πριν ληξη η εγγυηση επεξεργαστη.Κατεβαζω το Aida64 και  θα αναφερω τις θερμοκρασιες που δειχνει

Απο οτι βλεπω speed fun και aida 64 συμφωνουνε ποιο πολυ σε αντιθεση που αυτην την στιγμη το hw monitor δειχνει ακομη 90αρη...

post-238459-0-42619100-1399835957_thumb.png

post-238459-0-67643200-1399835978_thumb.png

Δημοσ.

ξαναλεω δεν ξερω καταποσο μπορω να βασιστω στις θερμοκρασιες που μου δειχνει γιατι με αλλα προγραμματα δεν πηγαινει 120

δεν δειχνει να πηγαινει τοσο

Δεν χρειάζεται να στο δείξει κανένα άλλο πρόγραμμα.

Στο δείχνει ο υπολογιστής που κλείνει.

Δημοσ.

Καποιος τεχνικος ποσο παιρνει για να το καθαρισει τοτε πανω κατω?γιατι μονος μου δεν πολυεμπιστευομαι να το ανοιξω εφοσον κιολας ειναι αρκετα πιθανο απο εμενα να σπασει τιποτα κατα το ανοιγμα

Δημοσ.

Καποιος τεχνικος ποσο παιρνει για να το καθαρισει τοτε πανω κατω?γιατι μονος μου δεν πολυεμπιστευομαι να το ανοιξω εφοσον κιολας ειναι αρκετα πιθανο απο εμενα να σπασει τιποτα κατα το ανοιγμα

Αν εχεις εγγυηση πηγαινε το στην αντιπρωσοπια και πες οτι δεν λειτουργει ο ανεμηστηρας.

Δημοσ.

η εγγυηση ηταν ενος χρονου και οπως καταλαβες με τις αναφορες που εκανα τον ενα χρονο τον εφαγα για οσα λεω παραπανω οτι μου αλλαξανε...δυστυχως...

Δημοσ.

οταν παιζει καποιο game ναι στο full και βγαζει ζεστο αερα.Αλλα και γενικα ας πουμε με 3 καρτελες ναι παλι το ιδιο

3 καρτελες εννος στον mozilla

Δημοσ.

Ε άμα είναι ζεστός (οχι χλιαρός, ζεστός) τότε έχεις θέμα και το aida μια χαρά τα λέει... Άμα είναι κανονικός ο αέρας τότε δεν βλέπει καλά τον σένσορα... Τρέξε ένα occt άμα είναι να δεις άμα κλείσει αλλά μάλλον εκεί έχεις το θέμα...

Άμα θες να κάνεις τίποτα άλλο πριν το πας για καθάρισμα βάλε ένα memtest 86+ να τρέχει για καμια δυο ώρες να αποκλείσεις και τις μνήμες. Μετά όμως πας για καθάρισμα μην ψηθεί τίποτα.... 

Δημοσ.

Πρόγραμμα που στρεσάρει τον επεξεργαστή. Πάει στο 100% και λογικά αμα έχεις θέμα με την ψύξη θα κλείσει το λάπτοπ καπάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...