Προς το περιεχόμενο

Τεχνικα χαρακτηριστικα tv

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιαννη,  μονο με τους υποτιτλους εχεις θεμα?  την εικονα την βλεπεις σωστα? 

οι υποτιτλοι στις 3D ταινιες, σημειωτεον, ειναι σε αυτη τη μορφη...

κοιτα στις φωτο που σου τραβηξα απο την δικη μου τηλεοραση πως γινεται 3D, βημα βημα, παιζοντας την ταινια με τον MPC-HC x64. 

post-121902-0-23708100-1400394010_thumb.jpg

post-121902-0-99899700-1400395384_thumb.jpg

post-121902-0-93448000-1400395393_thumb.jpg

post-121902-0-61766400-1400395402_thumb.jpg

post-121902-0-25546800-1400395411_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

υπ' οψιν, ο χ64 παει σε 64μπιτα λειτουργικα. αν εχεις 32μπιτο, πρεπει να κατεβασεις τον χ32..!

Αυτόν κατεβασα 32bit αλλα από ότι ειδα δεν εχει setup .Απλα με το εικονιδιο ανοιγουμε την ταινια

Τωρα στελνω φωτο από το κινητο εδώ να τις ανεβασω

Η εικονα ειδικα στον Τιτανικο είναι χαλια . Στην άλλη είναι πιο καλη αλλα με τους υποτιτλους πρόβλημα

Λιγη υπομονη

Λοιπον...Όταν ανοιξα τον media Player μου ειπε ότι είναι outadated το DirectX End user Runtime αλλα δεν το εκανα update

Από τα εικονίδια διαλεξα το δευτερο

post-40980-0-18685600-1400397944_thumb.jpg

post-40980-0-10980300-1400397953_thumb.jpg

post-40980-0-72285400-1400397958_thumb.jpg

μαλλον κατεβασες την zip η standalone εκδοση.

αν κατεβασεις τον installer, θα κανει εγκατασταση...!!!  

το DirectX End user Runtime γιατι δεν το εκανες update? 

παντως η εικονα ειναι μπερδεμενη..!  εψαξες στις ρυθμισεις της τηλεορασης, μεσα στο 3D, να δεις μηπως θελει καποια αλλαγη?   κοιτα την ρυθμιση "Αριστερα-Δεξια" - "Δεξια-Αριστερα"..!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον κατεβασες την zip η standalone εκδοση.

αν κατεβασεις τον installer, θα κανει εγκατασταση...!!!  

το DirectX End user Runtime γιατι δεν το εκανες update? 

παντως η εικονα ειναι μπερδεμενη..!  εψαξες στις ρυθμισεις της τηλεορασης, μεσα στο 3D, να δεις μηπως θελει καποια αλλαγη?   κοιτα την ρυθμιση "Αριστερα-Δεξια" - "Δεξια-Αριστερα"..!!

Ευχαριστω.θα το δω πιο αργα

Εβαλα και τον Installer αλλα καμμια διαφορα .Θα δοκιμασω στην οθονη του pc που είναι και αυτή 3d ( HP 2311gt)

Στην οθονη HP οι υπότιτλοι σωστοι αλλα όχι 3d εικονα ...Ισως θελει καποια ρυθμιση

post-40980-0-31671500-1400406243_thumb.png

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

τις ρυθμισεις του 3D της τηλεορασης, τις κοιταξες?  

τις βρισκεις πατωντας το Q.menu κατα τη διαρκεια αναπαραγωγης της ταινιας. 

τις ρυθμισεις του 3D της τηλεορασης, τις κοιταξες?  

τις βρισκεις πατωντας το Q.menu κατα τη διαρκεια αναπαραγωγης της ταινιας. 

Δεν θυμαμαι να εχει τετοιοι πληκτρο το χειριστηριο αλα θα το ξαναδω

Διορθωση :

Εχει     http://www.whathifi.com/sites/whathifi.com/files/images/lg/LG55LA860Wremote2.jpg

Ξερεις κατι για αυτές ?

εμενα η δικη μου εχει κανονικο τηλεχειριστηριο με ολα τα κουμπια επανω. εσενα δεν εχει αλλο? εκτος απο αυτο το..... "magic remote" ..!!

εγω εχω ενα τετοιο, που βλεπεις στην εικονα. και κατω ακριβως απο το μπλε κουμπακι εχει το Q.MENU...

post-121902-0-65688300-1400484951_thumb.jpg

Και αυτό που εβαλα εικονα και είναι το δικο μου κατω από  το 123 γραφει Qmenu

Εχω χειριστηριο από την παλια 47αρα που είναι σαν το δικο σου αλλα δεν εχω προσεξει αν και λογικα θα εχει τετοιο  κουμπι. Θα το δω στο σπιτι το απόγευμα .

Θυμασαι τι εχεις κανει με αυτό ?

σορρυ, δεν το προσεξα οτι το γραφει εκει..!! 

με αυτο το μενου, μεσα στην ταινια (καθως παιζει δλδ), σου βγαζει ενα μενου με διαφορες ρυθμισεις.

π.χ., να παιζει τα καρε "αριστερα-δεξια" ή "δεξια-αριστερα" αναλογα που το βλεπεις πιο καθαρο, ρυθμισεις για το βαθος του 3D, και διαφορα αλλα.. που δεν τα θυμαμαι τωρα..!!  ειναι δλδ, ενα υπομενου ρυθμισεων στην ουσια. 

• Like 1

σορρυ, δεν το προσεξα οτι το γραφει εκει..!! 

με αυτο το μενου, μεσα στην ταινια (καθως παιζει δλδ), σου βγαζει ενα μενου με διαφορες ρυθμισεις.

π.χ., να παιζει τα καρε "αριστερα-δεξια" ή "δεξια-αριστερα" αναλογα που το βλεπεις πιο καθαρο, ρυθμισεις για το βαθος του 3D, και διαφορα αλλα.. που δεν τα θυμαμαι τωρα..!!  ειναι δλδ, ενα υπομενου ρυθμισεων στην ουσια. 

Ευχαριστω.Θα το  κοιτάξω βραδακι .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω.θα το δω πιο αργα

Εβαλα και τον Installer αλλα καμμια διαφορα .Θα δοκιμασω στην οθονη του pc που είναι και αυτή 3d ( HP 2311gt)

Στην οθονη HP οι υπότιτλοι σωστοι αλλα όχι 3d εικονα ...Ισως θελει καποια ρυθμιση

Καλησπερα,

Τυχαινει να εχομε το ιδιο monitor (HP 2311gt) και παρομοιες τηλεορασεις (εγω εχω την 42LA6130).

Για το monitor χρειαζεσαι συγκεκριμενο προγραμα για να βλεπεις 3D, καθως ειναι software driven και οχι hardware οπως οι τηλεορασεις. Πρεπει να ειχες το Cyberlink Powerdvd μαζι στη συσκευασια. Με αυτο τις παιζει μια χαρα.

Για την τηλεοραση - βεβαιωσου οτι στην επιλογη "Αναλογια οθονης" ειναι στο "Μονο σκαναρ", ετσι ωστε η Επιφανια εργασιας του υπολογιστη να πιανει ολη την οθονη. Εγω στην αρχη το ειχα στο 16:9 και απο τις ρυθμισεις της καρτας γραφικων επρεπε να την μεγαλωσω λιγο. Οταν εβαζα 3D ομως ηταν θολα και φαινοταν πεπριπου σαν την τελευταια εικονα που εχεις.

Κατα τα αλλα - οπως σου εχον πει ηδη τα παιδια: κανεις την ταινια full screen και πατας την αναλογη επιλογη στο 3D της τηλεορασης.

Για τους υποτιτλους - εγω συνηθως τους βρισκω σε κανονικη srt μορφη και χρησιμοποιο το 3Dsubtitler για να τις μετατρεψω στην καταλληλη μορφη.

Οδηγιες μπορεις να βρεις εδω http://www.techne.gr/threads/10282-%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%B5-3D

Αν καπου κολλησεις, εδω ειμαστε.

Επεξ/σία από kiko33gr

Κατεβασα το Cyberlink Powerdvd  από

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4062&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=5196751#N309

μου εκανε αλλαγη ρυθμισεων οθονης  σε Windows 7 bacic όταν πηγα να ανοιξω την ταινια αλλα κολαει και δεν προχωραει

Για την tv θα το κοιτάξω αυριο

Ευχαριστω

post-40980-0-83982100-1400523939_thumb.png

Κατεβασα το Cyberlink Powerdvd  από

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4062&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=5196751#N309

μου εκανε αλλαγη ρυθμισεων οθονης  σε Windows 7 bacic όταν πηγα να ανοιξω την ταινια αλλα κολαει και δεν προχωραει

Για την tv θα το κοιτάξω αυριο

Ευχαριστω

Ναι, η παλαια εκδοση (που δινει η HP) το κανει αυτο. Ειναι και λιγο βαρυ προγραμα και καποιες ταινιες μεγαλες σε μεγεθος το ζοριζουνε. Δοκιμασε στα Player settings στο Video να απενεργοποιησεις το Hardware Decoding, να το ορισεις δηλαδη σε software decoding.Εμενα με βοηθησε και τα κολληματα και πιξελισματα σταματησαν.

Μετα πατας το κουμπακι 3D ( σε full screen παντα) και λογικα θα δουλεψει, αν εχει αναγνωρισει την οθονη. Δε θυμαμαι ακριβως σε μενα, αλλα νομιζω τη βλεπει κανονικα την πρωτη φορα και κανει τη ρυθμιση του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...