Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ναι, η παλαια εκδοση (που δινει η HP) το κανει αυτο. Ειναι και λιγο βαρυ προγραμα και καποιες ταινιες μεγαλες σε μεγεθος το ζοριζουνε. Δοκιμασε στα Player settings στο Video να απενεργοποιησεις το Hardware Decoding, να το ορισεις δηλαδη σε software decoding.Εμενα με βοηθησε και τα κολληματα και πιξελισματα σταματησαν. Μετα πατας το κουμπακι 3D ( σε full screen παντα) και λογικα θα δουλεψει, αν εχει αναγνωρισει την οθονη. Δε θυμαμαι ακριβως σε μενα, αλλα νομιζω τη βλεπει κανονικα την πρωτη φορα και κανει τη ρυθμιση του. Από που το κανω αυτό ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εγω εχω βαλει πιο καινουρια εκδοση και δεν ειναι ιδιο το μενου, αλλα πρεπει να ειναι στην επιλογη "Βιντεο" και να εχει κατι σαν Hardware acceleration. Απενεργοποιησε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εγω εχω βαλει πιο καινουρια εκδοση και δεν ειναι ιδιο το μενου, αλλα πρεπει να ειναι στην επιλογη "Βιντεο" και να εχει κατι σαν Hardware acceleration. Απενεργοποιησε το. Νομιζω ετσι είναι από μονο του Link για άλλη εκδοση ? Μετραει χρονο αναπαραγωγης αλλα η εικονα ακινητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Γιατι δε δοκιμαζεις να το ενεργοποιησεις? Μπορει η καρτα σου να ειναι καλυτερη απο τη δικη μου (πολυ πυθανο). Αν δε δουλεψει, ψαχνεις για την καινουρια εκδοση. Με ενα google search θα βρεις οτι θελεις (ειτε σπασμενη, ειτε με πληρωμη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Γιατι δε δοκιμαζεις να το ενεργοποιησεις? Μπορει η καρτα σου να ειναι καλυτερη απο τη δικη μου (πολυ πυθανο). Αν δε δουλεψει, ψαχνεις για την καινουρια εκδοση. Με ενα google search θα βρεις οτι θελεις (ειτε σπασμενη, ειτε με πληρωμη). Η καρτα μου είναι παλια . ATI Radeon 3400 series αλλα θα δοκιμασω το απόγευμα που θα γυρισω από τη δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ευχαριστω τον χρηστη narcsoul για την πολυτιμη βοηθεια του αλλα τελικα δεν είναι τοσο απλο να φτιαξεις μια κατεβασμενη ταινια να παιξει κανονικα 3d με υποτιτλους στην tv και θελει ...προπονηση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τα καταφρες τελικα, φιλε? Δουλεψε η οθονη ή η τηλεοραση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δουλεψε αλλα με καταλληλη επεξεργασια της ταινιας από το μελος εδώ που προανεφερα που το εχει ξανακανει και ηταν ευκολο για αυτόν. Όταν βρω χρονο θα δοκιμασω κι εγω με καποιες οδηγιες που μου εδωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Παραξενο μου φαινεται που πρεπει να αλλαξεις την ταινια, ποτε δεν ειχα προβλημα με οποιαδηποτε και να κατεβαζα απο το internet. Καταφερες να προσαρμοσεις την επιφανεια εργασιας στην τηλεοραση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Παραξενο μου φαινεται που πρεπει να αλλαξεις την ταινια, ποτε δεν ειχα προβλημα με οποιαδηποτε και να κατεβαζα απο το internet. Καταφερες να προσαρμοσεις την επιφανεια εργασιας στην τηλεοραση? Αυτό ναι ...Ενοεις ότι κατεβαζες την ταινια και τους υποτιτλους και όπως ηταν με καποιν Player εβλεπες κανονικα την ταινια στην tv 3d ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Οι υποτιτλοι θελουν λιγο δουλεια, οντως. Το 3D το εκανες να δουλεψει? Την ταινια χωρις υποτιτλους την βλεπεις κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Οι υποτιτλοι θελουν λιγο δουλεια, οντως. Το 3D το εκανες να δουλεψει? Την ταινια χωρις υποτιτλους την βλεπεις κανονικα? Ναι χωρις υποτιτλους την βλεπω κανονικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα